• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

raporla iğne alırken yaş sınırı var dediler rapor geçersiz olacak yani....böyle birşey yaşayan oldu mu ben 39 yaşındayım

Catlatma ignesi sonrasi 14.gunum beklenen bat yarin acaba hamilemiyim..catlatma ignesiyle hamile kalanlar belirtileriniz neydi yazin lutfen.

Benimde 16. Gunum canim. Valla pek belirtim yok ama arada gogus hassasitetim oluyo. Arada da adet olcakmisim gibi agrim oluyor sadece. Senin ?

B

Benimde butun adet belirtilerim var canim sen test yaptirdinmi?
Yok canim yapmadim. 2. Ignem benim.
Ilkinde cok yaptim ama cok beklenti oldugu icin cok uzuluyodum artik beklicem. Gecen ay 17. Gun adet oldum.simdi 18 den sonra test yapicam adet olmazsam

Yok canim yapmadim. 2. Ignem benim.
Ilkinde cok yaptim ama cok beklenti oldugu icin cok uzuluyodum artik beklicem. Gecen ay 17. Gun adet oldum.simdi 18 den sonra test yapicam adet olmazsam
Anladim canim hayirlisi. Benim alt tarafimda cok basinc var goguslerim agriyor bide

Yok canim ya 4.bu her doktor farkli tedavi uyguluyor cok doktor gezdim bu ayda olmazsa onumuzdeki ay tup bebege basliycaz Allah nasip ederse..

Kızlarrrrrr
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

evet yumurtan büyümüşse iğne yapıyor. Dün aldım canım iğnemi bende 67 lira verdim. Bugün iğne mi olucam kısmetse dün 16 mm idi bugün 18 mm oluyor zaten. 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün ilişki yine ilişki verdi doktor ama tabi iğneden önce ve hemen sonra ilişki olmayacak 36 saat dolacak
çok sağol canım bugün son hapı içiçem ve kasıktaki batma devam ediyor perşembe gidicem bakalım nasip

evet canim 18mm olunca igne yapiyorlar. Canım herkese iğne vermeye biliyor doktorlar ama sen isteyebilirsin ver diye. 70-80 civarlarında yazdığı markaya göre ve eczaneye göre degisir
benim zaten polikistik over de oldugu için yumurtam çatlamıyomuş galiba oyüzden verir galiba

merhaba kızlar bende aın 10,unda klomen kullanmya başladım bugun dr ye gittim 10 mm yumurta oluşmuş cuma tekrar gidecem bakalım çok heyecenlıyım inşaAllah bu sefer olur 2 düşük yaptım bakalım hayırlısı kaç mm olunca iğne veriyo dr kızlar :)

Selamün aleyküm kızlar bende bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi oldum dün... 4 tane yumurta oluşmuş solda ve 2 si kaliteli değil gibi dedi diğerleri 20 ml olmuş ve çatlama iğnesi verdi birlikteliği söyledi ve progestan verdi birde.. Beklemedeyim artık hakkımızda hayırlısı olsun..

dün gittim benim bi tanecik yumurta büyüye büyye 14 mm olmuş yarın sabah tekrar gidicem büyüdüyse iğne vurucak. bu gece ilişki olsun dedi. ama büyümemiş ya morallim bozuldu

dün gittim benim bi tanecik yumurta büyüye büyye 14 mm olmuş yarın sabah tekrar gidicem büyüdüyse iğne vurucak. bu gece ilişki olsun dedi. ama büyümemiş ya morallim bozuldu
sakın moralinizi bozmayın ben 20 mm yumurta olana kadar klomen bittikten sonra 2 güne bir 3 kere gittim

merhaba kızlar bende aın 10,unda klomen kullanmya başladım bugun dr ye gittim 10 mm yumurta oluşmuş cuma tekrar gidecem bakalım çok heyecenlıyım inşaAllah bu sefer olur 2 düşük yaptım bakalım hayırlısı kaç mm olunca iğne veriyo dr kızlar :)
18 mm den sonra canım Allahim gonlune gore versin insallah

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+pregnly oldum. iğnem 10 martta yapıldı. sol kasığımda batmalar var ve 3 gün önce ateşimi ölçmeye başladım. (daha önce ateş takibi yapmıştım ne zaman ne oluyor detaylı şekilde biliyorum) bu 3 gün boyunca aynı saatte ve uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm hep dil altından veee normale göre 0,5 derece fazla cıkıyor ... şimdi sorum şu bu gebelik belirtisi mi? iğnenin etkisi olabilir mi? birde ne zaman test(idrar) yapsam cıkar sonuc aceba?

Back