klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Inşallah oyledir canım. bende geçen ay çok umitliydim ama nasip olmadı bu ay çok ümitli değilim uykuda bile rahat olamıyorum heyecanlı halim yerini huzursuzluga bıraktı. Çok istememek lazım belkide. Hakkımızda hayırlısı

selam kızlar bende 17 mart hsg çektirdim ,yumurtlama zamanı idrar yolu enfeksiyonu oldum ama 1 gün sürdü o yüzden bu aydan ümitli değilim ama nisan da adet olunca doktora gidip yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem yine olmazsa mayıs yada haziran da aşılama istiyorum,Rabbim zamanını biliyor ama bebek hasretiyle yanıyorum artık zaman kaybetmek istemiyorum 1.5 yıldır bekliyorum.
izmirde yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapabilecek yer olarak karataş hastanesini düşünüyorum ama emin de değilim.

saol canımm aydınlattığın için doktorlar yoğunluktan tam anlatmıyorlar bize... bu site sayesinde birbirimize destek olup dua ediyoz dua alıyoruz....Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler...
bugün kontrole gittim tekrar....yum lar iyi dedi... 14mm 16 mm 19 mm dedi....bir hafta devam et günaşırı dedi.inşallah nasip..

Teşekkürler ya icim rahatladi doktor saat vermeyince burada da saatlerledn bahsedilince bi panik yaptim ins hakkimizda hayirlisi olur , hayırlı evlatlar aliriz kucagimiza , hayirli zamanda olur bizde gebe kalabiliriz ins
banada saat vermedi doktor sadece gün aşırı dedi....iğnede vermedi

[QUelek-4545, post: 45813477, member: 701190"]banada saat vermedi doktor sadece gün aşırı dedi....iğnede vermedi[/QUOTE]
Ben ovitrellee iğnesi yaptırdım doktor verdi saat vermemişti ama iğne için saat veriliyor galiba igneden 36 saat sonra ilişki buda zaten gün aşırı oluyor ama siz iğne kullanmamissiniz bilmiyorum saat sizin durumunuz için onemli mi ya da gerekli mi

inşallah canım bende şuan aynı durumdayım çalışmalara devam :) iğne istemiyorum aslında yarın tekrar kontrolüm var doktor bakacak ne kadar olmuşlar diye..

Aman Allahım kızlar 5yum olmuş bu ay biri 16mm diğerleri 20mm iğne vermedi kendiliğinden catlasin ilişki olmasın hepsi tutarsa tehlikeli dedi. Yine sen bilirsin dedi adet olursan gel olmazsan gebesindir yine gel dedi. Tembellik var dedi ilaçla da coştu bunlar artık kullanmicam 5yum boşa mi gitsin rezerv azalıyor sonucta Sabah ovu testi yaptım kıpkırmızı catlayacak yani af Allahım af

Merhaba kızlar,

Sizleri uzun zamandir takip edıiyorum; ilk kez yaziyorum benimde sizler gibi aynı kadarı paylasıyorum allah her istegene bir cocuk nasıp ettsin insallah.
öncelıkle bende 2 yillik evliyim hic korunmadık ve üzerine ameliyatda oldum bundan 3 ay önce laparaskopi oldum bır tane tüpüm kapalıydı actılar sımdı ve suan hersey normailnde gözüküyor fakat tek sorunum ve en büyük sorunum adet gecikmem ve yurtam cok büyümüs ve catlamamis ondan dolayıda olmuyor sımdı doktorumuz yumurta catlatma ignesi önerdı bana bende onuda yaptırıcam ama cok karısık kafam artık olsun ısıtıyoruz sızce neyapmalıyım kızlar...sızler bu ıgneden sonra bı sonuc aldınızmı acaba bana bı yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

Canım ben geçen ay kullandım ama olmadı ama yumurta cok buyuyup catlamiyorsa iğne ol yoksa kiste döner sonra. bana bu ay iğne yapmadı kendiliğinden çatlar dedi. doktor ne diyorsa onu yap

klomen bitiminin ertesi gün doktora gittim.10 mm ve 13 mm foliküler demişti.bugünden itibaren iki günde bir 10 gün süreyle başlayın dedi.yinede 10 gün dolmadan yani 4 gün sonra yine gel dedi.28 martta bu sefer sağ overde 16 ve 14 mm sol overde 14 mm foliküler mevcut dedi.yumlar iyi dedi.5 gün daha devam iki günde bir ilişki dedi.ama iğne falan vermemişti.bende yumlar çatladımı bilmiyorum çok kafama takıldı.akıntımda yok.10 gün doluyor bugün.zaten doktor adetin gecikirse gel dedi.yumurtalar çatladımı illa akıntı olmalımı nasıl anlıcaz

Canım her sabah yataktan kalkmadan dil altindan ateşini ölçseydin keşke o zaman anlarsın yumurta çatladıktan bir iki gün sonra ateşin yükseliyor yarım derece

Canım normalde senin buyuk yumurtan çatlamış olması lazım ovu testi catlamadan bir gun önce kipkirmizi oluyor
benimde akıntım falan olmadı o kafama takıldı batma hissi de yaşamadım... daha önceki aylarda oluyordu...acaba akıntı olması şartmı benim regl günüm ayın 15 o zmana kadar sıkıntıdan ben çatlıcam heralde

Akintiyi farkedememis olabilirsin yada Geç catliyor olabilir herkesin bunyesi farkli ovu testi al istersen benimde 14u bat ama akintim salı günü gelmisti ovu testinde perşembe kırmızıyı gördüm cuma çatladı. Ateşimde bugün yükselmeye basladi. bakalım dollenecek mi.

inşallah hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin inşallah

merhaba kizlar..bugun ilk kez klomen sonrasi igne vurundum..buradan anladigim kadariyla ilk kullanimda hamile kalan olmamis tum umutlarimi yitirdim(Allah isteyen herkese versin Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…