Senin baya olmus ne guzel. Insaallah guzel haberi verirsin burdan bize :)canım ben geçen hafta pazartesi oldum. bugün onuncu gün. sen kaçıncı gündesin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin baya olmus ne guzel. Insaallah guzel haberi verirsin burdan bize :)canım ben geçen hafta pazartesi oldum. bugün onuncu gün. sen kaçıncı gündesin ?
cnm kaçı ay süreyle klomen kullandınız ben üst üstde 5 defa kullandımcanım inşallah her şey yolunda gider. 3 yumurta süper bence. iki kez klomen kullandım ikisinde de 1 yumurta oldu. çatlatma iğnesi oldum ben de bugün. 21,5 mm olmuştu yum. yarın iğne verirse kaç güün sonra test yaptırman gerektiğini söylerse yazar mısın canım buraya. meraktan ölecem de ben nasıl bekleyecez ya :)
Evremsu benim ilk kullanisim. 5 ay fazla degil mi, daha ileri bir tedavi yontemini kullanalim demedi mi doktor, igne falan veriyolarmis o daha iyi gelistiriyormus yumurtayi.cnm kaçı ay süreyle klomen kullandınız ben üst üstde 5 defa kullandım
sanırım 6 defa kullanma hakkımız varmıs cnm bende bu son kullanışım ondan snr iğneye başlıycamEvremsu benim ilk kullanisim. 5 ay fazla degil mi, daha ileri bir tedavi yontemini kullanalim demedi mi doktor, igne falan veriyolarmis o daha iyi gelistiriyormus yumurtayi.
Senin baya olmus ne guzel. Insaallah guzel haberi verirsin burdan bize :)[/
canım ben geçen hafta pazartesi oldum. bugün onuncu gün. sen kaçıncı gündesin ?
Hmm anladim canim.benim doktorum hemen bi ust asamaya gecmeye hevesli biraz da ondan sordum, ona kalsa asilama yapasi var.sanırım 6 defa kullanma hakkımız varmıs cnm bende bu son kullanışım ondan snr iğneye başlıycam
Senin baya olmus ne guzel. Insaallah guzel haberi verirsin burdan bize :)
Ayyyy bn de gecen hfta pzt oldum..meraklardayim..ne zaman test yaptiracaksin canim sen
canım doktor adetini 4 gün gecsin test yapabilirsin dedi.eğer gelmezse haftaya cuma yaparım..
cok acıklayıcı bişey söylemedi. adet dönemi geçmeden de yapabiliyor muyuz?
Igneden 14gun sonra kanda goruluyormus canim..adet gecikmesini beklemek gerekmiyor
amiin canım artık buradan paylaşırız hepimiz güzel haberlerimizi:) çünkü çevremde herkesin bebişi var benim halimden anlayan yok pek :)) QUOTE]
benim de tam tersi butun arkadaslarim bekaronlar da o yuzden anlamiyorlar. Valla kk olmasa isimiz cok zordu en azindan burda herkes birbirini anliyor,moral oluyor.
Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)
canım 5 ay önce klomen kullanmıştım kimyasal gebelik olmuştu bi de bu ay kullandım. bakalım çok heyecanlıyım :)cnm kaçı ay süreyle klomen kullandınız ben üst üstde 5 defa kullandım
aynen bende cnm aşılama olucam ama yumurtaların büyümesini bekliyoz hayırlısı napalım yacanım 5 ay önce klomen kullanmıştım kimyasal gebelik olmuştu bi de bu ay kullandım. bakalım çok heyecanlıyım :)
canım diğer klomen denemelerinde de çatlatma iğnesi oldun mu ?aynen bende cnm aşılama olucam ama yumurtaların büyümesini bekliyoz hayırlısı napalım ya
cnm benim yumurtalarım bidefa gelişti ondada çatlamıştı geç kaldım 22 18 mm olmuştu geç kalındı anlayıcağın(canım diğer klomen denemelerinde de çatlatma iğnesi oldun mu ?
anladım canım ama bu da olumsuzluk olarak düşünme çünkü demek ki yumurtanın çatlama sorunu yok en azından. iğneyle daha da güzel çatlar o :) benimki ne büyüyo ne çatlıo kendiliğndencnm benim yumurtalarım bidefa gelişti ondada çatlamıştı geç kaldım 22 18 mm olmuştu geç kalındı anlayıcağın(
incir kürü denemiştim cnm büyüdüğü zaman o büyüttü bu ay gene kullanıcam dur bakalım senin neyin var?anladım canım ama bu da olumsuzluk olarak düşünme çünkü demek ki yumurtanın çatlama sorunu yok en azından. iğneyle daha da güzel çatlar o :) benimki ne büyüyo ne çatlıo kendiliğnden![]()
incir kürü denemiştim cnm büyüdüğü zaman o büyüttü bu ay gene kullanıcam dur bakalım senin neyin var?