Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canum çok sevindim hayırlı olsun ben de bugun gittim sadece klomen verdi iğne vermedi dua et Can'ımKızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş
Ederim Canım haptan sonra yumurta takibine çağırdığında belki verir iğne. Allah seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin..Ca
canum çok sevindim hayırlı olsun ben de bugun gittim sadece klomen verdi iğne vermedi dua et Can'ım
Sag ol Can'ım evet reglinin 12.günü çağırdı takip için gideceğim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınEderim Canım haptan sonra yumurta takibine çağırdığında belki verir iğne. Allah seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin..
Hayırlı olsun canm ins guzel haber alırsın.esinde bi sıkıntı varmiydi ?Slm kızlar benmde 1 yildir olmuyo bu ay yumurtlama takibine basladim adetin 12.gunu cagirdi 16 17 mm dedi 14.gunu tekrar cagirdi 19 mm olmus rahim kalinligi cok iyi dedi bebegin yerlescegi yer catlatma ignesi verdi bugun yapildi yarinda iliski verdi gun asiri ins bu ay tutar :)))
Bu kahverngi lekeden sonra adet gormediysen hamile olabilirsin ama gorduysen bilemm bi test yap benceArkadaslar ben gectigimiz kasim ayinda catlama ignesi oldum. Hamile olmayi beklerken gecikmeli adet gördüm. Fakat herzamankinden cok daha farkliydi. Agrisiz sizisiz kahve rengi camur seklinde az miktarda oldum. Tamam tutmadi adet oldum dedim. Bazi nedenlerden dolayi tedaviye devam etmedim bu seferde adet olacagimi beklerken olmadim gecikti yani. Sizce gectigimiz ay catlama ignesinden sonra üstüne görmüs olabilirmiyim. Henüz test yapmadim bi kac gün daha beklemek istiyorum
Bu kahverngi lekeden sonra adet gormediysen hamile olabilirsin ama gorduysen bilemm bi test yap bence
Bence bi test yap hamile olabilirsin
Sende haklisin canm benmde 1 yil oldu bende ayni durumdaym olursa olur diyorm artk kismet bu ay bende catlatma ignesi oldum hayirlisi artk