• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlar ben pazartesi günü öğlen 12:30 da çatlatma iğnesi oldum ama salı gecesi biraz ağrım oldu ama şuan hiç Ağrı'm yok ve akıntı da gelmedi maalesef acaba ovulasyon gerçekleşmedi mi :(

Merhaba kızlar ben uzun zamandır sizin yorumları okuyorum bende 1 yıllık evliyim bebek istiyorum klomen e başladı doktorum bu ikinci ay geçen ay yumurta oluşmadı bu ay iki tane birden oluştu cuma iğne virdurdum ama hala agrim var sizce normal mi hamiş olabilir miyim ne zaman anlaşılır dün test yaptım silik çizgi çıktı iğneden mi acaba yardım edinnnn çok merak ediyorum

kızlar merhaba :) bende adetimin 5ile9. günü klomen kullandım bugün gittim muayeneye sol yumurtalığımda bir tane yumurta ilaca cevap vermiş cumartesi gece 12 de iğne vurulacağım inş emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda alırız şimdiden çok fazla heycanlıyım ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Merhaba kızlar bende bu ay 2. Kez klomen ve catlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Eğer bu denemede de hamis olamazsam aşılama için girişimde bulunmayı düşünüyorum. Sizce erken mi 1 ay daha klomen denemelimiyim. Yardımcı olursanız sevinirim

Açıkçası bu fikrimi henüz doktorumla net olarak paylasmadim ama yaşım ilerliyor dediğim için aşılama düşünebiliriz demişti

Canlarr bugn 12. Günüm iğneden snra. dayanamadm test yaptm cok cok silik çıktı. iğnenin etkisi geçmemş sanırım

Canlarr bugn 12. Günüm iğneden snra. dayanamadm test yaptm cok cok silik çıktı. iğnenin etkisi geçmemş sanırım
erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptıysan çok açık renkte çıksa gebelik pozitif olur diyor kullanma kılavuzlarında ama ilacın etkisi varmıdır yokmudur bilemem inş doğru sonuçtur biraz daha sabret sonra kan testi yaptır canm

bana doktorum iğnenin yanında folikasit ile coraspin vermiş ama onlara ne zaman başlayacağımı söylemedi iğneden önce mi başlanıyor yoksa iğne vurulduktan sonra mı bilgisi olan varmı

Merhaba kızlar moralim çok bozuk gece çok agrim oldu acile gittim doktor yumurtan 6 cm kist olmuş ve kanamis dedi kan testi yaptı 9.16 dedi cuma yine kan ver dedi bu ne demek yumurtan başka catlamissa bile görünmüyor yine mi yok bebegim

erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptıysan çok açık renkte çıksa gebelik pozitif olur diyor kullanma kılavuzlarında ama ilacın etkisi varmıdır yokmudur bilemem inş doğru sonuçtur biraz daha sabret sonra kan testi yaptır canm
Yok normal testlerden yaptm. kasıklarmda cok batma var ve göğüs uçlarım çok ağrıo. Bi deneyeyim dedm bnde ama cok erkn biliyorm ;)

Bence 12 gün erken değil hemen öğrenmek istiyorsa mesel a bugün kan ver iki gün sonra yine ver artış varsa gebesin bana öyle dedi doktorum yarın yine kan vercem inşallah vardır bebegim

Bu sabah yaptm ama bu kezde tek çizgi. o yzden iğnenin etkisi olabilir die düşünüyorm. bekleyelm bakalm biraz dahaa

Yok normal testlerden yaptm. kasıklarmda cok batma var ve göğüs uçlarım çok ağrıo. Bi deneyeyim dedm bnde ama cok erkn biliyorm :KK66:
Benim de geçen hafta göğsüm agrıyordu acıyordu.Tam 1 hafta sonra olucam sanırım azcık geldi.Adet sancım çoğaldı şimdi:)))Yarın hem eşim geliyor hem adetim :D

Back