• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Merhaba kızlar bende 1 yıldır evliyim 8 aydır korunmuyorum ama olmadı bir çok doktora gittim zamanı var bir yılını doldur demekle yetindiler.Şu an gittiğim doktorum çok ilgili ve deneyimli eşimdede bendede herhangi bir sorun olmadığı söyledi klomen içtim dün kontrolum vardı yumutalıkların istediğmiz boyuta gelmiş hemen çatlatma iğnesi yapmakta fayda var dedi iğneyi oldum inşallah bu sefer olur ayrıca ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı.ilk seferde hamile kalan var mı acaba.RABBİM İSTEYEN HER KEZE NASİP ETSİN.

Merhaba kızlar bende 1 yıldır evliyim 8 aydır korunmuyorum ama olmadı bir çok doktora gittim zamanı var bir yılını doldur demekle yetindiler.Şu an gittiğim doktorum çok ilgili ve deneyimli eşimdede bendede herhangi bir sorun olmadığı söyledi klomen içtim dün kontrolum vardı yumutalıkların istediğmiz boyuta gelmiş hemen çatlatma iğnesi yapmakta fayda var dedi iğneyi oldum inşallah bu sefer olur ayrıca ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı.ilk seferde hamile kalan var mı acaba.RABBİM İSTEYEN HER KEZE NASİP ETSİN.
canım bende ilk defa bu ay klomen kullandım ..kontrolde yumurtalar iyi durumda dedi..ilişki gün aşırı dedi....ama iğne falan vermedi.benim geçen aya göre 3 gün sonra regl günüm ama umutsuzum..çünkü çok stres yaptım..çok yorumlar okudum ilk ayda hamile kalanlar var ...ikinci ay kalan ve kalamayanlarda... nasip herşey inşallah tez vakitte sağlıklı bebişlerimiz olur.stres yapmamak gerek etkiliyor çok...o yüzden rahat ol... çalışmalarını yap ama bebek için diye düşünme...inşallah hamile kalırsın

Umutsuz olma ben 3. Ayda bu ay hamile kaldım ilk ay çok umutlandım 2. Ay umutsuzluğa düştüm ama kafayı boşaltınca oluyor. Bir de ilk ay zor vücut kendini anca hazırlıyomus yine de rabbim bekletmesin herkese versin inşAllah

canım bende ilk defa bu ay klomen kullandım ..kontrolde yumurtalar iyi durumda dedi..ilişki gün aşırı dedi....ama iğne falan vermedi.benim geçen aya göre 3 gün sonra regl günüm ama umutsuzum..çünkü çok stres yaptım..çok yorumlar okudum ilk ayda hamile kalanlar var ...ikinci ay kalan ve kalamayanlarda... nasip herşey inşallah tez vakitte sağlıklı bebişlerimiz olur.stres yapmamak gerek etkiliyor çok...o yüzden rahat ol... çalışmalarını yap ama bebek için diye düşünme...inşallah hamile kalırsın

bende çok kafaya takıyorum ama doktorumun üzerine basarak söylediği şey odaklanma gebeyim diye düşünme dedi.ne kadar rahat ve stresis olursan o kadar kolay hamile kalma olasiğin var dedi yarın kontrolum var inşllah her şey yolundadır.

Umutsuz olma ben 3. Ayda bu ay hamile kaldım ilk ay çok umutlandım 2. Ay umutsuzluğa düştüm ama kafayı boşaltınca oluyor. Bir de ilk ay zor vücut kendini anca hazırlıyomus yine de rabbim bekletmesin herkese versin inşAllah
çok sevindin senin adına inşallah benimde olur her şey kısmet mevlam ne eylerse güzel eyler allah ker kezin yardımcısı olsun.

canim sen bi test yapsan belki cikar bende bu ay ilk kez vurundum cok umutsuzum hic aklimdan cikmiyo daha 8 gun oldu ama cok sabirsizim adetim yaklassa da test yapsam diye

canim sen bi test yapsan belki cikar bende bu ay ilk kez vurundum cok umutsuzum hic aklimdan cikmiyo daha 8 gun oldu ama cok sabirsizim adetim yaklassa da test yapsam diye
evet işte bu bekleyişlerde yoruyor insanı demi...her ne kadar umutsuz olsakta yine bir ümit kırıntısı oluyor içimizde..inşallah RABBİM gönlümüze göre verir. dün akşam gbelik testi yaptım negatif çıktı.sanki regl olcam gibi karnımda hissediyorm.. :KK43: 25 gün 2 günde bir birlikte oldu.ümitlenmiştim.birde ovulasyon testiyle ilgili gebelik öğrenildiğini okuyunca onu denedim işte... resmini atmıştım yukarda... ama tecrübelilerden yorumlayan olmadı...

