• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Dün kontrole gittim doktorum 19 mm yaklaşmış dedi ovitrellee iğne yazdı 74 tl aldım dün ilişki olsun dedi bugün 11 de iğnemi vurdurdum yarın gece 11 de ilişki olsun dedi rabbim hayırlı ise nasip etsin bu ilkti bakalım ne olucak aranıDa ovitrellee iğne alan var mı ne kadara aldınız

Dün kontrole gittim doktorum 19 mm yaklaşmış dedi ovitrellee iğne yazdı 74 tl aldım dün ilişki olsun dedi bugün 11 de iğnemi vurdurdum yarın gece 11 de ilişki olsun dedi rabbim hayırlı ise nasip etsin bu ilkti bakalım ne olucak aranıDa ovitrellee iğne alan var mı ne kadara aldınız
bende 74 tl ye almıştım canım.adete6 gün var ama bende ne ağrı sızı hiçbişey yok normalde tuttuğunda olurmuş sanırım benimki olmadıı:KK43:

İyi o Zaman ya bi tanıdık ben 10 liraya aldım dedi vende ilaç rehberine baktım 74 yazıyor ondan sordum. Öyle düşünmeyin belli olmaz nasipse olmuştur
bende 74 tl ye almıştım canım.adete6 gün var ama bende ne ağrı sızı hiçbişey yok normalde tuttuğunda olurmuş sanırım benimki olmadıı:KK43:
mıdık

Meraba arkadaşlar ovitrelle igne vurulduktan sonraki iki regl dönemimde de miktarda azalma var toplamda 2 ped bile dolmadan bitiyor. Kötü bişey mi oldu acaaba iğneden bi bilgisi olan var mı? Ya da aynı şeyleri yaşayan. Sizce neden böyle?

selamlar adete 6 gün var dediniz ya iğneden sonra doktor bana 15. gün test yap dedi normalde ayın 2'sinde olmam gerekiyor adetim sanırım iğneden dolayı erken olacak yarın 15. günüm. Bende de adet sanıcı var olacakmıyım anladım bu ağrıdan dolayı içimde hiç umut kalmadı.
senin ne kadar olduğ iğne olalı.

selamlar adete 6 gün var dediniz ya iğneden sonra doktor bana 15. gün test yap dedi normalde ayın 2'sinde olmam gerekiyor adetim sanırım iğneden dolayı erken olacak yarın 15. günüm. Bende de adet sanıcı var olacakmıyım anladım bu ağrıdan dolayı içimde hiç umut kalmadı.
senin ne kadar olduğ iğne olalı.
benimde bugün 15. gün ayın 10 unda vurulmuştum.ama akıntı başladı hafiften adet olucan büyük ihtimalle

benimde bugün 15. gün ayın 10 unda vurulmuştum.ama akıntı başladı hafiften adet olucan büyük ihtimalle

ben dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı ::(((( zaten adet sancısı gibi sancım var senin için hayırlısı olsun artık.

ben dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı ::KK43:((( zaten adet sancısı gibi sancım var senin için hayırlısı olsun artık.
bende akşamüstünden bu yana sancılanıyorum gülüm adet oluyorum bende sanırım

merhaba ben adetimin üçünçü günü muayene oldum.kan tahlilleri nornal dedi.ultrasonda baktı yumurtalıklar için bişey demedi.sadece takviye olsun diye klomene başlayalım dedi.adetin beşinci günü günde 2 defa olarak iç ertesi gün bitince gel dedi.klomen bitimi ertesi gün baktı yumurtaların 1 tanesi 10 mm...diğeri 13 mm dedi.bugünden itibaren 10 gün süreyle gün aşırı ilişki dedi.bu süre içinde yine gel dedi.
adetim genelde 30 ile 35 gün arası...iğne falan vermedi.yorumlara bakınca 18 mm en az yazıyor benim ona göre küçük olduğu halde neden küçük dememiş olabilir ki...yinede ilişki dedi.

