• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Yumurta catladigini nereden anliyoruz arkadaslar?
Dun yumurtam 23 mm cikti, catlatma ignesi de vermedi doktor.

Yumurta soldaymis.
3 saattir iki tarafli agrim var, yarim saattir de sol tarafta batici agri var arada gidip geliyor

Idrarda belli olmayan ne?
Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyorduk :( sonradan çıkanlar oluyormuş diye..Benim ümidim yok gerçi de..

Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyorduk :KK43: sonradan çıkanlar oluyormuş diye..Benim ümidim yok gerçi de..
Adet gününün geçmesini bekle bakalm canım.

Benim çatlatma iğnesinden sonra 17. günümdü az önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adet günüm gelmedi daha onu söylüyorduk :KK43: sonradan çıkanlar oluyormuş diye..Benim ümidim yok gerçi de..
Kanda gebelik testi yaptir istersen yarin sabah.

Lh testleri dune kadar yaptim, negatif cikti ve sanssizlik test bitti. Bu aksam test yapamadim. Ates olcuyorum her sabah. Yarina kadar atesim yukselirse yumurtlamisimdir herhalde.
2 günde 1 olsun hiç testle falan uğraşma aylardır testle ugraştık hiç denk gelmedi silik çıktı ama çatlama olmuş meger şaşırttı beni testler hep

2 günde 1 olsun hiç testle falan uğraşma aylardır testle ugraştık hiç denk gelmedi silik çıktı ama çatlama olmuş meger şaşırttı beni testler hep
Bana doktorum, testlere guvenme, hepsi yanlis. Dogru bile olsa ovulasyondan bir gun sonra testte cikar, o zaman da iliski icin gec kalinir, demisti.
O yuzden ben de elimdeki testleri bitirince bir daha da almadim.

Back