• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

kızlar bugün sabah izin alıp sağlık ocağına gittim. gebelik testi için. boşuna gitmişim öğleye adetim geldi :) :eek::eek:
ilk ay olmadı tedavimde , hayırlısı olsun. gerçi pek bu ay umudum yoktu. herkesin hakkındA ne hayırlıysa o olsun. Rabbim büyük ondan ümit kesilmez...
15.gün adet oldun demek benimde yarın 15.gün bekliyorum bakalım 15 e gelmezse 16 ya kesin teşrif eder öyleyse:)

kızlar bugün sabah izin alıp sağlık ocağına gittim. gebelik testi için. boşuna gitmişim öğleye adetim geldi :) :eek::eek:
ilk ay olmadı tedavimde , hayırlısı olsun. gerçi pek bu ay umudum yoktu. herkesin hakkındA ne hayırlıysa o olsun. Rabbim büyük ondan ümit kesilmez...
:( hayırlısı tatlım. Allahtan ümit kesilmez. peki bu ay ne yapacaksın? ara mı veriyorsun klomen mi bi daha. benim de olmayacak gibi bi his var içimde.. :( olmazsa galiba çok üzülecem bidaha klomen denemeli miyim yoksa hiç bişey istemiyorum dyip bir ay rahatlamaya mı çalışsam. aylardır kendiliğinden olur mu diye hep beklmedeydim. şimdi de klomenden beklemedeyim hep kafamda aynı şey.. yoruluyorum :(

canım 27. gün epey olmuş bence artık çıkar. marım pozitif sonuç alırsın. benim sabah sol kasığım ağrıodu hele belim çok ağrıodu şu an ikisi de normal. ağrıması mı iyi ağrımaması mı bilemedim ki :)[/QUOTE]
zeynepp senin kaçıncı günün, ne zaman test yaptırcaksın canım?

benimde 42-43 .saat gibi oldu çatlama karnımın alt kısmında hafif kramp tarzı ağrı hissetmiştim bugünde iğneden sonraki 13.günüm
testi ne zaman yaptırıyorsun canım? ben de herkese bunu soruyorum :KK9:güzel haberler almak ve ümitlenmek istiyorum da biraz :)

:KK43: hayırlısı tatlım. Allahtan ümit kesilmez. peki bu ay ne yapacaksın? ara mı veriyorsun klomen mi bi daha. benim de olmayacak gibi bi his var içimde.. :KK43: olmazsa galiba çok üzülecem bidaha klomen denemeli miyim yoksa hiç bişey istemiyorum dyip bir ay rahatlamaya mı çalışsam. aylardır kendiliğinden olur mu diye hep beklmedeydim. şimdi de klomenden beklemedeyim hep kafamda aynı şey.. yoruluyorum :KK43:

Canım ben aynı şekilde devam edicem ilk ayımdı. bir senedir deniyoruz olmadı. Doktorum aynı şekilde kullan 12.gün gel demişti. :( canım sende kafana çok takma her hastalığın başı stres. ben de yapamıyorum düşünmeden. başka bi uğraş bulmak kafayı dağıtmak lazım :KK47::KK47: hayırlısı...

zeyneep sesin çıkmıyo naptın canım var mı bi haber?

canım ya iğnenin 8. günü bugün. sabırsılıkla bekliyorum her gün testi ne zaman yapacağıma karar verip vazgeçip yeni bir tarih belirliyorum :) kasıklarımda ara ara bi batma oluo belim ağrıo arada. bacaklarım sızlıo acayip. ben adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır bi hafta önceden o sızıya benzio ama daha çok. anlamadım gitti. progestan alıom alttan günde 2 kez bi de güzde bi kez estrofem. folikasit. nature's bounty diye bi markanın duydun mu hiç onu ya bugünlerde onu taktım kafaya. eczacı önerdi de. sen ne yaptn bakalım? amma çenem düştü :)

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama sizleri takip ediyordum ve bende paylaşmak istedim. 1,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmyrz ve yaklaşık 3 aydır tedavi görüyorum. en son klomen kullandım arkadaşlarım gibi hastalığımın 3. günü başladım ve 11 gün sonra kontrole gittim 2 yumurtam oluşmuş dün sabah göbeğimden çatlatma iğnesi vuruldum şimdi bekleme zamanı inş. hepimizin kucağı dolar...

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama sizleri takip ediyordum ve bende paylaşmak istedim. 1,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmyrz ve yaklaşık 3 aydır tedavi görüyorum. en son klomen kullandım arkadaşlarım gibi hastalığımın 3. günü başladım ve 11 gün sonra kontrole gittim 2 yumurtam oluşmuş dün sabah göbeğimden çatlatma iğnesi vuruldum şimdi bekleme zamanı inş. hepimizin kucağı dolar...
Amin canim hadi hayirlisi. Benim igneden sonra 1hafta oldu.beklioz bakalim

