• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

konu hakkında bilgim yok ama çok merak ediyoruz sizin durumuzu bende 4 gün oldu iğne olali 13.günü bende test yapıyım bakalım ne çıkıcak
Dua edın canım ınsallah vardır 13 gunde kalmaz herhalde yapay ıgne cünkü bilmiom ya kafam cok karısık yarın bida yapcam 14 gun oluo zaten arrık cıkarsa vardır herhalde

Benim testim de bu şekilde çıktı arkadaşlar

Eklentiler

• sketch-1460632126870.jpg
    sketch-1460632126870.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 120
Seni baya cıkmıs olabilir valla yarın bida yap koyulasırsa vardır erken gebelk testi mi

Dua edın canım ınsallah vardır 13 gunde kalmaz herhalde yapay ıgne cünkü bilmiom ya kafam cok karısık yarın bida yapcam 14 gun oluo zaten arrık cıkarsa vardır herhalde
inşllah emeklerimiz boşuna gitmez zor bir dönem beklemek insanı yoruyo en sağlamı kan testi kesin sonuç alırsın dualarım tüm bebek isteyenlere ...

Evet erken gebelik testi adetime 2 gün var dayanamadım bugün iş çıkışı tahlil yaptırabilirim belki
Erken gebelik testi ondan koyu ama olsun var ki koyu benımkı normal gebelik testi benımde erken olsa oyle cıkardı demi canım kafam karıstı

Hiç aklını bulandırmak olmadı erken gebelik yap. Ben bugün kan testi yaptırabilirler yazarım canım sanada. Bende testleri tekrarlayan çünkü. Ben iğneyi 31 martta vurulmuştur

Hiç aklını bulandırmak olmadı erken gebelik yap. Ben bugün kan testi yaptırabilirler yazarım canım sanada. Bende testleri tekrarlayan çünkü. Ben iğneyi 31 martta vurulmuştur
Senın nasıl 13 gunun canı ben 2 sınde vurudum bugun 13 gunum :))

İnşallah canım ya ikimizde hamişizdir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Nşallah canım 13 gun pozıtıf gormemiz yuksek ihtimaldir umarım :) verdin mi kanı cok merak ediyorum bide normal gebelik yapsana ne cıkcak

Canım ben öğretmenim okuldan çıkınca yaptırabilirler inşallah haber veririm. Yetişmezsemde belki bir daha test yaparım

Merhaba arkadaşlar 11 nisanda çatlatma iğnesi oldum Allah hepimize nasip etsin benimle aynı zamanda vurulan var mı

Back