tabiii yapabilirim .. yaz bana umarim not almissindir mesela ocak ayindan itibaren bugune kadar hangi gunler reglin basladi ... hemen soyleyebilirim sana da.. dr umdan ogrendim
14 ocak
10 şubat
11 mart
11 nisan
9 mayıs
agustos cum sende benim gibisin 30 gunde bir gibi gozukuyor ama ortalama deger alindi mi esas 29 gunde bir oluyorsun bat ini .. bu ay 19 mayis ile 26 mayis arasi ovulasyon zamanin
cevapların için çok sağolbilgilerin fazla kaybetmiyim en iyisi seni hiç
saat 5 buçukta çatlatma iğnemi oldum göbekten bu akşam çalışma yapabilirim heralde işi şansa bırakmak istemiyorum
selamlar asyares hayirlisi olsun ignenevet bencede sansa birakma ve bu aksamdan itibaren basla .. sen hangi igneden vuruldun ? Insallah tutar bebisin canimmm
selam zozitos teşekkür edrim inş hayırlı olur ovitrelle iğnenin adı nasıl geçicek bu 15 gün bilmiyorum :)
bende pregnly den oldum .. bekleme konusunda ayyy sorma asyares onuama oylanmaya calis ... bende 7 mayista oldum igne normalde reglim 24 mayista gelmeli .. benimde bu hafta var onumde valla heyecan oluyor insan ama cokta kaptirmamak lazimmm iyi haberler veririz insallah birbirmize
bugün sol kasığım çok felaket ağrıdı acaba yumurta çatladığı içinmi yoksa ilacın etkisimi sendede oldumu bu ağrılar ayy inş bu ay tutar canım ya beklemek cok zor :18:
asyaresss benımde ılk ıgneyı vurduktan ertesı gun olmustu agrılar ondan sonra olmadı ... Bılmıyorum ben yanlıs mı yaptım bılmıyorum ama sabah ovulasyon testı yaptım bırkac arkadas cıkar dedı ama ben bırsey goremedım .. Gercı benım ovulasyon testom clearblue nun dıgıtal olanından sanırım o nedenle cıkarmadı yada hamıs degılımmmm
ovulasyon testi gebeliği göstermez ki hele hele başlangıcında bence hiç moralini bozma zaten 4 gün kalmış adetine kan testi yaptır kafan rahat etsin benim sol kasığıma ince ince sızılar giriyo bugün hastaneye gidicem progesteron testi yaptırıcam sanırım çatlayıp çatlamadığına bakıcak doktor çok heyecanlıyım
ayy hadı canım asyares ınsallah catlamıstır bu ay senden barı guzel haberler alırız ...Haber etmeyı unutma dr dan sonra ..
testi yaptırdım 5.56 çıktı doktor ovulasyon olmuş dedi 3 buçuğun üzeri çatlamış kabul ediliyomuş bugün de adet ağrısı gibi ağrılarım var sanki kanamam gelicek e çatladıysa niye hala ağrı var kafayı yicem
oyyy kuzummmm iste tamammmmmmmcatlama agrisi o , olcak o kadar ... catlama olmus guzel , insalla dollenme de olurrrrr gelir mercimegimizzzzzz
ay inşallah canım ya sende durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?