klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Mrb arkadaşlar.Benim bir tane kızım var 4 yaşında.İkinciyi düşünüyoruz .2aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dün yine adet gördüm.İlk ay 3,2.ay 5 yumurtam gelişti sizlerde kaç yumurta gelişmişti merak ediyorum.Hem cok korkuyordum doktorum çoğul gebelik olabilir demişti çünkü.Kafama takmayacağım olmazsa olmasın diyordum şimdi de çok üzülüyorum.Moralim çok bozuk.:

dilruba merhaba,
benimde 2 tane 2 cm buyuklüğünde yumurtam oluştu. lütfen üzülme üzülürsen stresten hormanların dengesizleşir dedi doktor bana. Çoğul gebelik öyle kolay kolay olmuyo canıını sıkma. inşallah hamile kalırsın:49:

Merhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim ilk ayimda iki yumurta ile hamile kaldim simdi cift yumurta ikizlerime hamileyim 7 haftaliklar ikisi ayri zamanlarda olusup dollenmis arada uc gunleri var Rabbim ne nasip ederse o oluyor cogul gebeliktem korkan arkadasim canim benim Rabbimin mucizesi onlar emin ol snnle olsalar harika hissedersin zor evet ama harika bir duygu buyuk bir mucize.. bazilari aylarca kullanior hic birsey olmuor cogu kiside tek gebelik oluor ama cogulsa Rabbim demekki nasip ediyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi kullandim ilk ayimda iki yumurta ile hamile kaldim simdi cift yumurta ikizlerime hamileyim 7 haftaliklar ikisi ayri zamanlarda olusup dollenmis arada uc gunleri var Rabbim ne nasip ederse o oluyor cogul gebeliktem korkan arkadasim canim benim Rabbimin mucizesi onlar emin ol snnle olsalar harika hissedersin zor evet ama harika bir duygu buyuk bir mucize.. bazilari aylarca kullanior hic birsey olmuor cogu kiside tek gebelik oluor ama cogulsa Rabbim demekki nasip ediyor...

msnpapatya merhaba,
ya ben birşey soracaktım acaba çatlatma iğnesinin 12. gununde hissettiklerini hatrlıyormusun? bel ağrısı kasık ağrısı varmıydı? birde bende akıntı yok gibi. galiba ben hamile değilim ya:(:2:

bu ay 2.ye klomen kullandım bugün doktor iğne verdi ovitrelle 4 gibi vurdurcaksın iğneyi dedi inşallah bu iğnenin faydası olur

msnpapatya merhaba,
ya ben birşey soracaktım acaba çatlatma iğnesinin 12. gununde hissettiklerini hatrlıyormusun? bel ağrısı kasık ağrısı varmıydı? birde bende akıntı yok gibi. galiba ben hamile değilim ya:(:2:

Merhaba canim ben iliskiden hemen sonra degisk seyler hissetmeye baslamstm canim sol kasik agrim vardi normal adet agrisindan farkli akinti ole cok olmuor zaten ama bazn beyaz bazen sarimsi akintim oldu ve bor hafta sonra gogslermde hassasiyet hissetmeye basladm canim umarim hamilesindir dunyann en guzel duygusu calismalari ne sekilde yaptnz peki

Merhaba canim ben iliskiden hemen sonra degisk seyler hissetmeye baslamstm canim sol kasik agrim vardi normal adet agrisindan farkli akinti ole cok olmuor zaten ama bazn beyaz bazen sarimsi akintim oldu ve bor hafta sonra gogslermde hassasiyet hissetmeye basladm canim umarim hamilesindir dunyann en guzel duygusu calismalari ne sekilde yaptnz peki

canım biz iğneden 36 saat sonra 13 ünde yani ilk ilişki sonrasında ;
15,16.18,20. ve olursa birde bugun. benim de az az bazen akıntı ama çok az oluyor. göğsümde hiç hassasiyet yok :( ya ben çok üzülüyorum. normaldede adetten once göğsüm hassaslaşmaz. bilmiyorum ya. iyi dileklerin için teşekkürler İnşallah iyi bir hamilelik rahat bir doğum geçiririsin ve sağlıkla kucağını alırsın :21:

dilruba merhaba,
benimde 2 tane 2 cm buyuklüğünde yumurtam oluştu. lütfen üzülme üzülürsen stresten hormanların dengesizleşir dedi doktor bana. Çoğul gebelik öyle kolay kolay olmuyo canıını sıkma. inşallah hamile kalırsın:49:

Teşekkürler desteğin için,üzülmeyeyim diyorum başaramıyorum,hayırlısı.Allah herkese nasip etsin inşallah.

İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ikizlerini.İkiz ben de istiyorum ,zor olduğunu da biliyorum.Beni korkutan daha fazlasının olması.Senin de dediğin gibi Rabbim nasip edecekse bir şekilde bunlar bahane.

Arkadaşlar benim doktorum iğneden sonraki 24.saatte ve ertesi gün beraberlik önerdi sadece.Sanırım sizlere daha fazla önermiş.Şimdi düşünüyorum acaba uygun günleri mi kaçırıyoruz 2 aydır?

Arkadaşlar benim doktorum iğneden sonraki 24.saatte ve ertesi gün beraberlik önerdi sadece.Sanırım sizlere daha fazla önermiş.Şimdi düşünüyorum acaba uygun günleri mi kaçırıyoruz 2 aydır?

Ben igneyi sabah olmstm canim ve igneyi oldugum gunde dahil uc gun araliksiz beraber olduk

İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın ikizlerini.İkiz ben de istiyorum ,zor olduğunu da biliyorum.Beni korkutan daha fazlasının olması.Senin de dediğin gibi Rabbim nasip edecekse bir şekilde bunlar bahane.

Insallah canim cok sagol Rabbim insallah gonlune gore verr ben hep ole isterdm tam gonlumdeki oldu sukurler olsunnn zor hatta 7. Haftadaym yine zor insallah saglikla dogururm evlatlarimi

bende bugün yaptırdım iğneyi banada hiç 36 saat falan demedi bugün yarın haftasonunu iyi dğerlendirin dedi

Klomenle bu ay 5yumrtam oldu. Yumrtlama döneminde yim beklemedym. Bakalmm ins.

Kizlar selam, bugün ignemi yapali 19. Günüm. Bugün kan testi verdim negatif cikti.Bisey sormak istiyorum biz her ne kadar iiğne vurulsakta yumurtalar km izin geç catlayip geç döllenme olasiligi var midir? Hani bi umut belki geç dollenmedir diyorum :((( bu arada hala adet olmadim ve belimle kasiklarimda agri var. Ayni yumurta büyürken olan agri gibi. Yada kist mi oluştu acaba????

merhaba benımde bu ay ılk klomen kullanısım normalde ilaçsız 16 mm di yumurtalardn biri şimdi yazdılarını okuyunca cok umutlandım klomen kullanırken yada iğneden sonra özel bişey yaptınmı canım ?buarada baska bi hormonel sorunun varmydı merak ettm :))

Selam bayanlar ben de klomen kullandım bu ay yumurtalar gayet olgundu Dr çatlatmaya gerek yok dedi progestan verdi ne önerirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarr
pko hastası olduğumu öğrendim 10 aydır bebek istiyoruz olmadı ve pko olduğumu öğrendim bu ay yumurta takibine başladık kendiliğinden bir tane yumurta oluştu ancak çatlamadı ve doktor iğne takviyesi ile çatlamasını sağladı.. bugün kontrole gittim yumurta çatlamış rahim duvarı da istediğimiz kalınlıkta ama öle hemen heveslenme dedi gebe kalamayanların öyle hemen bir aylık tedavi ile sonuç almaları zor dedi tamam ben de beklemiyorum zaten bu ay içimde olacak falan diye bir his yok olursa milli piyangodan para çıkmış gibi şaşırırım o derece hiçbirşey hissetmiyorum ama yine de bi düşüncelere dalmadım değil canım sıkıldı.. benim durumumda olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

çatlatma iğnesiyle gebe kaldım suan 3 haftalık eşinde bir sıkıntı yoksa ve yumurtan çatladı ise hamile olman lazım. Allah inşallah nasip eder canım.

Back