• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Bende bugün iğneden sonra 14. gündü test yaptım tek çizgi çıktı regl ağrılarım da başladı sanırım kırmızılar gelecek sabah çok moralim bozuldu evde olsam hüngür hüngür ağlarım zor tutuyorum kendimi çok umitlenmistim bu ay
Amin canım benim.
Sende bozma moralini canim bu ay olmazsa birdahaki ay olur inşallah ama yinede erken bir kaç günde anca belli olur tekrar test yaparsin yada regali bekle gecikince kanda test yap

Canm doktorla konustm %5 morfoloji bizim icin yeterli dedi zaten anormal olanlar yumurtayi dölleyemiyomus bizim sonucta lökosit yani iltihap varmis spermde doktor tedaviye baslicak yarin bu lökosit %100 engel dedi cocuk olmasina ins tedaviden sonra olcak
İnsallah olur tedaviden sonra canim iltihap oldugunu nasil hangi testle buldu doktor? Normal sperm testinde cikmiyo mu

Amin canım benim.
Sende bozma moralini canim bu ay olmazsa birdahaki ay olur inşallah ama yinede erken bir kaç günde anca belli olur tekrar test yaparsin yada regali bekle gecikince kanda test yap
Dün agrilarim bitti ama kırmızılar gelmedi bugünde olmazsa yarın kana baktircam canım

bende dün pregnyl çatlatma iğnesi oldum arkadaşlar ama yumuramın biri 15mm diğerleri 12-13 mm :KK43:çok küçük değilmi doktorumda yetersiz boyutta falan demedi ama genelde herkesin daha büyük 18 mm olunca vuruluyormuş. bu ay olmayacak sanırım ben çok stresli bir insanım zaten...ilişki bile istemiyorum içimden gelmiyo napmak lazım benim durumumu sizden iyi kimse anlamaz:KK61:

bende dün pregnyl çatlatma iğnesi oldum arkadaşlar ama yumuramın biri 15mm diğerleri 12-13 mm :KK43:çok küçük değilmi doktorumda yetersiz boyutta falan demedi ama genelde herkesin daha büyük 18 mm olunca vuruluyormuş. bu ay olmayacak sanırım ben çok stresli bir insanım zaten...ilişki bile istemiyorum içimden gelmiyo napmak lazım benim durumumu sizden iyi kimse anlamaz:KK61:
Canım iğne için saat verdi mi hemen mi yaptır dedi küçükmüş aslında ama iğne hemen çatlatmıyor belki o zamana kadar büyür diye düşünmüştür.Klomen günde 3mm büyütüyor nerdeyse ondandır belki. Sabret canım herşey güzel olacak insallah

Kizlar ya doktor klomen verdi 5 gun kullan 6.gun gel dedi ama bnm klomen cumartesi gunu bitiyr ertesi gun pazar kapali sizce cmtsi mi gdeyim pztesi mi

Kizlar ya doktor klomen verdi 5 gun kullan 6.gun gel dedi ama bnm klomen cumartesi gunu bitiyr ertesi gun pazar kapali sizce cmtsi mi gdeyim pztesi mi
Hemen etki etmiyor pazartesi de gidebilirsin bence. Benim doktorum ilaç bittikten 2gun sonra gel demisti.

kızlar idrar tahlili yaptım saat 1 gibi negatif ara ara baktım negatifti ama saat 4 te baktım pozitif ti yanlıştır değil mi boşuna ümitlenmeyeyim. yarım saatten sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor zaten

kızlar idrar tahlili yaptım saat 1 gibi negatif ara ara baktım negatifti ama saat 4 te baktım pozitif ti yanlıştır değil mi boşuna ümitlenmeyeyim. yarım saatten sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor zaten
Yarın tekrar yap canım olmayınca 10saat geçsin yine çıkmıyor. Kaçıncı günün iğne etkisi geçti mi iğneden de olabiliyor ya bazen. Bide sabah ilk idrarinla yap daha doğru olur

Yarın tekrar yap canım olmayınca 10saat geçsin yine çıkmıyor. Kaçıncı günün iğne etkisi geçti mi iğneden de olabiliyor ya bazen. Bide sabah ilk idrarinla yap daha doğru olur
ya ben kasım ve aralıkta 2 ay klomen + iğne oldum olmadı... sonra rahatsızlandım safra kesesi taşı çıktı 15 ocakta ameliyat oldum doktor 3 adet geçsin öyle gel dedi bu ay iğne yok yani ... adet olursam da 3. olacak gideceğim doktora herhalde klomen verecek

ya ben kasım ve aralıkta 2 ay klomen + iğne oldum olmadı... sonra rahatsızlandım safra kesesi taşı çıktı 15 ocakta ameliyat oldum doktor 3 adet geçsin öyle gel dedi bu ay iğne yok yani ... adet olursam da 3. olacak gideceğim doktora herhalde klomen verecek
Başlık öyle ya bende kullandin sandim :) vardır inşallah canım sabah ilk idrara dene yarın varsa belli olur zaten

Başlık öyle ya bende kullandin sandim :) vardır inşallah canım sabah ilk idrara dene yarın varsa belli olur zaten
yok sen haklısın daha önce iğne olurken yazıyordum buraya da yine buraya sorayım dedim :) sağolasın hayırlısı bakalım

bugün ilk klomeni içiçcem salı sonuncuyu içiçem doktor perşembe gel dedi.perşembe yumurtaların geliştiyse iğne mi yapıcak. birde iğne ne kadar yardımcı olur musuunuz

bugün ilk klomeni içiçcem salı sonuncuyu içiçem doktor perşembe gel dedi.perşembe yumurtaların geliştiyse iğne mi yapıcak. birde iğne ne kadar yardımcı olur musuunuz
evet canim 18mm olunca igne yapiyorlar. Canım herkese iğne vermeye biliyor doktorlar ama sen isteyebilirsin ver diye. 70-80 civarlarında yazdığı markaya göre ve eczaneye göre degisir

cumartesi günü yaptığım testte 6,94 çıkmıştı dün yine test yaptım 114,20 çıktı
Canim hayirli olsun Allahim sag salim kucagina almak nasip etsin insallah.:anneadayı::nazar:sana birsey sormak istiyorum.herhangi bir kasik agrisi veya hissettigin baska bir belirtin oldumu?

evet yumurtan büyümüşse iğne yapıyor. Dün aldım canım iğnemi bende 67 lira verdim. Bugün iğne mi olucam kısmetse dün 16 mm idi bugün 18 mm oluyor zaten. 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün ilişki yine ilişki verdi doktor ama tabi iğneden önce ve hemen sonra ilişki olmayacak 36 saat dolacak

evet yumurtan büyümüşse iğne yapıyor. Dün aldım canım iğnemi bende 67 lira verdim. Bugün iğne mi olucam kısmetse dün 16 mm idi bugün 18 mm oluyor zaten. 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün ilişki yine ilişki verdi doktor ama tabi iğneden önce ve hemen sonra ilişki olmayacak 36 saat dolacak
Doktor mu sana ignenin oldugu gun ve oncesinde iliski yok dedi?benim doktorum oyle demedi

evet canım doktor dedi bu arada iğnemi vuruldum ve çok ağrı yapıyor kasık ve bel ağırıs çekiyorum şu anda. Dün doktora gittim dediği 11 ve 12'sinde ilişki olmayacak, 13 ve 14 mart saat 23 - 24 arası iki gün üst üste ilişki olacak dedi. Yoksa eğer olursa sperm kalitesi düşer çünkü. Pehriz gibi düşün. Önemli olan iğneden 36 saat sonra ilişkiye girmek ve ertesi gün.

Back