bekliyoruz :))İnşallah canım ilk size yazıcam burdan olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz :))İnşallah canım ilk size yazıcam burdan olursa
Tabiki de çatlamistir hatta belki bulusmuslardir bile simdi pozitif dusun,oldugunu yerlestigni falan dusun cnimkızlar ya çatlamış mıdır benimki :) 55 saat falan oldu. ilişki de iğneden 12 saat önce, 24 saat sona, 36 saat sonra oldu. sabah adamı çalıştıramadım 48 saat falan sonra olacaktı o da ama çok hastaydı
Catlamistir canim iyi dusun hersey guzel olsun :)kızlar ya çatlamış mıdır benimki :) 55 saat falan oldu. ilişki de iğneden 12 saat önce, 24 saat sona, 36 saat sonra oldu. sabah adamı çalıştıramadım 48 saat falan sonra olacaktı o da ama çok hastaydı
Canim doktor bana da demedi 36 saati. Pazartesi yaptirmistm sali ile persembe gunu iliski istedi. Bende beklemedeyim. Olur ins:)Kizlaar yaptirdim ignemi. Ama benim doktor 36 saat falan demedi ya.igneyi yaptirdigim aksam da dahil olmak uzere 3 gun çalişin dedi.olur mu ki böyle bi akil verin bana
Hmm tamam rahatladm biraz,burda ne kadar okuduysam herkes 36 saat diyo da ondan şeyaptim :) hadi hayirlisi.Canim doktor bana da demedi 36 saati. Pazartesi yaptirmistm sali ile persembe gunu iliski istedi. Bende beklemedeyim. Olur ins:)
Catlamistir canim iyi dusun hersey guzel olsun :)
Tabiki de çatlamistir hatta belki bulusmuslardir bile simdi pozitif dusun,oldugunu yerlestigni falan dusun cnim
azimli hatunsun zeynep daha yapabileceğin hiç bişe kalmadı hayatım Allahın takdiri artıkkızlarrrr ne yaptığımı söyleyim de gülün hadi :) benim canım nöbetteydi ya bugün ama dr da çrş perş kesin olsun demişti :) dırdırımla eve getirip çalıştırdım adamı :) neyse ki ev yakın :)) reziliz ya puhahaha :) eğer bebiş gelirse bu ay azimli sıçan koyacam lakabını :) bu arada çatlama iğnesinden 12 saat önce, 24, 36, 60 saat sonra ilişki oldu. e daha ben ne yapayım :)
kızlarrrr ne yaptığımı söyleyim de gülün hadi :) benim canım nöbetteydi ya bugün ama dr da çrş perş kesin olsun demişti :) dırdırımla eve getirip çalıştırdım adamı :) neyse ki ev yakın :)) reziliz ya puhahaha :) eğer bebiş gelirse bu ay azimli sıçan koyacam lakabını :) bu arada çatlama iğnesinden 12 saat önce, 24, 36, 60 saat sonra ilişki oldu. e daha ben ne yapayım :)
Canim benim kasiklarim agrimisti ve karnimda asiri bir siskinlik vardi . Burada okuduguma gore tam 36 saat sonra olmustu :)kızlar benim iğneden sonra 21 saat falan oldu ama daha çatlamadı bence.. çünkü hiç bişe hissetmiyorum. sizde çatladığını hissedeceğiniz belirtiler olmuşmuydu hiç ??
bugün oldum çatlatma iğnesini saat 12:00 de . Suan acayip şişkinliğin var erken mi çatlıycak acaba? Iğneden sonra hemen mi şişkinlik oldu?Canim benim kasiklarim agrimisti ve karnimda asiri bir siskinlik vardi . Burada okuduguma gore tam 36 saat sonra olmustu :)
Ben
bugün oldum çatlatma iğnesini saat 12:00 de . Suan acayip şişkinliğin var erken mi çatlıycak acaba? Iğneden sonra hemen mi şişkinlik oldu?
ayy kızlar nasılsınız? benim 36 saat bu sabah 6 da doldu ama hala bi belirti falan hissetmedim. acaba çatlamadı mı ki bir başka sorunumda doktor iğne vurulduğu günde dahil 3 gün ilişki demişti biz ilk gün yaptık ertesi gün stresten,görev gibi yapamadık ama hemen o gecenin sabahına çalıştık. sabah tam 37. saati gibi falandı çalışma saatti. geceyi değerlendiremedik diye treni kaçırmış olmam dimi ya?
ay ilk tedavim herşeyden nem kapıyorum vala, hep bişeyleri yanlış yapma korkusu var...
Bende oyleyim canim icini rahat tut. Bence diger aya daha rahat olcaz:) ins bebisler gelirde gerek kalmsz tabi :) adetime 2 gun kaldi. Beklemicem. Pazartesi kan testi yaptircam insayy kızlar nasılsınız? benim 36 saat bu sabah 6 da doldu ama hala bi belirti falan hissetmedim. acaba çatlamadı mı ki bir başka sorunumda doktor iğne vurulduğu günde dahil 3 gün ilişki demişti biz ilk gün yaptık ertesi gün stresten,görev gibi yapamadık ama hemen o gecenin sabahına çalıştık. sabah tam 37. saati gibi falandı çalışma saatti. geceyi değerlendiremedik diye treni kaçırmış olmam dimi ya?
ay ilk tedavim herşeyden nem kapıyorum vala, hep bişeyleri yanlış yapma korkusu var...