- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benimmm ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş maşallahh...yani büyüyebilirde o zaman dr büyüyebillir diye cumaya gel dedi ya detaylı tedaviye ilk kez başladım gülüm geçen sene bu zamanlar bir dr a gitmiştim 10 mm de kalmıştı tüp bebek yap dedi ben bıraktım o dr u sonraki ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim 2 aylıkken düşük olduşimdi ilk düzgün tedaviye başladım nolur nedir ne değildir bilmiyorum hiçGunde 2 mm buyuyo cumaya 18 19 civari olur igne 19 20 arasi yapiliyo ama buyuyebilirde yani benm arkadasmda 14.gun gittignde 10 mm civari bseydi doktoru buyumemis dedi bdahaki aya ilaca baslicakti allahin hikmeti iste buyudu o ay hamile kaldi
dr bana da büyüyünce çatlatma iğnesi vericem dedi ama büyürse tabi...iğneden 14 gün sonra sonuç daha sağlıklı ve kesin olur diyorlar inş bebeğin tutunmuştur sana gülüm..Dogrudur tabi canim buyumeside bi ihtimal ins buyurde baska seylere gerek kalmaz bende bu ay catlama ignesi vuruldum ama ben ilac kullanmadim yumurtalarim kendisi buyuyo 12.gun gittim 16 17 dedi doktor 2 gun snra tekrar cagirdi 19 20.5 olmustu igne verdi vurdum ertesi gun iliski verdi suan ignenin 12.gunundeym bakalm bzde bekliyorz hepimz icin hayirlisi olsun ins
inşallah büyür gülümm hemde ne zor dr vajinal ultrason yaptı yerin dibine giriyor insan ne zor Allahım kurtarsın bizi bu durumdan bizim ve bizim gibi olan herkesi seninki sebepsiz mi gülüm benim polikistik over var yani yumurta var ama işlevini yerine getiremiyorEvet yetrki buyukluge ulasinca igne veriyolar dr bana dedi yumurtlama olursa rahim kalinligi cok iyi bebegin yerlescegi yer yani bilmiyorm ya 1 yil oldu bizimde henuz olmadi o yuzden cok kaptirmiyorm kendimi gecen aylar gibi husrana ugramamak icin seninde ins buyur yumurtalarn cok zor isler valla
canım olacak olan her türlü oluyor baştan yaptır ben rahim filmini kendim teklif ettim dr a 1 düşüğüm olduğu için şimdilik gerek yok dedi eşim test verdi onda sorun yok tüm iş bende bitiyor kaçılmıyor bu durumlardann olan geçen zamana oluyor ben ilk evlendiğimde gittim kötü dr a gitmişim bekle dedi bekledim salak kafam ne bekliyosun zaten sıkıntılısın neyi bekliyosun olan giden zamana oldu anlicağınn1 sene gecmeden dr lar test yapma taraftaroi degil bende degilim acikcasi bu ayda olmazsa gel eşine sperm testi sanada rahim filmi cekelim dedi ins gerek kalmaz bunlara ama bu ayda olmazsa bikac ay ugrasmicam skildm artk yani yinede olmazsa artk giderim doktora ne yapcaksa yaparlar napiyim (
tabi gülüm çokk haklısın bende 25 yaşındayım arkadaşlarımla sık sık ev oturması yapıyorum çok iyi geliyor spor yapıyorum mesela unutturuyor en azından gülüm23 yasindayim yani zaten cok gencim olur ins zamanka cokta takmaya gerek yok stres cok fazla etkiliyo
olabilir canım kaç günde bir adet oluyorsan ona göre yumurtlama gününü hesapla pratikten öyle de deneyin belki tarihleri kaçırıyor olabilirsin sağlıklı yumurtan büyüyorsa sıkıntı yoktur bence sendeAynen oyle bi sekil dusunmemeye calisiyorm cok kisi var 1 yil snrada kendilignden kalan yada sorun olmamasina ragmen hamile kalamayan yumurtalarm saglkla buyuyo bende bi sorun oldugunu sanmiyorm belki esimin sperm kalitesnde sknti vardir yada yumurtanin catladigi anami denk getiremiyoruz bilmiyormki avutuyorm iste kendimi bunlarla :)) bu ay olmazsa dr gitmicem ama bdahaki ayda olmazsa gidicem artk o zaman tam 1 yil olucak bu ay saglam calistk yumurlamayada kesin denk gelmstr bu ayda olmazsa gercektn bi sknti var bence ikimzden birinde
ben yaşamadım ama bu forumda o kadar çok okudumki o ağrılar normalmiş nerdeyse %99 u yaşıyor o ağrıları canımmArkadaslar konu almis basini gitmis tamamen okuyamadim.. ayin 14 unde bende catlatma ignemi oldum ve kasigimda agrilar var bebis tutunuyomudur diye dusunmekten alamiyorum kendimi ... catlatma ignesi ile hamile kalan arkadaslar hatirladiklari kadar neler yasadilar yardimci olabilirler mii
28 30 gun arasi oluyorum adet duzenliyim yani bakalm igneden 15 gun snra test yapin diyolar benmde p.sembeye denk geliyo bi cesaret gelirse yapcam test tabi o zaman akadar hasta olmazsam :))olabilir canım kaç günde bir adet oluyorsan ona göre yumurtlama gününü hesapla pratikten öyle de deneyin belki tarihleri kaçırıyor olabilirsin sağlıklı yumurtan büyüyorsa sıkıntı yoktur bence sende
peki sonucu hamilelik mi acaba :) olumlu cevap duymaya o kadar ihtiyacim varki yoruldum tedavi surecinden :dben yaşamadım ama bu forumda o kadar çok okudumki o ağrılar normalmiş nerdeyse %99 u yaşıyor o ağrıları canımm
inşallah olmazsın gülümmmtutunmuştur sana meleğinn28 30 gun arasi oluyorum adet duzenliyim yani bakalm igneden 15 gun snra test yapin diyolar benmde p.sembeye denk geliyo bi cesaret gelirse yapcam test tabi o zaman akadar hasta olmazsam :))