Slm ben decocuk istiyorum 2 yıldır evliyim 10 aydır korunmayi biraktim ama çocuk olmadı hormon testi yaptirdim herşey normal eşimde sperm testi yapti o testte normal yumurtalarimda gayet iyi dedi doktor adetimin 14. Günü gittigimde utrasondan bakinca ama olmadi :-( bu ay klomen kullanmaya basladim adetimin 5. Günü başladım 5 gün günde 2 tane. 2 yumurtam oluştu biri 18 cm biride 19 cm. Bugün iğne de verdi pazar, salı, perşembe ilişkide bulunun dedi bakalım hayırlısı

Slm ben decocuk istiyorum 2 yıldır evliyim 10 aydır korunmayi biraktim ama çocuk olmadı hormon testi yaptirdim herşey normal eşimde sperm testi yapti o testte normal yumurtalarimda gayet iyi dedi doktor adetimin 14. Günü gittigimde utrasondan bakinca ama olmadi :-( bu ay klomen kullanmaya basladim adetimin 5. Günü başladım 5 gün günde 2 tane. 2 yumurtam oluştu biri 18 cm biride 19 cm. Bugün iğne de verdi pazar, salı, perşembe ilişkide bulunun dedi bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım doktorun saatleride vermiştir muhakkak atlama saatleri benim iğneden sonra bugün 15. gün ama test negatif sonuç verdi inşallah bu ay senin olur bize mutlu haberler verirsin

Saat vermedi doktor sadece pazar salı ve perşembe ilişki dedi :KK57: senin icinde hayirlisi olsun ins olur...bide igne olarakta ovitrelle verdi yaptirdik bugun.size hangi saatler demisti doktor?????

Arkadaş lar merhaba bende bugün ovitrellee igne yaptırdım doktor sadece gün verdi saat vermedi saat verilen arkadaslar o saat ayarlamasi nasiloluyor size verilen saatleri soyleyebilir misiniz? ????????

Arkadaş lar merhaba bende bugün ovitrellee igne yaptırdım doktor sadece gün verdi saat vermedi saat verilen arkadaslar o saat ayarlamasi nasiloluyor size verilen saatleri soyleyebilir misiniz? ????????
Canım saatlere çok odaklanma bende 36 saate çatlar diye düşündüm ama 4 gün sonra çatladı atesimden anladım onu da.. gün aşırı ilişkiye devam et haftaya kadar. Ben bu ay öyle yapacağım Allah izin verirse

Teşekkürler ya icim rahatladi doktor saat vermeyince burada da saatlerledn bahsedilince bi panik yaptim :oops:ins hakkimizda hayirlisi olur , hayırlı evlatlar aliriz kucagimiza , hayirli zamanda olur bizde gebe kalabiliriz ins :anneadayı: :KK200:

merhaba ben adetimin üçünçü günü muayene oldum.kan tahlilleri nornal dedi.ultrasonda baktı yumurtalıklar için bişey demedi.sadece takviye olsun diye klomene başlayalım dedi.adetin beşinci günü günde 2 defa olarak iç ertesi gün bitince gel dedi.klomen bitimi ertesi gün baktı yumurtaların 1 tanesi 10 mm...diğeri 13 mm dedi.bugünden itibaren 10 gün süreyle gün aşırı ilişki dedi.bu süre içinde yine gel dedi.
adetim genelde 30 ile 35 gün arası...iğne falan vermedi.yorumlara bakınca 18 mm en az yazıyor benim ona göre küçük olduğu halde neden küçük dememiş olabilir ki...yinede ilişki dedi.
Canım klomen ilacı bittikten sonra hizlica buyuyorlar hemen etki etmiyor ilaç. saglikli olan yumlar 18-24mm arasi catliyorlar. Benim iki günde 6mm büyümüştü. kontrole çağırmış zaten catlamazsa ilaçla catlatir. Sen yinede gün aşırı ilişkiye devam et benim ikinci ayım dua edelim birbirimize benimkiler cuma 12mm olmuştu şimdi 18mm olmuştur bu hafta catlar sanirim.. sabah yataktan kalkmadan dijital termonetreyle atesini ölç. Bir sabah kalktığında derecenin 0, 5 arttığını göreceksin. O zaman önceki gün çatlamış oluyor yumurtan. Sonra hep yüksek gidiyor anlarsın zaten.

Teşekkürler ya icim rahatladi doktor saat vermeyince burada da saatlerledn bahsedilince bi panik yaptim :oops:ins hakkimizda hayirlisi olur , hayırlı evlatlar aliriz kucagimiza , hayirli zamanda olur bizde gebe kalabiliriz ins :anneadayı: :KK200:
Amin Inşallah canım vakti saati gelince muştu olur bizlere Rabbim o güzel günleri tez zamanda yaşatsın

Ins cnmya bugün arkadasim aradi 2sene yakindir gorusemiyorduk beni ruyasinda görmüş 9aylik hamileydin bana çay ikram ediyordun sonra visne reçeli ikram ediyordun recelin rengi beyazdi dedi sonra cimlerin arasina oturduk koyu muhabbet ettik diyorduk böyle görmüş ruyasinda bide benim cocuk istedigimi hic bilmiyordu belkide allah ona göstermiştir ins

Back