Test yaptım az önce negatifti adet olsam bari biran önce
Ama çatlatmadan "14 gün sonra belli olması gerek...Adetime 3 gün var ama çatlatma iğnesi olunca da mı ADET tarihine bakılıyorDur bakalm kötü düşünme. adetinden bir hafta snra ikinci çizgiyi görende cok fazla.
Evt cnm. bide 14. Günde kanda belli oluyormş genelde.Ama çatlatmadan "14 gün sonra belli olması gerek...Adetime 3 gün var ama çatlatma iğnesi olunca da mı ADET tarihine bakılıyor
Kendisi çatlar agrı sızı oldu mu bugün falan.Yumurta catladigini nereden anliyoruz arkadaslar?
Dun yumurtam 23 mm cikti, catlatma ignesi de vermedi doktor.
idrarda da belli olmaz mı ki..Ben artık olmazsam doktora gidicem.1 hafta bekleyip.Evt cnm. bide 14. Günde kanda belli oluyormş genelde.
Idrarda belli olmayan ne?idrarda da belli olmaz mı ki..Ben artık olmazsam doktora gidicem.1 hafta bekleyip.
Bugün çatlıyor o zaman.Test varsa yapabilirdin. Lh testi..Yumurta soldaymis.
3 saattir iki tarafli agrim var, yarim saattir de sol tarafta batici agri var arada gidip geliyor
Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyordukIdrarda belli olmayan ne?
Adet gününün geçmesini bekle bakalm canım.Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyorduksonradan çıkanlar oluyormuş diye..Benim ümidim yok gerçi de..
Yumurta 22-24 cm arası çatlarmş. sizin su an çatlıyodr değerlendirin bnce :)Yumurta soldaymis.
3 saattir iki tarafli agrim var, yarim saattir de sol tarafta batici agri var arada gidip geliyor
Kanda gebelik testi yaptir istersen yarin sabah.Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyorduksonradan çıkanlar oluyormuş diye..Benim ümidim yok gerçi de..
Lh testleri dune kadar yaptim, negatif cikti ve sanssizlik test bitti. Bu aksam test yapamadim. Ates olcuyorum her sabah. Yarina kadar atesim yukselirse yumurtlamisimdir herhalde.Bugün çatlıyor o zaman.Test varsa yapabilirdin. Lh testi..
Bu sabah degerlendirmistik. Bir haftadir gun asiri calistik. Olmazsa yarin aksami da degerlendiririz.Yumurta 22-24 cm arası çatlarmş. sizin su an çatlıyodr değerlendirin bnce :)
Kalp krizi geçiririm artık direk doktora gidicem ben.1 hafta sonra belki olurum o zamana kadar eşimde yok yanımda ayılıp bayılırım kan verirken benKanda gebelik testi yaptir istersen yarin sabah.
İyi çalışın canım ben çalışamadım siz çalışın :) Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ya hepimizeBu sabah degerlendirmistik. Bir haftadir gun asiri calistik. Olmazsa yarin aksami da degerlendiririz.
2 günde 1 olsun hiç testle falan uğraşma aylardır testle ugraştık hiç denk gelmedi silik çıktı ama çatlama olmuş meger şaşırttı beni testler hepLh testleri dune kadar yaptim, negatif cikti ve sanssizlik test bitti. Bu aksam test yapamadim. Ates olcuyorum her sabah. Yarina kadar atesim yukselirse yumurtlamisimdir herhalde.
Bana doktorum, testlere guvenme, hepsi yanlis. Dogru bile olsa ovulasyondan bir gun sonra testte cikar, o zaman da iliski icin gec kalinir, demisti.2 günde 1 olsun hiç testle falan uğraşma aylardır testle ugraştık hiç denk gelmedi silik çıktı ama çatlama olmuş meger şaşırttı beni testler hep
Ates takibi yapiyor musun, ates takibinden de anlasilir hamilelikKalp krizi geçiririm artık direk doktora gidicem ben.1 hafta sonra belki olurum o zamana kadar eşimde yok yanımda ayılıp bayılırım kan verirken ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?