• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş

Ca
Kızlar bugün doktor sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor haftaya salı gel keseyi görmeyi umuyorum dedi. Benim ilk denememdi klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. İğne sonrası 10. Gün hcg 16,80 11. Gün 45,59 14. Gün bugün ise 256,96 çıktı. Uzun oluyor ama ben buradan çok yardım aldım kısaca anlatayım. İğneden 1 gün önce ilişki oldu, iğneden sonra ise 36 saat sonra ve takip eden 5 gün devam etti. İlişkiden sonra kalkmadım duş almadım yattım.( özellikle 36 saat sonra olan) ve 3 aydır folik asit ile glifor kıllanıyordum. Doktor pco için vermişti. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inş
canum çok sevindim hayırlı olsun ben de bugun gittim sadece klomen verdi iğne vermedi dua et Can'ım

Bayanlar ben de bu ay klomen kullandım ama catlatma ignesi yapilmadi. Adetin 9. günü ilk yumurtam 12.günü 2. yumurtam çatladı. dün adetin 20. günüydü yani yumurta çatladıktan 12 gün sonra az bi kanama geldi lekelenme gibi ve hemen geçti o ara karnım belim ağrıdı karnım şişti bugün hepsi geçti? o kanama yerleşme kanamasi olabilir mi? böyle bisey yaşayan var mi?

Ben de 5 gün klomen kullandım, 3 adet yumurtam gelişmiş, 20 mm, 20 mm ve 17.3 mm şeklinde. yarın çatlatma iğnesi vurulup gün aşırı ilişki önerildi bize de. herkesin duaları kabul olur inşallah...

Slm kizlar esinde sıkıntı olupta klomeni ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kaln varmi.sizce denenmesi gerekir mi?

Slm kızlar benmde 1 yildir olmuyo bu ay yumurtlama takibine basladim adetin 12.gunu cagirdi 16 17 mm dedi 14.gunu tekrar cagirdi 19 mm olmus rahim kalinligi cok iyi dedi bebegin yerlescegi yer catlatma ignesi verdi bugun yapildi yarinda iliski verdi gun asiri ins bu ay tutar :)))

Slm kızlar benmde 1 yildir olmuyo bu ay yumurtlama takibine basladim adetin 12.gunu cagirdi 16 17 mm dedi 14.gunu tekrar cagirdi 19 mm olmus rahim kalinligi cok iyi dedi bebegin yerlescegi yer catlatma ignesi verdi bugun yapildi yarinda iliski verdi gun asiri ins bu ay tutar :)))
Hayırlı olsun canm ins guzel haber alırsın.esinde bi sıkıntı varmiydi ?

Eşime baktirmadik henuz doktor bu ayda olmazsa rahim filmi ile esine sprem testi yaptircaz dedi ins bunlara gerek kalmadan bu ay olur dedi bakalm hayirlisi artk

Arkadaslar ben gectigimiz kasim ayinda catlama ignesi oldum. Hamile olmayi beklerken gecikmeli adet gördüm. Fakat herzamankinden cok daha farkliydi. Agrisiz sizisiz kahve rengi camur seklinde az miktarda oldum. Tamam tutmadi adet oldum dedim. Bazi nedenlerden dolayi tedaviye devam etmedim bu seferde adet olacagimi beklerken olmadim gecikti yani. Sizce gectigimiz ay catlama ignesinden sonra üstüne görmüs olabilirmiyim. Henüz test yapmadim bi kac gün daha beklemek istiyorum

Arkadaslar ben gectigimiz kasim ayinda catlama ignesi oldum. Hamile olmayi beklerken gecikmeli adet gördüm. Fakat herzamankinden cok daha farkliydi. Agrisiz sizisiz kahve rengi camur seklinde az miktarda oldum. Tamam tutmadi adet oldum dedim. Bazi nedenlerden dolayi tedaviye devam etmedim bu seferde adet olacagimi beklerken olmadim gecikti yani. Sizce gectigimiz ay catlama ignesinden sonra üstüne görmüs olabilirmiyim. Henüz test yapmadim bi kac gün daha beklemek istiyorum
Bu kahverngi lekeden sonra adet gormediysen hamile olabilirsin ama gorduysen bilemm bi test yap bence

Bu kahverngi lekeden sonra adet gormediysen hamile olabilirsin ama gorduysen bilemm bi test yap bence

Pek gördüm denemez lekelenme kahverengi seklinde devam edince, kendimce dedim kesin ignenin etkisinden dolayi bu sekilde oldum o yüzden durmadim fazla üzerinde. Bakalim bi kac güne kadar adet olmazsam test yapicam. Belki ayni durumu yasayan arkadaslar olmustur diye paylasmak istedim..

Bence bi test yap hamile olabilirsin

Hayalkirikligi yasamak istemiyorum 10 aydir ugrasiyoruz.. Zaten en son biraktim olursa olur olmazsada kismet dedim. Kafaya takmamaya calistim cünkü cok etkiliyor. O yüzden bi kac gün daha beklemek istiyorum hayirlisi artik..

Sende haklisin canm benmde 1 yil oldu bende ayni durumdaym olursa olur diyorm artk kismet bu ay bende catlatma ignesi oldum hayirlisi artk

Back