• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

canım inşallah her şey yolunda gider. 3 yumurta süper bence. iki kez klomen kullandım ikisinde de 1 yumurta oldu. çatlatma iğnesi oldum ben de bugün. 21,5 mm olmuştu yum. yarın iğne verirse kaç güün sonra test yaptırman gerektiğini söylerse yazar mısın canım buraya. meraktan ölecem de ben nasıl bekleyecez ya :)
cnm kaçı ay süreyle klomen kullandınız ben üst üstde 5 defa kullandım

cnm kaçı ay süreyle klomen kullandınız ben üst üstde 5 defa kullandım
Evremsu benim ilk kullanisim. 5 ay fazla degil mi, daha ileri bir tedavi yontemini kullanalim demedi mi doktor, igne falan veriyolarmis o daha iyi gelistiriyormus yumurtayi.

Evremsu benim ilk kullanisim. 5 ay fazla degil mi, daha ileri bir tedavi yontemini kullanalim demedi mi doktor, igne falan veriyolarmis o daha iyi gelistiriyormus yumurtayi.
sanırım 6 defa kullanma hakkımız varmıs cnm bende bu son kullanışım ondan snr iğneye başlıycam

Senin baya olmus ne guzel. Insaallah guzel haberi verirsin burdan bize :)

amiin canım artık buradan paylaşırız hepimiz güzel haberlerimizi:) çünkü çevremde herkesin bebişi var benim halimden anlayan yok pek :))

Ayyyy bn de gecen hfta pzt oldum..meraklardayim..ne zaman test yaptiracaksin canim sen

canım doktor adetini 4 gün gecsin test yapabilirsin dedi.eğer gelmezse haftaya cuma yaparım..
cok acıklayıcı bişey söylemedi. adet dönemi geçmeden de yapabiliyor muyuz?

canım doktor adetini 4 gün gecsin test yapabilirsin dedi.eğer gelmezse haftaya cuma yaparım..
cok acıklayıcı bişey söylemedi. adet dönemi geçmeden de yapabiliyor muyuz?[/QUOTE]

Igneden 14gun sonra kanda goruluyormus canim..adet gecikmesini beklemek gerekmiyor

cok acıklayıcı bişey söylemedi. adet dönemi geçmeden de yapabiliyor muyuz?

Igneden 14gun sonra kanda goruluyormus canim..adet gecikmesini beklemek gerekmiyor[/QUOTE]

sağolasın canım bunu bilmiyordum :) sağlık ocağına gidip yaptırabiliriz o zaman. o kadar heyecan yaptım ki su bi hafta gecmicek sanki:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Igneden 14gun sonra kanda goruluyormus canim..adet gecikmesini beklemek gerekmiyor

sağolasın canım bunu bilmiyordum :) sağlık ocağına gidip yaptırabiliriz o zaman. o kadar heyecan yaptım ki su bi hafta gecmicek sanki:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:[/QUOTE]

Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)

ben doktorun dediklerini yaptım ama bana da bu ay olmıcakmış gibi geliyor. çok bi belirti yok.
sağdaki yumurtam gelişmiş ama benim ara sıra sol kasığımda hafif batmalar oluyor..dediğin gibi zaman çabuk geçsin ya:mad::KK45:

amiin canım artık buradan paylaşırız hepimiz güzel haberlerimizi:) çünkü çevremde herkesin bebişi var benim halimden anlayan yok pek :)) QUOTE]
benim de tam tersi butun arkadaslarim bekar ;) onlar da o yuzden anlamiyorlar. Valla kk olmasa isimiz cok zordu en azindan burda herkes birbirini anliyor,moral oluyor.

Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)

hakkımızda hayırlısı olsun canım. hayırlı bir zamanda hayırlı bir vakitte versin rabbim bebişlerimizi inş. canını sıkma...

cnm benim yumurtalarım bidefa gelişti ondada çatlamıştı geç kaldım 22 18 mm olmuştu geç kalındı anlayıcağın(
anladım canım ama bu da olumsuzluk olarak düşünme çünkü demek ki yumurtanın çatlama sorunu yok en azından. iğneyle daha da güzel çatlar o :) benimki ne büyüyo ne çatlıo kendiliğnden :(

anladım canım ama bu da olumsuzluk olarak düşünme çünkü demek ki yumurtanın çatlama sorunu yok en azından. iğneyle daha da güzel çatlar o :) benimki ne büyüyo ne çatlıo kendiliğnden :KK43:
incir kürü denemiştim cnm büyüdüğü zaman o büyüttü bu ay gene kullanıcam dur bakalım senin neyin var?

Back