• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Bana kalsa ben şimdi yaparm:halay: hiç merakımı yenemiyorm ama yapsamda anlamsz. iğnenin etkisi geçmemiştr

Bugün 8. Gün daha. benmde ilk çatlama iğnem. bende bir o kdr umutsuzum ama bakalm. hayırlısını versn Allah hepimize :)

Herkeste aynı etkiyi aynı gün etmiyodur belki iğne ben 8.günümde yerimde duramıyodum ağrıdan şimdi ara ara batma oluyo belimde ağrı oluyo ama ödüm kopuyo hastalancam diye :(

Bende adet agrısı gibi oluyor ama sadece sızı çok agrı yok göğsüm çok acıyor geçmedii..Bekliyorum artık 1 hfta daha..Ve tam 14. gün adet olunmuyormuş.Ben baktım tam çatlatma iğnesinden 2 gün sonra yumurtam çatladı.Ama sanırım 4 5 ün sonra adet olurum gibi.Geç sökülebiliyor demek.

Bende adet agrısı gibi oluyor ama sadece sızı çok agrı yok göğsüm çok acıyor geçmedii..Bekliyorum artık 1 hfta daha..Ve tam 14. gün adet olunmuyormuş.Ben baktım tam çatlatma iğnesinden 2 gün sonra yumurtam çatladı.Ama sanırım 4 5 ün sonra adet olurum gibi.Geç sökülebiliyor demek.

İnş olmazsn canımm

Kizlar ben ilk catlatma ignesini vuruldigum ay hamile kaldim yani gecen ay.hemen etki etti bende ama malesef dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.kac aydir denioduk igneyi vuruldugum ay hamile kaldim.yani igne gercekten ise yario.sizde saglikli bi hamilelik yasarsiniz ins.

Kizlar ben ilk catlatma ignesini vuruldigum ay hamile kaldim yani gecen ay.hemen etki etti bende ama malesef dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.kac aydir denioduk igneyi vuruldugum ay hamile kaldim.yani igne gercekten ise yario.sizde saglikli bi hamilelik yasarsiniz ins.

İnşşş canmmm. ama ben her ay kendimi hamile gibi hissederdm. nedende bu ay hiç bişey hissetmiyorm. içimde bi boşluk var sanki. belkide hevesim kırıla kırıla böle oldm :)

hayırlısı olsun canım bir daha denersin..Olacagını görmüşsün en azından.İlk ay ya kalınmıyor ya da düşükle sonuçlanıyor gördügüm kadarıyla o yüzden pek önemsemiyorum bu ay.

En azindan hamile kalabildigime sevindim ama bundan sonraki surrc nasil olck biomiorum.doktorum simdi daha cabuk hamile kalirsin dedi.ins igne etkisini gosterir sizde bian once saglikli bi hamile ve anne olursunuz.

En azindan hamile kalabildigime sevindim ama bundan sonraki surrc nasil olck biomiorum.doktorum simdi daha cabuk hamile kalirsin dedi.ins igne etkisini gosterir sizde bian once saglikli bi hamile ve anne olursunuz.
iNŞALLAH bugün 16. gündü ama sizde geçen a göğüs agrısı oldu mu adet sancısı geliyor geçiyor sonra bende 2 gündür.

Bugün 10. Gün. göğsüm deil ama dokunduğumda göğüs ucum ağrıyor. hala hiç birşey hissetmiyorm.

Kızlar bugün 17. gündü bu hcg nin etkisi geçmiş midir.Ben de adet belirtisi gögüs agrısı gitti.bişey yiyip içtiğim halde şimdi lh testi yaptım.Hemen koyulaşmadı ama 5 dk içinde 2. çizgi aynı renk oldu.Adet olacagım için midir ki artık.

Kızlar bugün 17. gündü bu hcg nin etkisi geçmiş midir.Ben de adet belirtisi gögüs agrısı gitti.bişey yiyip içtiğim halde şimdi lh testi yaptım.Hemen koyulaşmadı ama 5 dk içinde 2. çizgi aynı renk oldu.Adet olacagım için midir ki artık.

İlacın etkisi 14. Gün tamamen geçiyor die okumuştm. inş hamilesindrrr canm :)

Back