Mrb arkadaşlar.Benim bir tane kızım var 4 yaşında.İkinciyi düşünüyoruz .2aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dün yine adet gördüm.İlk ay 3,2.ay 5 yumurtam gelişti sizlerde kaç yumurta gelişmişti merak ediyorum.Hem cok korkuyordum doktorum çoğul gebelik olabilir demişti çünkü.Kafama takmayacağım olmazsa olmasın diyordum şimdi de çok üzülüyorum.Moralim çok bozuk.:
Merhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim ilk ayimda iki yumurta ile hamile kaldim simdi cift yumurta ikizlerime hamileyim 7 haftaliklar ikisi ayri zamanlarda olusup dollenmis arada uc gunleri var Rabbim ne nasip ederse o oluyor cogul gebeliktem korkan arkadasim canim benim Rabbimin mucizesi onlar emin ol snnle olsalar harika hissedersin zor evet ama harika bir duygu buyuk bir mucize.. bazilari aylarca kullanior hic birsey olmuor cogu kiside tek gebelik oluor ama cogulsa Rabbim demekki nasip ediyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
msnpapatya merhaba,
ya ben birşey soracaktım acaba çatlatma iğnesinin 12. gununde hissettiklerini hatrlıyormusun? bel ağrısı kasık ağrısı varmıydı? birde bende akıntı yok gibi. galiba ben hamile değilim ya:2:
Merhaba canim ben iliskiden hemen sonra degisk seyler hissetmeye baslamstm canim sol kasik agrim vardi normal adet agrisindan farkli akinti ole cok olmuor zaten ama bazn beyaz bazen sarimsi akintim oldu ve bor hafta sonra gogslermde hassasiyet hissetmeye basladm canim umarim hamilesindir dunyann en guzel duygusu calismalari ne sekilde yaptnz peki
dilruba merhaba,
benimde 2 tane 2 cm buyuklüğünde yumurtam oluştu. lütfen üzülme üzülürsen stresten hormanların dengesizleşir dedi doktor bana. Çoğul gebelik öyle kolay kolay olmuyo canıını sıkma. inşallah hamile kalırsın
Merhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim ilk ayimda iki yumurta ile hamile kaldim simdi cift yumurta ikizlerime hamileyim 7 haftaliklar ikisi ayri zamanlarda olusup dollenmis arada uc gunleri var Rabbim ne nasip ederse o oluyor cogul gebeliktem korkan arkadasim canim benim Rabbimin mucizesi onlar emin ol snnle olsalar harika hissedersin zor evet ama harika bir duygu buyuk bir mucize.. bazilari aylarca kullanior hic birsey olmuor cogu kiside tek gebelik oluor ama cogulsa Rabbim demekki nasip ediyor...
Arkadaşlar benim doktorum iğneden sonraki 24.saatte ve ertesi gün beraberlik önerdi sadece.Sanırım sizlere daha fazla önermiş.Şimdi düşünüyorum acaba uygun günleri mi kaçırıyoruz 2 aydır?
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ikizlerini.İkiz ben de istiyorum ,zor olduğunu da biliyorum.Beni korkutan daha fazlasının olması.Senin de dediğin gibi Rabbim nasip edecekse bir şekilde bunlar bahane.
Arkadaşlar benim doktorum iğneden sonraki 24.saatte ve ertesi gün beraberlik önerdi sadece.Sanırım sizlere daha fazla önermiş.Şimdi düşünüyorum acaba uygun günleri mi kaçırıyoruz 2 aydır?
Klomenle bu ay 5yumrtam oldu. Yumrtlama döneminde yim beklemedym. Bakalmm ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?