- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende bu ay klomen ıçtım ıgne ıcın dr a gıttıgımde yumurtan 19 mm olmuş 20 olması lazım dedı yanı bıdahakı aya kaldı ınş kendılıgınden olur bu ay..aderimin 10. gunu sol taraftakı yumurtam 21mm olmus halıyle catlatma ıgnesı oldum. cok erken buyumemıs mı? soldakı yumurtalar 9 10 12 mm idi. onlar önemsişz tek bize yeter dedi..
slm kızlar benimde 2. klomen ayım. kullandıktan sonra dün pregnyl iğnesi oldum. geçen ay tutmadı bu ay doktor çok ümitli konuştu. sağda 18mm solda 19mm yumurta oluşmuş. sizce de ümitlenmelimiyim?
Canim seninle ayni gun igne olmusuz klomeni hangi dozda kullandin
slm kızlar benimde 2. klomen ayım. kullandıktan sonra dün pregnyl iğnesi oldum. geçen ay tutmadı bu ay doktor çok ümitli konuştu. sağda 18mm solda 19mm yumurta oluşmuş. sizce de ümitlenmelimiyim?
Canim bu ayin 30unda oldun igne de mi? Peki hamileligi ogrenmek için erken degil mi test yapsam çıkar mi
Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bernaaydin cokda dusuk degil degerin ... birkac gun sonra tekrar edebilirsin kan testini katlanma varsa degerinde hamissin demektir![]()
![]()
Cnm ama 6,68 di 2 gun once
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ama 6.68 dusuk degil ... benim kiz kardesimin 3.54 ile basladi ve degeri katlandi o acidan dedim .. gec dollenme olabilir , kimi bayanlarin hormonlari hemen salgilama yapmiyor ondan dusuk cikabilir .. sen bilirsin ... ama cokda umitsizlige kapilma derim denemekte fayda var testi cunku catlatma ignenin ustunden cok da gecmemis![]()
yanlis yazmisim 6,68 di 4,58 olmus 2 gunde
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ok sımdı anladımm bernaaydınnMalesef degerın dusmus .. Uzulme canım bır dahakı aya olur .. Ben her zaman adetım gelene kadar bır umıt ıcınde oluyorummm
![]()
kızlar ben yumurta kontrolu için randevu aldım doluydu hepsi 22 mayıs perşembeye aldım o günde benim 14. günüm oluyo çokmu geç olmuş olur o gün konrtol için.
aslinda tamda gunune denk gelmis sayilir ... ne kadar zamanda bir regli oluyorsun ?? tam olarak ne kadar buyudugunu de net bir sekilde gorebilirler o acidan iyi bence .. bende mesela gecen ay 12. gunumde kontrol yapti dr um yumoslarin ne kadar buyudugune bakti .. hayirlisi olsun insallah![]()
28-30 günde adet oluyorum bende geçen ay 11. günümde gittim 17 mmdi
bende ayni ocak ayinda 31 gunde oldum diger aylara bakildiginda subatta bayag karisti dr um ortalamasina baktiginda 29 gunde bir oluyorsun dedi .. zaten genelde 12. yada 13. gunde tam buyumeyi tamamliyormus yumoslar .. tabii bir rahatsizlik vs yoksa![]()
banada bi ortalama çıkarsa benimkide 29 gün olur heralde