• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım yaaaa ne kadar zor bisey Rabbim herkese sağlıkla yeniden bebekler versin. herkes protestan ilacindan bahsediyor alsam mi bilemedim içim dışım hormon oldu
Doktordan iste yazarsa kullan.hic biseyi kendi kendine kullanma. Yan etkisi olur yazik olur

Doktordan iste yazarsa kullan.hic biseyi kendi kendine kullanma. Yan etkisi olur yazik olur
Folikasit klomen ovritella bide progestan çıktı ortaya hiç duymadığım şeylerdi bitkisel kürlerde cabası. Kızken gelecekte uğraşıp duracaksın deseler inanmazdım gülüp geçerdim adetimin saati bile belliydi o derece yani. Şimdi ise herşey karmançorman çaresizlik insana neler yaptırıyor. Allahım affetsin zorla güzellik oldurmaya çalışıyorum sanki. İsteyin, çok isteyinki vereyim diyor Rabbim şu güzel cuma gecesinin hürmetine hem kalben dua edenlerın, hem de elinden geleni yapmaya çalışanların emeğini ve niyetini kabul etsin. Annelerinin rahimlerine babalarının yüreklerine açmaya hazır gonca gibi kondursun yavrularını inşallah.

Kizlar sperm testi yaptirdik eşime morfoloji normal %5 anormal %95 cikti sizde nedir bu spermde şekil bozuklugu demekmis hamile kalmayi engellermi acaba bu sonuc bilen varmi ?

Kizlar sperm testi yaptirdik eşime morfoloji normal %5 anormal %95 cikti sizde nedir bu spermde şekil bozuklugu demekmis hamile kalmayi engellermi acaba bu sonuc bilen varmi ?
Etkiler canim yani sagliksiz oluyo anormal olanla hamile kalirsan Allah korusun bebek hastalıklı doguyo.doktorunla konus mutlaka

Folikasit klomen ovritella bide progestan çıktı ortaya hiç duymadığım şeylerdi bitkisel kürlerde cabası. Kızken gelecekte uğraşıp duracaksın deseler inanmazdım gülüp geçerdim adetimin saati bile belliydi o derece yani. Şimdi ise herşey karmançorman çaresizlik insana neler yaptırıyor. Allahım affetsin zorla güzellik oldurmaya çalışıyorum sanki. İsteyin, çok isteyinki vereyim diyor Rabbim şu güzel cuma gecesinin hürmetine hem kalben dua edenlerın, hem de elinden geleni yapmaya çalışanların emeğini ve niyetini kabul etsin. Annelerinin rahimlerine babalarının yüreklerine açmaya hazır gonca gibi kondursun yavrularını inşallah.
Amin canim

Canım hayırlı olsun 3 güne bu kadar yukselmişse ikiz olabilir mi acaba
canım bu gun kontrole gittim 114,20 den 531,02 ye cıktı 4 günde ultrasonla görünmez dedi bakmadı doktor ama oda öyle bi ihtimal var dedi çarşamba günü yine kontrole çağırdı meraktan çatlıyıcam ikizmi diye :)))

canım bu gun kontrole gittim 114,20 den 531,02 ye cıktı 4 günde ultrasonla görünmez dedi bakmadı doktor ama oda öyle bi ihtimal var dedi çarşamba günü yine kontrole çağırdı meraktan çatlıyıcam ikizmi diye :)))
Gönlünden nasıl geciyorsa o olsun canım haber ver tamam mı bekliyorum sonucu

cuma günü batım ama cuma iğnenin 16. günü oluyor bakalım ne olacak.Bugün 12.günüm idararda baksam çıkar mı sonuç??
Canım bugün ultrasonda kese yine görünmedi adetimde bes gun geçti doktor dis gebelik olabilir dedi ne yapacagim bilmiyorum

Canım bugün ultrasonda kese yine görünmedi adetimde bes gun geçti doktor dis gebelik olabilir dedi ne yapacagim bilmiyorum
canım sana doktor çarşamba gel dememiş miydi neden bugün gittin iyi düşün sakin olmaya çalış bence gözükecektir erken gitmişsindir. beta kaç çıktı?

canım sana doktor çarşamba gel dememiş miydi neden bugün gittin iyi düşün sakin olmaya çalış bence gözükecektir erken gitmişsindir. beta kaç çıktı?
Canım kullandığım progesteron ilacı verdiği hastalığını etkiliyor o yüzden bas donmesi çok şiddetli oluyor bende o yüzden erken gitmiştim doktora gozukmeyince dis gebelik olabilir dedi ama bugün yinebkontrolum vardı ve kese göründü çok şükür canım bçg 5350 çıktı tekil gebelikmis

Canım kullandığım progesteron ilacı vertigo hastalığını etkiliyor o yüzden bas donmesi çok şiddetli oluyor bende o yüzden erken gitmiştim doktora gozukmeyince dis gebelik olabilir dedi ama bugün yinebkontrolum vardı ve kese göründü çok şükür canım bçg 5350 çıktı tekil gebelikmis

Canım kullandığım progesteron ilacı verdiği hastalığını etkiliyor o yüzden bas donmesi çok şiddetli oluyor bende o yüzden erken gitmiştim doktora gozukmeyince dis gebelik olabilir dedi ama bugün yinebkontrolum vardı ve kese göründü çok şükür canım bçg 5350 çıktı tekil gebelikmis
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Bende bugün iğneden sonra 14. gündü test yaptım tek çizgi çıktı regl ağrılarım da başladı sanırım kırmızılar gelecek sabah çok moralim bozuldu evde olsam hüngür hüngür ağlarım zor tutuyorum kendimi çok umitlenmistim bu ay

Kızlar merhaba.
Benim igneyi vurdurali 11 gun oldu. 8. Ghn cok fena bel agrim oldu. Gece saga sola dönemedim o derece. Ilk defa boyle agir bi agri yasadim.
Ve bugunde agrim var. Belimin sag tarafi.
Yumurtamda sagdaydi.
Acaba bebisle alakali olabilir mi kizlar.
Benim gibi bel agrisi yasayip hamile oldugunu ogrneenen varmi acaba

Etkiler canim yani sagliksiz oluyo anormal olanla hamile kalirsan Allah korusun bebek hastalıklı doguyo.doktorunla konus mutlaka
Canm doktorla konustm %5 morfoloji bizim icin yeterli dedi zaten anormal olanlar yumurtayi dölleyemiyomus bizim sonucta lökosit yani iltihap varmis spermde doktor tedaviye baslicak yarin bu lökosit %100 engel dedi cocuk olmasina ins tedaviden sonra olcak

Back