klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

agustos cum sende benim gibisin 30 gunde bir gibi gozukuyor ama ortalama deger alindi mi esas 29 gunde bir oluyorsun bat ini .. bu ay 19 mayis ile 26 mayis arasi ovulasyon zamanin :34:

cevapların için çok sağol :34: bilgilerin fazla kaybetmiyim en iyisi seni hiç :1:

cevapların için çok sağol :34: bilgilerin fazla kaybetmiyim en iyisi seni hiç :1:

yok canimmm bende devamli okuyorum ve not aliyorum dr umla arkadas gibi sohbet ede ede biriktirdim .. ne guzel yardimci olabildiysem sana ne zaman istersen zor .. bu arada unutmadan yumurtanin catlama gunu adetinden itibaren 15. gunun genelde ama sen garanti olsun diye 14.gun 15.gun 16. gun ve hatta 17.gun de esinle iliskiye gir .. birde kendini sicak tut .. nebiliyim iliski zamanlarinda beline yaki yapistir mesela .. benim 42 yasindaki bir arkadasim bu sekilde hamile kaldi .. Allahim hepimize yardimci olsun insallah :16:

Merhaba kızlar biz bir senedir bebek istiyoruz ama hala ortada bişey yok 3 ay önce tedaviye başladım ilk ay testlere hormonlara bakıldı çok şükür eşimde bi problem çıkmadı ama doktor bana hafif seyirli pko var dedi adetlerim düzenli değil ama 35 günü geçmez daha sonra rahim filmi çekilde tüplerde de bir sorun çıkmadı bu ayda yumurta takibine başladık bugün 15.günüm ve yumurtam 18 mm olmuş doktor e2 ve lh testlerini de istedi ona göre çatlatma iğnesi olucam iğneyi aldım akşamda sonuçlarım çıkıcak inş onlarda da bir problem yoktur Allah herkese nasip eder inş bu güzel duyguyu

saat 5 buçukta çatlatma iğnemi oldum göbekten bu akşam çalışma yapabilirim heralde işi şansa bırakmak istemiyorum:52:

saat 5 buçukta çatlatma iğnemi oldum göbekten bu akşam çalışma yapabilirim heralde işi şansa bırakmak istemiyorum:52:

selamlar asyares hayirlisi olsun ignen :34: evet bencede sansa birakma ve bu aksamdan itibaren basla .. sen hangi igneden vuruldun ? Insallah tutar bebisin canimmm :16:

selamlar asyares hayirlisi olsun ignen :34: evet bencede sansa birakma ve bu aksamdan itibaren basla .. sen hangi igneden vuruldun ? Insallah tutar bebisin canimmm :16:

selam zozitos teşekkür edrim inş hayırlı olur ovitrelle iğnenin adı nasıl geçicek bu 15 gün bilmiyorum :)

Arkadaslar ben klomenle adet olup catlatma ignesi yaptirdim mayis 3te. Bugun 15. Gun gecti ignenin uzerinden. Kac gun gecince hamilelik ihtimali oluyor ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam zozitos teşekkür edrim inş hayırlı olur ovitrelle iğnenin adı nasıl geçicek bu 15 gün bilmiyorum :)

bende pregnly den oldum .. bekleme konusunda ayyy sorma asyares onu :14: ama oylanmaya calis ... bende 7 mayista oldum igne normalde reglim 24 mayista gelmeli .. benimde bu hafta var onumde valla heyecan oluyor insan ama cokta kaptirmamak lazimmm :16: iyi haberler veririz insallah birbirmize :16:

bende pregnly den oldum .. bekleme konusunda ayyy sorma asyares onu :14: ama oylanmaya calis ... bende 7 mayista oldum igne normalde reglim 24 mayista gelmeli .. benimde bu hafta var onumde valla heyecan oluyor insan ama cokta kaptirmamak lazimmm :16: iyi haberler veririz insallah birbirmize :16:

bugün sol kasığım çok felaket ağrıdı acaba yumurta çatladığı içinmi yoksa ilacın etkisimi sendede oldumu bu ağrılar ayy inş bu ay tutar canım ya beklemek cok zor :18:

bugün sol kasığım çok felaket ağrıdı acaba yumurta çatladığı içinmi yoksa ilacın etkisimi sendede oldumu bu ağrılar ayy inş bu ay tutar canım ya beklemek cok zor :18:

