• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlar ben de bu ay klomen tedavisine başladım. adetimin 5. günü ile 9. günü arasında kullandım.
12. gün
14. gün
16. gün doktora yumurta takibine gittim
16. günün sonunda doktor gece ovitrelle yaptırttı.
iğneden 36 saat sonra ilişki dedi. 36 saat sonra ve ondan sonraki iki gün değerlendirebildik.
şimdi iğnenin 5. günündeyim.
İnşAllah ben de mutlu haberler verebilirim.

Bu ay yine husran gozlerim dolu. Az once gebelik testi yaptim kocaman bir tek cizgi!!!! 4. Klomen ve catlatma ignesi tedavimde burada boyle sonuclandi. Artik umudum yok gucumde yok doktora gitmeyip kendim denemek kafami bosaltmak istiyorum.. Bu ay son denemeydi hersey cok iyi gdiodu derken onceden yasadigim adet belirtilerimide yasamiyordum cok umutlanmistim. Doktor asilama diyor ama ben erken goruyorum nedense ona hazir deilim maddi manevi. 17 aylik evliyim. Sadece ilk ay korunduk. Umarim guzel haberler vericegimiz gunler yakındır.! Çok üzgünüm...

Cok iyi anliyorum. Cnm seni rabbim ins hepimizin yüzünü güldürür.bende subata kadar es gectim .cok zor rabbim selamete cikartsin hepimizi

Bu ay yine husran gozlerim dolu. Az once gebelik testi yaptim kocaman bir tek cizgi!!!! 4. Klomen ve catlatma ignesi tedavimde burada boyle sonuclandi. Artik umudum yok gucumde yok doktora gitmeyip kendim denemek kafami bosaltmak istiyorum.. Bu ay son denemeydi hersey cok iyi gdiodu derken onceden yasadigim adet belirtilerimide yasamiyordum cok umutlanmistim. Doktor asilama diyor ama ben erken goruyorum nedense ona hazir deilim maddi manevi. 17 aylik evliyim. Sadece ilk ay korunduk. Umarim guzel haberler vericegimiz gunler yakındır.! Çok üzgünüm...
canım ben de 17 aylık evliyim ben hiç korunmadım. ve ilk defa bu ay başladı doktorum klomen ve çatlatma iğnesine.
inşAllah bu ay olur ben daha şimdiden ölmek üzereyim. hem okulum hem ev hem hastane...
bir de stress var üzerimde :(
tatile gitme şansın var mı canım?
bi tatile gitseniz eşinle beraber hani şu tam yumurtlama döneminde?
kafanız dağılır hem?
hem belki kendiliğinden olur?

ya kızlar kurban olayım bana bir yardımcı olun
iğnenin 6. günü bitmek üzere.
belim çok ağrıyor.
ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor.
ama akıntım sanki adet öncesi akıntım gibi :KK43:
ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi anlayamadım :KK43:
Klomenle hamile kalanlar hangi belirtileri yaşadınız?

belim çok ağrıyor.
İnşallah mutlu haberi alırsın tez zamanda.. İlişkiyi hangi zamanlarda yaşadınız? Devam etseydiniz arka arkaya. İnşallah bebişin sana tutunmaya çalışıodur agrılarının sebebi odur. Birazda psikolojik oluyo bazen ne yazıkki. Bedenimiz oyum oynuyo bize benim hep öyle oluyo. İnşallah iyi olsun sonumuz. Bu ay ovulasyon testine geçicem kontrol edicem gün gün bakalım nolcak. Kac yasindasin nekadarlik evlisin?

belim çok ağrıyor.
17 aylik evliymissin sende yazmissin. Bende 5 ay once basladim bi umutla. Ilk ay kimyasal gebelik oldu sonrasi bos. Klomen tedavim bitti artik doktor 2 kerr daha deneyelim dedi artik yoruldum ara vericem 1 sene dayanabilirsem. Akisina birakicam esim cok kiziyor artik cok yipratiosun kendimi diye. Mesela sadece onemli gunlerimde esimle oluyorum gorev gibi uzaklastirdi bu olay bizi tatil olayini bende dusunuyorum. Preglny ignemi vuruldun sende kac yumurta oldu bide??

