• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

peki sonucu hamilelik mi acaba :) olumlu cevap duymaya o kadar ihtiyacim varki yoruldum tedavi surecinden :d
o yorgunluğu hepimiz yaşıyoruz gülümmm..ben çatlamasını bırak yumurtanın büyümesini bekliyorum daha:KK43:çoğu olumlu gülüm okuduklarımdan rahatlatmak için söylemiyorum bak...iğneden 14 gün sonra testini yaparsın:KK66:

Bende igne vuruldktan snra hic sanci yasamadim suan igneden snra 12.gunum bazen sol a bazen sag tarafina bicak sanciai gbi agri giriyo bende diyorm icimdem bebekmi yerlesiyo acaba snrada diyorm dusunme bosa umutlanma :))
ben hamileyken aynı o ağrıları aşadım canım..meğer hamileymişim

ben hamileyken aynı o ağrıları aşadım canım..meğer hamileymişim
Ins benimde oyledir neblm korkudan hamilelige hoc yormuyorum sonra uzuluyorum diye cok sık olmuyo bazen bıcak gibi saplaniyo bazen sızı olarak vurup gidiyo bakalm acelem yok bekliyorm adetim gecikince yaparm test

Ins benimde oyledir neblm korkudan hamilelige hoc yormuyorum sonra uzuluyorum diye cok sık olmuyo bazen bıcak gibi saplaniyo bazen sızı olarak vurup gidiyo bakalm acelem yok bekliyorm adetim gecikince yaparm test
bencede adetin geçince yaparın gülüm çünkü iğnenin etkisinden de pozitif çıkıyormuş ya hem daha sağlıklı olur inş senledir bebeğin:KK200:

Aynen canim igneninde pozitif etkisi oluyomus bde bos yere sevinme flan olmasin igneden 15 gun snra yapilabilir diyolar etkisi kalmiyomus ama ben bi 20 gun fln gecmsni beklerm ins adet olmam normalde asiri duzenliyimdir son 3 ayda her adetim 10 gun gecikti dr bse demedi 14.gun yumurtam catladiysa adet olcaksam 30 gunu gecmz heralde stresdende gecikme olabiliyoms

Aynen canim igneninde pozitif etkisi oluyomus bde bos yere sevinme flan olmasin igneden 15 gun snra yapilabilir diyolar etkisi kalmiyomus ama ben bi 20 gun fln gecmsni beklerm ins adet olmam normalde asiri duzenliyimdir son 3 ayda her adetim 10 gun gecikti dr bse demedi 14.gun yumurtam catladiysa adet olcaksam 30 gunu gecmz heralde stresdende gecikme olabiliyoms
evet canım stres büyük etken benim dr gittiğim günden beri çocuk çocuk diye yatıp kalkma kafanı dağıt uğraş bul kendine dedi hep vucut öyle bir mekanizmaki beyin neyi isterse vucut tersine şeyi yaparmış çok tuhaffo_Oinş bende cumaya olumlu sonuçlar alırım bu ay çocuk olmasa bile bari yumurtam tepki vermiş olur ilaca

Genelde ilac etki ediyo yumurtaya bence sendr cok takma kafana elbet buyur yani kendilindem buyumeyenin ilacla buyuyo ama gunde 1 tane iciyosn galiba az geldi bana benm bildklerm gunde en az 2 iciyo hatta 3 tane iceni bile duydum yumurtam buyumezse ilaci cogaltmayi konus bence doktorunla

merhaba, bende 7 ocakta çatlatma iğnemi oldum.bu 2. çatlatma iğnem.ve 4 aydır deneme yapıyoruz.pkolu olduğum için doktorum hızlı davranmak istedi.onun dışında herşey normal.yumurtaşığım kendi büyüyor.ve son 2 aydır adetim düzenli zaten çok gecikmiyordu.şimdi 22 ocakta adet olmam gerekiyor.bugün iğneden sonra 11. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var bulantım sürekli yok ama arada yoklar biçimde geliyo gidiyo.tabi ki heyecan yapıyorum.bana yardımcı olun lütfen kızlar.fitil şeklinde progestan kullanıyorum bir de.

merhaba, bende 7 ocakta çatlatma iğnemi oldum.bu 2. çatlatma iğnem.ve 4 aydır deneme yapıyoruz.pkolu olduğum için doktorum hızlı davranmak istedi.onun dışında herşey normal.yumurtaşığım kendi büyüyor.ve son 2 aydır adetim düzenli zaten çok gecikmiyordu.şimdi 22 ocakta adet olmam gerekiyor.bugün iğneden sonra 11. günüm ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var bulantım sürekli yok ama arada yoklar biçimde geliyo gidiyo.tabi ki heyecan yapıyorum.bana yardımcı olun lütfen kızlar.fitil şeklinde progestan kullanıyorum bir de.
Canim benmde bugun igneden sonra 12.gunum adet olcakmisim hissi yok sadece arada sol bazende sag tarafima bi sanci giriyo degisk bse bicak gbi saplaniyo bende senin gbi beklemedeyim

Bende de ani ayağa kalktigimda ole bir.hissiyat war insalah olmustur ya cok kotu bir duygu beklemek

Kizlar mrb bnde polikistigim ve bu ay 12 gun ardan sonra adetim geldi doktorum bu ay ilacsz deniyelm adetinin 11.gunu gel yumurtalarina bakalm ddi ilacsz yumurtlarsn catlatma ignesi yaparz dedi yasim 25 ve 8.ayimiz daha once hic catlatma ignesi yaptrmadm sizce 8 ay erkn mi ayrca igne fobim var gobekten yapiliyrms galiba cok aciyr mu yardim eder msnz

Bence erken degil canim muhakkak yap takibini ignedende korkmana hic gerek yok bende korkuyodum buyuktr flan diye normal igne sandim alakasi yok 3 cmlik bi ucu var zaten hemsire yaparken hic anlamiyosun bile hic ama hic acimadi

Ben evde yapiyorum insilün ignesi gibi hic acimiyor gobek deliginin altindan 3 parmak asagi yapiyorsun.hic agri sizi yapmiyor cok kolay ama oldumu olcakmi.psikolojisi zor sadece.

Bence erken degil canim muhakkak yap takibini ignedende korkmana hic gerek yok bende korkuyodum buyuktr flan diye normal igne sandim alakasi yok 3 cmlik bi ucu var zaten hemsire yaparken hic anlamiyosun bile hic ama hic acimadi
Ay tatlm ins ya kimisi yazmis yuruyemedm cok acidi die iyice korktum

Back