asyaresss benımde ılk ıgneyı vurduktan ertesı gun olmustu agrılar ondan sonra olmadı ... Bılmıyorum ben yanlıs mı yaptım bılmıyorum ama sabah ovulasyon testı yaptım bırkac arkadas cıkar dedı ama ben bırsey goremedım .. Gercı benım ovulasyon testom clearblue nun dıgıtal olanından sanırım o nedenle cıkarmadı yada hamıs degılımmmm :14:

asyaresss benımde ılk ıgneyı vurduktan ertesı gun olmustu agrılar ondan sonra olmadı ... Bılmıyorum ben yanlıs mı yaptım bılmıyorum ama sabah ovulasyon testı yaptım bırkac arkadas cıkar dedı ama ben bırsey goremedım .. Gercı benım ovulasyon testom clearblue nun dıgıtal olanından sanırım o nedenle cıkarmadı yada hamıs degılımmmm :14:

ovulasyon testi gebeliği göstermez ki hele hele başlangıcında bence hiç moralini bozma zaten 4 gün kalmış adetine kan testi yaptır kafan rahat etsin benim sol kasığıma ince ince sızılar giriyo bugün hastaneye gidicem progesteron testi yaptırıcam sanırım çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktor çok heyecanlıyım

ovulasyon testi gebeliği göstermez ki hele hele başlangıcında bence hiç moralini bozma zaten 4 gün kalmış adetine kan testi yaptır kafan rahat etsin benim sol kasığıma ince ince sızılar giriyo bugün hastaneye gidicem progesteron testi yaptırıcam sanırım çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktor çok heyecanlıyım

ayy hadı canım asyares ınsallah catlamıstır bu ay senden barı guzel haberler alırız ... :16: Haber etmeyı unutma dr dan sonra ..:34:

ayy hadı canım asyares ınsallah catlamıstır bu ay senden barı guzel haberler alırız ... :16: Haber etmeyı unutma dr dan sonra ..:34:

testi yaptırdım 5.56 çıktı doktor ovulasyon olmuş dedi 3 buçuğun üzeri çatlamış kabul ediliyomuş bugün de adet ağrısı gibi ağrılarım var sanki kanamam gelicek e çatladıysa niye hala ağrı var kafayı yicem

testi yaptırdım 5.56 çıktı doktor ovulasyon olmuş dedi 3 buçuğun üzeri çatlamış kabul ediliyomuş bugün de adet ağrısı gibi ağrılarım var sanki kanamam gelicek e çatladıysa niye hala ağrı var kafayı yicem

oyyy kuzummmm iste tamammmmmmm :52::52::52::52: catlama agrisi o , olcak o kadar ... catlama olmus guzel , insalla dollenme de olurrrrr :32: gelir mercimegimizzzzzz :1: :emir_bebek:

ay inşallah canım ya sende durum nasıl

valla asyares galiba ben hastalanicam :14: dun aksamdan beri inanilmaz bir bas agrisi suanda da az da olsa sag gozume vurarak agrimaya devam ediyor ve bugun cok fazla yok ama dun aksam regli olucakmisim gibi karin agrim vardi bakalim bekliyorum cumartesi gubu normalde regli olmam lazim :17:

Mrb arkadaşlar.Benim bir tane kızım var 4 yaşında.İkinciyi düşünüyoruz .2aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dün yine adet gördüm.İlk ay 3,2.ay 5 yumurtam gelişti sizlerde kaç yumurta gelişmişti merak ediyorum.Hem cok korkuyordum doktorum çoğul gebelik olabilir demişti çünkü.Kafama takmayacağım olmazsa olmasın diyordum şimdi de çok üzülüyorum.Moralim çok bozuk.:

kızlar merhaba,
henüz üye oldum ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve tecrubelerinize ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim.3 yıllık evliyim
biz eşimle son 4 aydır bebiş düşünüyoruz ama olmadı olmayınca doktora gittik ve pko oldugumu ve yumurta rezervimin çokda iyi olmadığını öğrendil çok ama çok ağladım. mayıs 4 adet tarihimdi ve adetimin 3. gunu klomene başladım ve sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı ayın12 sinde. bugun 11. gunum son 3 gundur (9. gunden beri) belim ağrıyo hamileyim sandım 9. gunu idrar testi yaptım negatif çıktı. sizce benim hamile olma ihtimalim varmı ? bu arada ateşimde hep 36 nın üstünde cevap veririseniz çok çok sevinirim.:2:

Back