• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

bence sorun olmaz canım. zaten spermler 72 saate kadar yaşıomuş içimizde. dr lar önlem olarak söylüolar galiba. ben adamı mahvettim valla :) salı çarş perş cuma hepsinde çalıştırdım :))) bugün insafa gelsem mi diye düşünüom :) iğneyi salı sabah oldum :)
inşaallah canım :( benim adam erken pes etti, yavrum çok strese girdi ya :( sen yarına bırakabilirsin bence :) hem spermler biraz dinlenmiş olur, bide adamı mahvettim diyo alem kız :KK70:

Bende oyleyim canim :KK43: icini rahat tut. Bence diger aya daha rahat olcaz:) ins bebisler gelirde gerek kalmsz tabi :) adetime 2 gun kaldi. Beklemicem. Pazartesi kan testi yaptircam ins
diğer aya gerek kalmasın inşaallah :( zaten doktor habire aşılama yapalım daha kesin sonuç diyo hemen aşılama yapar valla. gerçi böyle stres içinde ilişkiye girmeye çalışınca dedim ki aşılama olsa daha kolay olur yani.. böyle bi stresim olmaz. hadi hayırlısı bence de bekleme ya canım zaten zor sabrediyoz varsa kanda çıkar,inşaallah pozitif haberini verirsin bize :KK9:

Amin canim ins. Bi belirti yok bazen sag kasigima hafif batnalar oluyor. Ama Allahtan umit kesilmez .

sağolasın canım bunu bilmiyordum :) sağlık ocağına gidip yaptırabiliriz o zaman. o kadar heyecan yaptım ki su bi hafta gecmicek sanki:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)[/QUOTE]

Canim sende durumlar nasil. Ben yarin test yaptircam. Yarin 27. Gunum. Bekleyemicem :)

Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)

Canim sende durumlar nasil. Ben yarin test yaptircam. Yarin 27. Gunum. Bekleyemicem :)[/QUOTE]

canım 27. gün epey olmuş bence artık çıkar. marım pozitif sonuç alırsın. benim sabah sol kasığım ağrıodu hele belim çok ağrıodu şu an ikisi de normal. ağrıması mı iyi ağrımaması mı bilemedim ki :)

kızlar bu gün progestan bende inanılmaz baş dönmesi ve uyku yaptı. sizde oluyo mu böyle?

Canim sende durumlar nasil. Ben yarin test yaptircam. Yarin 27. Gunum. Bekleyemicem :)

canım 27. gün epey olmuş bence artık çıkar. marım pozitif sonuç alırsın. benim sabah sol kasığım ağrıodu hele belim çok ağrıodu şu an ikisi de normal. ağrıması mı iyi ağrımaması mı bilemedim ki :)[/QUOTE]

Pek umutlu deilim ama hayirlisi canim .. Benim saga da sol kasigima da arada batmalar oluyr . Belkide psikolojik bilmiyorm :)

canım 27. gün epey olmuş bence artık çıkar. marım pozitif sonuç alırsın. benim sabah sol kasığım ağrıodu hele belim çok ağrıodu şu an ikisi de normal. ağrıması mı iyi ağrımaması mı bilemedim ki :)

Pek umutlu deilim ama hayirlisi canim .. Benim saga da sol kasigima da arada batmalar oluyr . Belkide psikolojik bilmiyorm :)[/QUOTE]
yarın test yapacak mısın? sonucu mutlaka yaz buraya, mutlu haberlerini bekliyoruz :)

Saglik ocagina ogleden sonra gitcem is cikisi :) kan testi yaptircam canim. Anca sali gunu belli olur sanirim. İns guzel haberler veririm :)

kızlar benim iğneden sonra 21 saat falan oldu ama daha çatlamadı bence.. çünkü hiç bişe hissetmiyorum. sizde çatladığını hissedeceğiniz belirtiler olmuşmuydu hiç ??:KK51:
benimde 42-43 .saat gibi oldu çatlama karnımın alt kısmında hafif kramp tarzı ağrı hissetmiştim bugünde iğneden sonraki 13.günüm

Kızlar bu arada ben aklıma geldikçe ateşimi ölçüyorum eğer hamile kalınırsa düşmüyormuş yükselerek devam ediyormuş. ama ateşim çok dengesiz oradan da bişey anlamıyorum. benim gibi ölçen var mı? yüksek çıkınca seviniyorum bi bakıyorum düşüyo.. aslında sabah kalkmadan ölçemk gerekiyomuş da ben her aklıma geldiğinde ölçüyorum sapıtmış gibiyim :rolleyes: bir de öyle çok bi ağrım olmadı, hafif regl olacak gibi. çatlamıştır heralde. ayyy benim bu ay ümidim yok galiba :cry:

kızlar bugün sabah izin alıp sağlık ocağına gittim. gebelik testi için. boşuna gitmişim öğleye adetim geldi :) :eek::eek:
ilk ay olmadı tedavimde , hayırlısı olsun. gerçi pek bu ay umudum yoktu. herkesin hakkındA ne hayırlıysa o olsun. Rabbim büyük ondan ümit kesilmez...

canım benim test yarına kaldı.sonucu da carsamba gunu alcam. adetim gelmezse :110::110:umudum yok bu ay hayırlısı bakalım:KK46::KK46:sen yaptırmıcan mı.

Ben de bu sabah eczane testi yaptim ama negatif..adet gunum cuma diye bekliyorum bakalim ama belki yarin kan verebilirim..bu merak durdurmuyor..

Back