Inşallah oyledir canım. bende geçen ay çok umitliydim ama nasip olmadı bu ay çok ümitli değilim uykuda bile rahat olamıyorum heyecanlı halim yerini huzursuzluga bıraktı. Çok istememek lazım belkide. Hakkımızda hayırlısıIns cnmya bugün arkadasim aradi 2sene yakindir gorusemiyorduk beni ruyasinda görmüş 9aylik hamileydin bana çay ikram ediyordun sonra visne reçeli ikram ediyordun recelin rengi beyazdi dedi sonra cimlerin arasina oturduk koyu muhabbet ettik diyorduk böyle görmüş ruyasinda bide benim cocuk istedigimi hic bilmiyordu belkide allah ona göstermiştir ins
saol canımm aydınlattığın için doktorlar yoğunluktan tam anlatmıyorlar bize... bu site sayesinde birbirimize destek olup dua ediyoz dua alıyoruz....Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler...Canım klomen ilacı bittikten sonra hizlica buyuyorlar hemen etki etmiyor ilaç. saglikli olan yumlar 18-24mm arasi catliyorlar. Benim iki günde 6mm büyümüştü. kontrole çağırmış zaten catlamazsa ilaçla catlatir. Sen yinede gün aşırı ilişkiye devam et benim ikinci ayım dua edelim birbirimize benimkiler cuma 12mm olmuştu şimdi 18mm olmuştur bu hafta catlar sanirim.. sabah yataktan kalkmadan dijital termonetreyle atesini ölç. Bir sabah kalktığında derecenin 0, 5 arttığını göreceksin. O zaman önceki gün çatlamış oluyor yumurtan. Sonra hep yüksek gidiyor anlarsın zaten.
banada saat vermedi doktor sadece gün aşırı dedi....iğnede vermediTeşekkürler ya icim rahatladi doktor saat vermeyince burada da saatlerledn bahsedilince bi panik yaptimins hakkimizda hayirlisi olur , hayırlı evlatlar aliriz kucagimiza , hayirli zamanda olur bizde gebe kalabiliriz ins
inşallah canım bende şuan aynı durumdayım çalışmalara devam :) iğne istemiyorum aslında yarın tekrar kontrolüm var doktor bakacak ne kadar olmuşlar diye..saol canımm aydınlattığın için doktorlar yoğunluktan tam anlatmıyorlar bize... bu site sayesinde birbirimize destek olup dua ediyoz dua alıyoruz....Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler...
bugün kontrole gittim tekrar....yum lar iyi dedi... 14mm 16 mm 19 mm dedi....bir hafta devam et günaşırı dedi.inşallah nasip..
gittin mi doktora son durum neinşallah canım bende şuan aynı durumdayım çalışmalara devam :) iğne istemiyorum aslında yarın tekrar kontrolüm var doktor bakacak ne kadar olmuşlar diye..
Canım ben geçen ay kullandım ama olmadı ama yumurta cok buyuyup catlamiyorsa iğne ol yoksa kiste döner sonra. bana bu ay iğne yapmadı kendiliğinden çatlar dedi. doktor ne diyorsa onu yapMerhaba kızlar,
Sizleri uzun zamandir takip edıiyorum; ilk kez yaziyorum benimde sizler gibi aynı kadarı paylasıyorumallah her istegene bir cocuk nasıp ettsin insallah.
öncelıkle bende 2 yillik evliyim hic korunmadık ve üzerine ameliyatda oldum bundan 3 ay önce laparaskopi oldum bır tane tüpüm kapalıydı actılar sımdı ve suan hersey normailnde gözüküyor fakat tek sorunum ve en büyük sorunum adet gecikmem ve yurtam cok büyümüs ve catlamamis ondan dolayıda olmuyor sımdı doktorumuz yumurta catlatma ignesi önerdı bana bende onuda yaptırıcam ama cok karısık kafam artık olsun ısıtıyoruz sızce neyapmalıyım kızlar...sızler bu ıgneden sonra bı sonuc aldınızmı acaba bana bı yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
Canım her sabah yataktan kalkmadan dil altindan ateşini ölçseydin keşke o zaman anlarsın yumurta çatladıktan bir iki gün sonra ateşin yükseliyor yarım dereceklomen bitiminin ertesi gün doktora gittim.10 mm ve 13 mm foliküler demişti.bugünden itibaren iki günde bir 10 gün süreyle başlayın dedi.yinede 10 gün dolmadan yani 4 gün sonra yine gel dedi.28 martta bu sefer sağ overde 16 ve 14 mm sol overde 14 mm foliküler mevcut dedi.yumlar iyi dedi.5 gün daha devam iki günde bir ilişki dedi.ama iğne falan vermemişti.bende yumlar çatladımı bilmiyorum çok kafama takıldı.akıntımda yok.10 gün doluyor bugün.zaten doktor adetin gecikirse gel dedi.yumurtalar çatladımı illa akıntı olmalımı nasıl anlıcaz
ovulasyon testleri varmış acaba geçmi kaldım yapmak için ...Canım her sabah yataktan kalkmadan dil altindan ateşini ölçseydin keşke o zaman anlarsın yumurta çatladıktan bir iki gün sonra ateşin yükseliyor yarım derece
Canım normalde senin buyuk yumurtan çatlamış olması lazım ovu testi catlamadan bir gun önce kipkirmizi oluyorovulasyon testleri varmış acaba geçmi kaldım yapmak için ...
benimde akıntım falan olmadı o kafama takıldı batma hissi de yaşamadım... daha önceki aylarda oluyordu...acaba akıntı olması şartmı benim regl günüm ayın 15 o zmana kadar sıkıntıdan ben çatlıcam heraldeCanım normalde senin buyuk yumurtan çatlamış olması lazım ovu testi catlamadan bir gun önce kipkirmizi oluyor
Akintiyi farkedememis olabilirsin yada Geç catliyor olabilir herkesin bunyesi farkli ovu testi al istersen benimde 14u bat ama akintim salı günü gelmisti ovu testinde perşembe kırmızıyı gördüm cuma çatladı. Ateşimde bugün yükselmeye basladi. bakalım dollenecek mi.benimde akıntım falan olmadı o kafama takıldı batma hissi de yaşamadım... daha önceki aylarda oluyordu...acaba akıntı olması şartmı benim regl günüm ayın 15 o zmana kadar sıkıntıdan ben çatlıcam heralde
inşallah hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin inşallahAkintiyi farkedememis olabilirsin yada Geç catliyor olabilir herkesin bunyesi farkli ovu testi al istersen benimde 14u bat ama akintim salı günü gelmisti ovu testinde perşembe kırmızıyı gördüm cuma çatladı. Ateşimde bugün yükselmeye basladi. bakalım dollenecek mi.
inşallah canım sen çalışmalarını yap gerisi Allah'ın takdiriinşallah hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?