canım ya iğnenin 8. günü bugün. sabırsılıkla bekliyorum her gün testi ne zaman yapacağıma karar verip vazgeçip yeni bir tarih belirliyorum :) kasıklarımda ara ara bi batma oluo belim ağrıo arada. bacaklarım sızlıo acayip. ben adet olacağım zaman bacaklarım çok ağrır bi hafta önceden o sızıya benzio ama daha çok. anlamadım gitti. progestan alıom alttan günde 2 kez bi de güzde bi kez estrofem. folikasit. nature's bounty diye bi markanın duydun mu hiç onu ya bugünlerde onu taktım kafaya. eczacı önerdi de. sen ne yaptn bakalım? amma çenem düştü :)
canım benim de 7. günüm daha yapmayalım testi dimi forumda 14. günden falan bahsediyolar. ben de kendimi dinleyip duruyorum arada kasık ağrısı oluyo, göğüs ağrısı inanılmaz, hiç böyle ağrım olmamıştı(ama iğnenin etkisi diyenler var,sende var mı göğüs ağrısı) iki gündür de günde bir,iki sefer yeşil gibi bi akıntı. ama tutsa bile hemen böyle belirtiler olur mu ki? erken bence :( sanırım psikolojik :KK51:
bu arada ben progestanı 2 gün kullanıp bıraktım,deli gibi başım döndü, dr a mail attım bırakabilirsin dedi. zaten sinir oldum kendi kendime sanki bebişim oldu da tutunması kaldı dedim.bıraktım:KK42: natures bountyi duymadım canım :KK69:

canım benim de 7. günüm daha yapmayalım testi dimi forumda 14. günden falan bahsediyolar. ben de kendimi dinleyip duruyorum arada kasık ağrısı oluyo, göğüs ağrısı inanılmaz, hiç böyle ağrım olmamıştı(ama iğnenin etkisi diyenler var,sende var mı göğüs ağrısı) iki gündür de günde bir,iki sefer yeşil gibi bi akıntı. ama tutsa bile hemen böyle belirtiler olur mu ki? erken bence :KK43: sanırım psikolojik :KK51:
bu arada ben progestanı 2 gün kullanıp bıraktım,deli gibi başım döndü, dr a mail attım bırakabilirsin dedi. zaten sinir oldum kendi kendime sanki bebişim oldu da tutunması kaldı dedim.bıraktım:KK42: natures bountyi duymadım canım :KK69:

canım göğsüm dünden beri hafif sızlamya başladı belim ağrıo arada. kasıklarıma hafif batmlar oluo iğneye bağladım ben de. ama ben de çok bacak ağrısı var. adet olacağım zaman olur böyle ama bu daha şiddetli :( iyi gibi durmuo benim için. ben de akıntı yok. zaten progestanı vajinal alıyorum ben ve ilacın yarısı tekrar çıkıo çamaşırıma anlmadım gitti. o yüzden akıntı olsa da anlamam galiba. evet canım genelde 14. gün belli oluo kanda diyorlar ama dr bana progestan bitsin (onu da 4 gün sonra başla dedi iğneden) ki 15 gün sürüyo. 4-5 gün daha bekle adet olmazsan gel test yapalım dedi. yani toplamda 24 gün sonradan bahsetti dr. benim daha önce bi kimyasal gebelik mevzusu var değer önce normalden yüksek çıktı ama yükselmedi düştü adet oldum. çok üzüldüm. bu nedenle zor da olsa kendimi tutmaya çalışacam tabi adet olmazsam :(

canım göğsüm dünden beri hafif sızlamya başladı belim ağrıo arada. kasıklarıma hafif batmlar oluo iğneye bağladım ben de. ama ben de çok bacak ağrısı var. adet olacağım zaman olur böyle ama bu daha şiddetli :KK43: iyi gibi durmuo benim için. ben de akıntı yok. zaten progestanı vajinal alıyorum ben ve ilacın yarısı tekrar çıkıo çamaşırıma anlmadım gitti. o yüzden akıntı olsa da anlamam galiba. evet canım genelde 14. gün belli oluo kanda diyorlar ama dr bana progestan bitsin (onu da 4 gün sonra başla dedi iğneden) ki 15 gün sürüyo. 4-5 gün daha bekle adet olmazsan gel test yapalım dedi. yani toplamda 24 gün sonradan bahsetti dr. benim daha önce bi kimyasal gebelik mevzusu var değer önce normalden yüksek çıktı ama yükselmedi düştü adet oldum. çok üzüldüm. bu nedenle zor da olsa kendimi tutmaya çalışacam tabi adet olmazsam :KK43:
Sana çok uzun süre vermis ya nasil bekleyecen :( ben de takvime baktim da benim bugun yarin normal adet gunum ama ignenin 8. Ve 9. günü. benim normal günüm geçse de belli olmaz mi?mutlaka ignenin 14ünü mü beklemeliyim.bugün de baya bel agrim var buarada..

Sana çok uzun süre vermis ya nasil bekleyecen :KK43: ben de takvime baktim da benim bugun yarin normal adet gunum ama ignenin 8. Ve 9. günü. benim normal günüm geçse de belli olmaz mi?mutlaka ignenin 14ünü mü beklemeliyim.bugün de baya bel agrim var buarada..
bence en az 14. günü bekle canım. ne olur ne olmaz varsa bile değer düşük çıkabilir onun yükselmesini beklemek daha gıcık bi şey. bi hafta daha bekle bence. benim şimdi 10. gün ya ben de bilemedim ki ben 31 ekimde oldum adet en son çok düzensiz olduğu için tahmin edemiyorum bi sonrakini. ama gelende iğnenin 14. 15. günü adet olunuyormuş. sen o yüzden bi hafta bekle canım. çok zor ama ne yapalım :( ben beklemeyi düşünüyorum açıkçası daha önceki kimyasal mevzusu yüzünden. en azından aralık 1-2 olsun diyorum. dayanabilirsem aralık 5 :)

Back