inşallah hamilesindir :)Pek gördüm denemez lekelenme kahverengi seklinde devam edince, kendimce dedim kesin ignenin etkisinden dolayi bu sekilde oldum o yüzden durmadim fazla üzerinde. Bakalim bi kac güne kadar adet olmazsam test yapicam. Belki ayni durumu yasayan arkadaslar olmustur diye paylasmak istedim..
Şimdi eger olursa bu 2.adetin olcak.zaten gebelik varsa şimdi yapsan bile çıkar.çünkü üstünden 1 ay gecmis oluyo ve ins hamilesindir.hamileysen kullanman gerekn folikasit vitaminlr var geciktirmesen iyi olur bencePek gördüm denemez lekelenme kahverengi seklinde devam edince, kendimce dedim kesin ignenin etkisinden dolayi bu sekilde oldum o yüzden durmadim fazla üzerinde. Bakalim bi kac güne kadar adet olmazsam test yapicam. Belki ayni durumu yasayan arkadaslar olmustur diye paylasmak istedim..
Ya arkadaşlar daha öncede dedim ama fikirlrinizi almk istiyorum.eşime doktor hareketlilik ve sayi için proxeed plus verdi.ve 10 gundur fln kullanıyor.sizce klomen kullansam faydasi olurmu acaba.yumurta takibine gitmeden çatlatma iğnesi kullanmadan klomn kullann arkadaşlar varmı.kararsız kaldım biraz ;(
Öncesinde kullandım tabi aşılama da fln ama doktr kontrolundeydi.aslinda korkmasam kullanirim.bikeresinde yumurtm fazla gelişmişti doktr o ay aşılama yapmamıştı çünkü catlamadan kist olmustu.yine öyle olur diyede düşünüyorum.aslinda yumrta olusumunda da catlamadada sıkıntı yok.işte şansım daha çok artar mı diyeCanim ilk gittigim doktor banada clomen yazdi aldim. Daha sonra baska bi doktora gittim yumurta takibi icin doktor bana clomeni kullanmana gerek yok yumurtan olusuyor gerek yok fakat catlamiyor o yüzden igne yapti. Sonra bende senin gibi düsündüm acaba kullansam bisey olurmu diye. Ne bilim doktor takibinde olmasi gerekmezmi yada kullansak bisey olurmuki bilemedim bende. Evde duruyor öyle..
Öncesinde kullandım tabi aşılama da fln ama doktr kontrolundeydi.aslinda korkmasam kullanirim.bikeresinde yumurtm fazla gelişmişti doktr o ay aşılama yapmamıştı çünkü catlamadan kist olmustu.yine öyle olur diyede düşünüyorum.aslinda yumrta olusumunda da catlamadada sıkıntı yok.işte şansım daha çok artar mı diye
DIste bende hic kullanmadigim icin korkuyorum acikcasi. Gerci kullansam ne olacak kendiliginden catlamadigi sürece :) sen yinede doktoruna bas vur derim. Yani kas yapim derken göz cikarma misali olmasin :)
Doğru söylüyosun canm zaten eşimde enazindan biraz kullanmış olur daha iyi sonuc alırız ınş.artik 1ay daha bekliyim:)Iste bende hic kullanmadigim icin korkuyorum acikcasi. Gerci kullansam ne olacak kendiliginden catlamadigi sürece :) sen yinede doktoruna bas vur derim. Yani kas yapim derken göz cikarma misali olmasin :)
kizlar ben 22 sinde adet oldum 5.gunu klomen kullandim doktora gidemedim tatil girdi firsat olmadi catlatma ignesi ne zaman yapiyor doktor artik gecmi kaldim bide yumurya ne zaman catlar
Testi bugün mü yapmıştınız, eğer bugün yaptıysanız, sizin çatlatma iğnesi günü dahil 15. gününüz, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir.Merhaba Kızlar, Ben de buradaki bir çoğunuz gibi Klomen ve ardından 28.12.2015 tarihinde Pregnly iğne vuruldum. Beklenen adet günüm 15.01.2016 ama ben dayanamayıp iğneden 13 sonra erken hamilelik testlerinden (predictor early) alıp yaptım.Çift çizgi(biri daha silik)çıktı. Ama bu forumlardan aldığım bilgiye göre çatlatma iğnesinde de beta hcg olduğundan olumlu sonuç verebilyormuş bu sebeple emin olamıyorum.Beklemek de biraz zor geliyo.Erkenden de doktora gitmek istemedim.Emin olamıyorum bir türlü ne yapsam bilemedim?
Testi dün yaptım.İnşallah geçmiştir ve İnşallah bi sorun olmazTesti bugün mü yapmıştınız, eğer bugün yaptıysanız, sizin çatlatma iğnesi günü dahil 15. gününüz, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir.
Anlıyorum, inşallah pozitiftir ve sonuna kadar da güzel devam eder, gelişmeleri yazarsanız sevinirim...Testi dün yaptım.İnşallah geçmiştir ve İnşallah bi sorun olmaz
Daha önce de bu şekilde hamile kalmıştım 9. haftada düşük oldu 4 ay sonra tekrar hamile kalmak istedim Doktorum kontrol etti ve klomene tekrar başladım ve sonuç şimdilik olumlu gibi ama öncekinin düşükle sonuçlanmasının ve hayal kırıklığına uğramamak için fazla umutlanmak istemememden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?