evet işte bu bekleyişlerde yoruyor insanı demi...her ne kadar umutsuz olsakta yine bir ümit kırıntısı oluyor içimizde..inşallah RABBİM gönlümüze göre verir. dün akşam gbelik testi yaptım negatif çıktı.sanki regl olcam gibi karnımda hissediyorm.. :KK43: 25 gün 2 günde bir birlikte oldu.ümitlenmiştim.birde ovulasyon testiyle ilgili gebelik öğrenildiğini okuyunca onu denedim işte... resmini atmıştım yukarda... ama tecrübelilerden yorumlayan olmadı...

anladim canim evet illa bi umut oluyo icimizde bizim o kadar denememiz olmadi bile tecrubem olsa yorumlarim ama hic tecrubeli diilim tatlim beklemekten cok yoruldum bir iki gune iyi bi haberle gelirsinde bana da umut olursun insallah

anladim canim evet illa bi umut oluyo icimizde bizim o kadar denememiz olmadi bile tecrubem olsa yorumlarim ama hic tecrubeli diilim tatlim beklemekten cok yoruldum bir iki gune iyi bi haberle gelirsinde bana da umut olursun insallah

bide uzun sure agrin oldu mu igneden sonra canim ben 5 inde vurundum igneyi ama hala agrim oluyo kasiklarima ara ara batmalar oluyo mide karin bel agrisi cekiyorum hala

Sanırım bir iki güne kalmaz regl olucam ... Asabiyet tavan yaptı Sol kasığımda batma var hafif.. Alt karın bölgemde hassasiyet ... Moralim bozuk ama içime atıyom.. Bu ayda olmadı :( hastalanayım randevu alıcam tüplere baktırayım birde ... Yumurtalar gelişti gün aşırı ilişki oldu eşimde problem yok ... Tüplere baktırmaya korkuyorum çok sancı oluyormuş ama öteki türlüde Zaman kaybı olacak

Merhaba kızlar bende ığne olalı bugun 13 gunum test yaptım cizgiyi gordum ama git gide koyulastı ve zaman gectıkcede sılınıyor bu testler sormak istediğim iğne etkısı mıdır tam 13 gun oldu iğnem ovitrelle prospektüsünde 10 gün içinde vucuttan atılır yzıyor ben hamılemıyım degılmıyım anlamadım adetime 5 gun kaldı

Eklentiler

• IMG_20160414_080545.jpg
    IMG_20160414_080545.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 71
Sanırım bir iki güne kalmaz regl olucam ... Asabiyet tavan yaptı Sol kasığımda batma var hafif.. Alt karın bölgemde hassasiyet ... Moralim bozuk ama içime atıyom.. Bu ayda olmadı :KK43: hastalanayım randevu alıcam tüplere baktırayım birde ... Yumurtalar gelişti gün aşırı ilişki oldu eşimde problem yok ... Tüplere baktırmaya korkuyorum çok sancı oluyormuş ama öteki türlüde Zaman kaybı olacak

slm canım bi şeyi merak ettim doktorun sana nasıl bi tedavi uyguladı bende ve eşimde bi sorun yoktu aynı sendeki gibi klomen kullandım ve 2 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı bu gün kontrolum vardı doktorum her şey güzel yumurtalıkların çatlamış dedi şimdi regl günümü beklicem.

Kızlar ben iğne vurulduğunu sonra 13.gün test yaptım iki çizgi çıktı. İğnenin etkisi geçmiştir dimi

Benim ki biraz daha net hatta resmi yüklücektim boyutu yüksek dedi inşallah ikimizde hamişizdir. İğnenin etkisi geçmiştir dimi
Valla bence gecmiştir dun benım 12. Gunumdu bundan daha sılıktı bugun bıraz daha koyulasmıs etkısı gecse ıyıce sılıklesırdı telim kotu cekıo ya ondan az belli oluo testte barız belliydi sabah

Back