• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Yok canım ya catladıgını goremıyorlar.artık bıraz sabırlı olup çift cızgıyı bekliyceksin :)
aşılamanın 13.günü kandan test yaptırdım negatifti ama yumurta daha geç çatlayıp döllendiyse onu bilemicem zaten 4 gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bende bir ihtimal acaba ogünmü çatladı diye düşündüm. çatlatma iğnesini 2 hafta önce dün yaptırmıştım adette olmadım daha. gerçi ilaçlar geciktiredebiliyomuş ama sende böle bi gecikme olmuşmuydu

aşılamanın 13.günü kandan test yaptırdım negatifti ama yumurta daha geç çatlayıp döllendiyse onu bilemicem zaten 4 gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bende bir ihtimal acaba ogünmü çatladı diye düşündüm. çatlatma iğnesini 2 hafta önce dün yaptırmıştım adette olmadım daha. gerçi ilaçlar geciktiredebiliyomuş ama sende böle bi gecikme olmuşmuydu
Ben polıkıstık over hastası oldugum ıcın hıc bı zaman adetım duzenlı gelmedi , o sebeple zamanında gelıp elmedıgını soyleyemem, ama klomenı ılk kullandıgımda o ay adet olmustum klomen adet gormemı saglamıstır dıye dusunmustum.

Merhabalar bende bu ay klomen kullandim dün Dr gittiğimde sol tarafında 24 mm yumurta var dedi ve ovitrelle iğnesi oldum 10:30da ve yarın yanı bugün iliskj olsun dedi. Benim sol tarafimda bir ağrı var anlayamadığım belime kadar vuruyor. Acaba catladi mi da bu ağrı var. Yarinda Dr gidicem

Klomenle bende 4 yumurta olusmustu cnm 2 si kendiliginden catlamisti catlamanin oldugu gun gogus ve kasik agrim cok fazlaydi diger ikisi igne ile catlatildi doktorun bugun sana net bilgi verir .

Klomenle bende 4 yumurta olusmustu cnm 2 si kendiliginden catlamisti catlamanin oldugu gun gogus ve kasik agrim cok fazlaydi diger ikisi igne ile catlatildi doktorun bugun sana net bilgi verir .
Dr geliyorum şimdi canım folikul un etrafı sıvılaşmış bu akşam da olsun dedi. Haftaya cuma gel dedi. Haftaya cuma niye çağırdı acaba anlamadım

Daha once ki msjinda cevabini vermissin cnm acaba niye bir hafta sonra cagirdi progeston a mi bakicak acaba cunki 2 haftadan once bebek belli olmaz ignenin etkisiyle 10 gun suruyor kanda ve idrrda hamilelik varmis gibi gosteriyor

M Miiracles canım bende pko var. Geçen ay yumurta takibi yaptirdim yumurta büyüdü catladi ama hamile kalamadim. Dr bu ay klomen verdi 8 kasımda regl oldum adetmin 5 günü başladım bir tane almaya. Çarşamba şok yumurtalığın da 24 mm olmuş Dr çatlatmak iğnesi yaptırdı. Bugün kontrole çağırmıştı tekrar. Yumurtanın etrafında sıvı var çatlamış bugünü mutlaka değerlendirin dedi. Yanı bugün reglimin 20 günü. Haftaya cuma günü niye çağırdı bende anlamadım valla canım cuma günü iğne olali tam 10. Gün olmuş olacak. İnşaallah tutmuştur bu ay

Daha once ki msjinda cevabini vermissin cnm acaba niye bir hafta sonra cagirdi progeston a mi bakicak acaba cunki 2 haftadan once bebek belli olmaz ignenin etkisiyle 10 gun suruyor kanda ve idrrda hamilelik varmis gibi gosteriyor
Bilmiyorum ki canım. İğne oldum. Aslında benim yumurtam kendiliğinden buyuyuo çatliyor ama pko olduğu için geç çatliyor. Bugün 20.gunum. Haftaya cuma iğne vurdulali 10 gün olacak. Test değilde acaba rahim kalınlaşmış mi diye felen mi bakacak diyorum.

Genelde progestan testi yapiyorlar ama belki kanda da bakabilir 2 ser gun arayla rabbim.tez vakitte ins bebisine kavusturur cnm seni

Bu ay klomen ve catlama ignesi yaptrdim cnm .bekliyorum ama nedense okadr cok hayal kirikligi yasadim ki umudum kayboluyor

M Miiracles İğne olali kaç gün oldu. Ümitsiz olmak yok evet bu yol zor beklemek zor sonunun hüsran olmasi zor. Ama hep bir vakti zamani var. Onu bekliyoruz sadece. Rabbim bu ugraslarimizin karsiligini bir an önce verir insaalllah

Rabbim kimseyi bununla sinamasin cnm 3 gunum kaldi ama test yapmaya korkuyorum yapmicam.umut insani daha cok uzuyor

Rabbim kimseyi bununla sinamasin cnm 3 gunum kaldi ama test yapmaya korkuyorum yapmicam.umut insani daha cok uzuyor
Bencede bu kadar beklemissin adetin geçince yaparsın. İnşaallah pozitif sonuç alırsın haberdar et bizleri de :) ne kadardır istiyorsunuz ilk bebek mi?

Cnm adet oldum.ilk bebek 1 yildir istiyordum.rahim agizi yapisiigi cikti .onu cozduk bu 3 ayimizdi ama malesef olmadi

Cnm adet oldum.ilk bebek 1 yildir istiyordum.rahim agizi yapisiigi cikti .onu cozduk bu 3 ayimizdi ama malesef olmadi
Üzüldüm canım ama olsun şükür ki adet olabiliyoruz. Bu ay inşaallah olacak öyle başla bu aya :) bende cuma kontrole gittim Dr a çağırmıştı ya o da yunurtan yeni çatliyor bugün mutlaka birliktelik olsun dedi ama esim hastaydı ve olamadık bu aydan bende pek umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmez

Ins olur cnm ama bilemiyorum ya bu isin sonu ins tup bebek olmaz korkuyorum ona kalicak diye kac aylik evlisin sen
Ben 19 ay oldu evleneli. Ben Nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim malasef :( Bende 3 aydır korunmayı bıraktım. Psikolojik olarak hazır olsamda fizyolojik olarak çok sıkıntı çektim. İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğin olur canım.

Arkadaslar burdaki herkese umut olsun diye yaziyorum ben pko hastasym bir tane dr bana senin coccugun olmaz dedi her neyse oyle uzuldum oyle agladim ki gunlerce sonra bir gun baska bi dr gittim klomen kullanacak dedi sonra catlatma ignesi vuracaz dedi ben klomen kullanirken esim kaza gecirdi ve ameliyata aldilar ve benim o ay tedavim yarim kaldi hatta en son yumurtalarim 16 mm o sekilde biraktim ve ben o ay hamile kaldim suanda btcg 648 yani 4hafta 6 gunluk hamileym bu bir mucize benim icin allahtan umut kesilmez arkadaslar allahim herkese bir gun bu duyguyu tatmayi nasip etsin

Back