• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Bende onu anlamadım canım zaten adetliyken gitmistim muayene etmişti klomen verdi 21.gün progesteron testi istedi yaptiramadim adet oldum adet olduğuna göre gerek kalmamış zaten yumurta Çatlamış dedi acaba hormonlar dan yumurtlamada bi sorun olmadığını mi anladı kii ilk gittigimde
Ne alakaymis? Bende duzenli adet oluyorum ama pco yum. Ustelik 21. Gin progestronum hep 0.9 larda geziyor. Yani adet oluyosam catliyo mu ? Ee yumurtlamiyosun dedi bana doktorum. Cunku progesteon yerlerde. Catlama yumurtlama iste zaten

Ne alakaymis? Bende duzenli adet oluyorum ama pco yum. Ustelik 21. Gin progestronum hep 0.9 larda geziyor. Yani adet oluyosam catliyo mu ? Ee yumurtlamiyosun dedi bana doktorum. Cunku progesteon yerlerde. Catlama yumurtlama iste zaten
Bende bilmiyorum canım bu ay yaptirayim progesteron tahlilimi bakalım ne çıkacak doktoruma güvenmek istiyorum ama beni şüpheye düşürüyor işte bana öyle dedi bende anlamadım peki sen ilaç kullaniypmusun progesteron icin

Bende bilmiyorum canım bu ay yaptirayim progesteron tahlilimi bakalım ne çıkacak doktoruma güvenmek istiyorum ama beni şüpheye düşürüyor işte bana öyle dedi bende anlamadım peki sen ilaç kullaniypmusun progesteron icin
Klomen tedavisinde progesteron ilaci etkili degil dedi hastanedeki uzmanlar. Farkli farkli kisilere sordum oyle dediler. Ama hic bir doktora sonsuz guvenemem kusura bakmasinlar. Hergun birseyler degisirken gelisirken her bilgi ayni kalamaz . bakalim daha neler gormemiz yasamamiz gerekiyor

Klomen tedavisinde progesteron ilaci etkili degil dedi hastanedeki uzmanlar. Farkli farkli kisilere sordum oyle dediler. Ama hic bir doktora sonsuz guvenemem kusura bakmasinlar. Hergun birseyler degisirken gelisirken her bilgi ayni kalamaz . bakalim daha neler gormemiz yasamamiz gerekiyor
Haklısın canım hemde çok haklısın...

Bugün 18:56
Konu Sahibi : cagla30

• belki37Popüler ÜyeÜye
    Merhaba bayanlar. Ben 41 yaşındayım. 5kez tüp yaptik tutmadi. Geçen yıl kendiliginden hamile kaldım. Fake gelismedi 8 haftalik kürtaj oldum. Şimdi ise 1yildir yumurtalik kisti oluştu onunla uğraşıyorum. Goguslerim 1yildir rengi değişik arti yanıyor biber gibi. Son 3 aydır biraz daha rahatım. Ama yine yanma veya renk değişikliği oluyor. Artı adetlerim düzeldi. Fsh 26 ya kadar çıkmıştı. Bi asilama yapalım dedik.22.07 de hersey iyi gitti asilama yapıldı. Vajinadan progestan alıyorum. Sabah 2 akşam 2 .ve asilamanin 6gunu kasik ve bel ağrım başladı arti kasik ağrım. Ara ara geLip gidiyor. Şimdi sorum sokluk bir durum olsada hamilemiyim. Yada bu progestan mi yapıyor bu ağrıları. Tesekkurler

Naptn canm gittinmi tekrar doktora. ben 4 gün önce çatlama iğnemi vuruldm şmdide beklemedeym bakalm..

Bende 28 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 5 gün boyunca klomen kullandım ikinci gününden beri çok ağrım var hem belimde hem kasıklarımda bazen bacaklarıma vuruyo bir haftam var 15 gün olmasına doktorum gel test yapçaz dedi bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı hastalanmaktan çok korkuyorum beklemekte sıkıcı :(

Bende 28 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 5 gün boyunca klomen kullandım ikinci gününden beri çok ağrım var hem belimde hem kasıklarımda bazen bacaklarıma vuruyo bir haftam var 15 gün olmasına doktorum gel test yapçaz dedi bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı hastalanmaktan çok korkuyorum beklemekte sıkıcı :KK43:
Olur insallah ben 13.gub dayanamayip 3liralik testlerden yaptim cift cizgi cikmisti ayin 10u gibi dene istersen

Ben dayanamayıp dün yaptım negatif çıktı eşim falan daha erken dedi bide oturdum ağladım yani 11inde kontrole gidicem inşallah vardır ya

Kaç gün içinde oluyor adet arkadaşlar ben de ayın 24 ünde sabak yaptırdım çatlatma iğnesini.Göğsümde 2 gündür çok agrı var kesin 14 günde olunur mu adet acaba.

Sanırım normal gününde görürsün adet yani bence klomen etkilemiyodur çünkü bende içtim ve iğne oldum ama adetin erken gelir yada geç gelir demedi 15 gün sonra gel test yapçaz dedi

Benim bu sancılar hiç geçmiyo ya 3 gündür mafoldum ağrıyla rahimim ve sağ kasığımda batma sancı oluyo çatlatma iğnesi oldum yerleşiyomu acaba onun ağrısı mı bu bilgisi olan var mı yardım lütfen

Benim bu sancılar hiç geçmiyo ya 3 gündür mafoldum ağrıyla rahimim ve sağ kasığımda batma sancı oluyo çatlatma iğnesi oldum yerleşiyomu acaba onun ağrısı mı bu bilgisi olan var mı yardım lütfen

Canım gecen ay klomen kullandım çatlama iğnesi yapıldı. Adet oldum. Belirtilerim senin gibiydi. Acayip bi kasık Ağrısı günlerce sürdü sonra göğüslerim çok ağırdı. Adet olduğum gün tam 3 saat sancı cektim. Kabus gibiydi.
Bu ayın 1. De yine çatlama iğnesi oldum. İlk ay gibi cok heyecanlı ve istekli değilim olursa olur diyorum. Kısmet...

Evet herşey önce kesinlikle kısmet zaten çok kafaya takınca geriliyosun en iyisi kasmamak rahat olmak gerginliğimiz baş düşmanı zaten umarım bu ay güzel haberi alırsın

Kızlar benim iğnenin 8. Günü ama sancı ağrı hiçbişey yok. sadece arada adet olcakmş gibi bi ayaklarm fln ağrıyo. adet olcağmda baldırlarm çok ağrır. sadece göğüs ucum cok hafif ağrıo başkada bişey yok.

Kızlar benim iğnenin 8. Günü ama sancı ağrı hiçbişey yok. sadece arada adet olcakmş gibi bi ayaklarm fln ağrıyo. adet olcağmda baldırlarm çok ağrır. sadece göğüs ucum cok hafif ağrıo başkada bişey yok.
Aynen benimde göğsüm çok acıyor 2 gündür bugün 15. Gn ama adet Ağrı'm yok belim ağrıyor bir de

Back