• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Yarin doktora gitcem 3 günüm ve 3 doz yani 3 klomene basliycam :((

Selam kızlar ben yeni katılıyorum bu siteye..
Bende bu ay klomen ile ovitrelle iğne oldum 3 yumurtam oluştur. Rabbim inşallah işe yarar tabii ilk kez tedavi oldum 6 senedir evliyim çok istiyoruz bizde ve
arkadaşlar sizden yardımı istiyorum hamile kalanlar adet öncesi belirtileri öğrenmek istiyorum..! Son zamandır göğüslerim kasıklarım ağrıyor bazen yorgun hissediyorum bide beyaz akıntılarım oldu fakat adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyormuş. Zor ya ne yapsam diyorum..
İğne olduktan sonra şuan 15.günündeyim adet tarihime yaklaşmasını bekliyorum ona göre test yapacağım.

Son düzenleme:
selam herkese, ben de yeni üyeyim. yaklaşık iki yıldır istememize ve bir sorun görünmemesine rağman hala kavuşamadık muradımıza. bu ay aşılama için gittik doktora o da henüz aşılamaya gerek yok önce çatlanma iğnesi + ilişki dedi. 2 ağustos cumartesi çatlatma iğnesi oldum ve ilk ilişki sonrasında sağ kasımda ağrı oluştu halen devam etmekte. normal midir acaba bu durum? bilgisi olan paylaşabilir mi?
şimdiden teşekkürler, beklediğimiz muradlarımıza hayırlısıyla kavuşmak dileğiyle...

İgneyle 2. Ayda hamile kaldim. 1yil sonucunda kavusabildim bebegime. Suan 3aylik hamileyim allaha cok sukur 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İgneyle 2. Ayda hamile kaldim. 1yil sonucunda kavusabildim bebegime. Suan 3aylik hamileyim allaha cok sukur 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine... iğneyi vurunduktan hamile olduğunu anladığın ana kadar geçen sürecte yaşadıklarını paylaşabilir misin? yani kasık ağrıları, akıntı, yerleşme ağrısı, gebelik belirtisi falan.. beklemek zor bu süreçte :(((

Merhaba herkese bende hamile kalamayanlardanim. Bu ay da klomen kulladim bugun doktora gittim 3 yumutta olmus 20 mm dedi doktor cok iyi dedi ama korkuyorum sansim ne olur acabaya :KK61:

ben kırmızıları gördüm, bu ay ara verip bi sonraki ay aşılamaya gitmeyi düşünüyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönlüne göre versin inş..

Selammm Kızçelerim.. Ben Klomen yanında Glifor Kullanıyorum.. Adetimin 12 gününde 8 mm 4 adet ymrtam var Büyürmü kızlar?

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkes bebeklerine hayırlısı ile kavuşsunn
Geçen ay sadece klomen kullandım ama ilişkiye giremeden ben şehir dışına çıktım bu ay klomen artı çatlatma ipnesi vuruldum vurulmamın 3. G iğneden 10 gün geçti bende ne ağrı var me bişi

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkes bebeklerine hayırlısı ile kavuşsunn
Geçen ay sadece klomen kullandım ama ilişkiye giremeden ben şehir dışına çıktım bu ay klomen artı çatlatma ipnesi vuruldum vurulmamın 3.günü doktora gittim iki yumurtanda çatlamış iyi gidiyosun dedi G iğneden 10 gün geçti bende ne ağrı var ne başka bi belirti eğer döllenme olsaydı ille bi değişiklik olmalımıydı ?????? :(

Bnde oleyım ya nolur cvp verın adetıme kala kala 2-3 gun kldı ama hıcbı belırtı yok olmadı mı acaba:(

Seninde çatlamış mı yumurtaların inşallah güzel haberler alabilirşz :( benmde 1 hafta kaldı

Catladımı catlamadımı bılmıyorum doktorum onun ıcın cagırmadı sadece iğneden snra adet olursan 3.gunu olmazsan bı hafta snra gel dedı offf test aldım yapmamak ıcın zor duruyorum bgn kırmızı leke gıbı bısıler geldı hasta olmaktan cok korkuyorum yerlesme kanaması dıye bısı varms o mu acaba

Canım yerleşme kanaması hakkında bi bilgim yok :( Allah ım hepimize nasip etsin inşallahhh ya bilen birileri bişiler dese bize keşke :(((

Degılms maalesef cnm kırmızılar geldı adet oldum ki bn pco yuzunden normlde ılaçsız adet olamazdım çatlatma iğnesınden dolayı heralde yıne doktora devam anlıycagn:(

Bende pco luyum 3 ay önce 50. Günümde söktürücü ile oldum ondan önce sıkıntım yoktu geçen ay klımen sayesinde g

Geçen ay klomen sayesinde gününde olmuşum doktor öle demişti üzülme kuzumm Allah ım en doğru en çabuk zamanda nasip eder inşallahhhh hepimize

Üzülmemek elde değil cnm bızden sbra evlenenler hep hamile ilk aydan kalip doğuranlar bıle var ben artık eşime haksızlık ettıgımı dusunuyorum o da cok ıstıyor bılıyorum .artık bebek kıyafetlerı alalm bıyerde otururken yanımzda bde bebıs koltğu olsn istiyorum kendi kendime kıyafetler bakıyorum hayaller hayaller ıste:(

Back