Cok iyi anliyorum. Cnm seni rabbim ins hepimizin yüzünü güldürür.bende subata kadar es gectim .cok zor rabbim selamete cikartsin hepimizi
Subata kadar denemiycekmisi. Yani es gectim derken? Sende klomenmi kullandin benIm gibi.. Canim n kadardir deniyosunuz

İnşallah mutlu haberi alırsın tez zamanda.. İlişkiyi hangi zamanlarda yaşadınız? Devam etseydiniz arka arkaya. İnşallah bebişin sana tutunmaya çalışıodur agrılarının sebebi odur. Birazda psikolojik oluyo bazen ne yazıkki. Bedenimiz oyum oynuyo bize benim hep öyle oluyo. İnşallah iyi olsun sonumuz. Bu ay ovulasyon testine geçicem kontrol edicem gün gün bakalım nolcak. Kac yasindasin nekadarlik evlisin?

23 yaşındayım. canım. İğneden 36 saat sonra ilk ilişki. o akşam bikere daha.
takip eden iki gün arka arkaya
dün ara verdik
bugün birdaha. kafama göre oldu biraZ. doktor gün aşırı dedi ama ben 36 saatten sonra bir gün ara vermedim ne olur ne olmaz diye.
inşAllah tutunma yaşıyorumdur. hiç bu kdr bel ağrım olmadı çnkü :(

17 aylik evliymissin sende yazmissin. Bende 5 ay once basladim bi umutla. Ilk ay kimyasal gebelik oldu sonrasi bos. Klomen tedavim bitti artik doktor 2 kerr daha deneyelim dedi artik yoruldum ara vericem 1 sene dayanabilirsem. Akisina birakicam esim cok kiziyor artik cok yipratiosun kendimi diye. Mesela sadece onemli gunlerimde esimle oluyorum gorev gibi uzaklastirdi bu olay bizi tatil olayini bende dusunuyorum. Preglny ignemi vuruldun sende kac yumurta oldu bide??

Eşler zaten bizi anlasaydı belki daha erkenden hamile kalabilirdik.
Ama görev gibi görmen olmamış kafandan atman lazım biraz :(
tatil işini halledebilirsin umarım.

3 yumurta oldu ikisi gelişti.
ovitrelle vuruldum.

slm umarım cevap veren olur bende aynı durumdayım 24 nisanda çatlatma iğnemi oldum...bu gün 29.günüm adet olmadım ama klomenle hep 30 günde olmuştum daha önce o yüzden 30-31 günü aşacakmı bakıyorum. hafif sancılarım var 2 idrar testi yaptım olumsuzdu ama leke dahil bişi gelmedi...kafam karışık bekliyorum:18:
arkadaşlar merhaba
ben de klamen kullandım sadece 1 tane yumurta oluşmuştu sonra çatlatma iğnesi kullandım ve 36 saat sonra ilişkiye girdim ama sadece bir kere beraber olduk gunum geçmişti aslında 5 gun gecikmeyle adet oldum şimdi moralim cok bozuk lütfen bana da birşeyler yazın:(

aşılamanın 13.günü kandan test yaptırdım negatifti ama yumurta daha geç çatlayıp döllendiyse onu bilemicem zaten 4 gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bende bir ihtimal acaba ogünmü çatladı diye düşündüm. çatlatma iğnesini 2 hafta önce dün yaptırmıştım adette olmadım daha. gerçi ilaçlar geciktiredebiliyomuş ama sende böle bi gecikme olmuşmuydu
merhaba ben de çatlatma iğnesi oldum adetim 5 gün gecikti cok umutlanmıştım ama olmadı:(

Subata kadar denemiycekmisi. Yani es gectim derken? Sende klomenmi kullandin benIm gibi.. Canim n kadardir deniyosunuz
15 aylik evliyim cnm rahim agizi yapisikligi sorunu cikti bende rahim filmi ile cozuldu .ondan sonra 3 uncu deneyisimiz alam olmadi .aslinda asilama yaptirmak istiyorum direk ama doktorlarada guvenemiyorum bunu ticarete cevirmek cok kolay gibime geliyor oyuzden umudum yok es gectim derken olmayacagini bildigim icin subata kadr rhat olmak istiyorum.dusunmekten yoruldum.yiprandim

Merhaba arkadaşlar klomen sonrası ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Gün dayanamadım kan testi verdim 16.80 çıktı değer. Sizce umut var mı?

Kızlar merhaba ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ama regli oldum bu ay ilaç iğne verecek sanırım doktor cok korkuyorum

Ben iğne sonrası 11. Günü kan testi verdim 16,80 çıktı bugün 12. Günü verdim 45,59 çıktı. Hamilemiyim

Back