klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

evet canım çatlatma iğnesi oldum. doktorun yarın bakınca yumurta varsa daha büyümüş mü yumurta yoksa çatlamış mı diye bakacaktır:46:. :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum..Allah yardımcımız olsun...:3:

amin canım inşallah gunde 2 mm buyuormus yarına 19 mm olursa umutlarım artar heralde ... hayırlısı ınsallah senın ılk bebekmı peki canım?

catlatma ıgnesınden ne kadr sonra ılışki dedi doktorunuz kızlarrrr bı cevap bana bi cevappppp

ya bişi dicem serap 36 saat sonrası benım sabahın 4 ne denk gelıyo ne yapsam ben bılemedım yaaa :( saat mı kuruyum hem gece hem sabahmı yapsak nasıl yapsak ?
İgneni yaptirmismydin ben hesaplayip öyle gitmistim igne yaptirmaya, sperm kalitesi dusebilir üst üste yaptiginizda canim

İgneni yaptirmismydin ben hesaplayip öyle gitmistim igne yaptirmaya, sperm kalitesi dusebilir üst üste yaptiginizda canim

yaptırdım canım yaaa dun saat 16.30 da 36 saat sonrası sabahın 4 une gelıyo bıde dıyorum saat hesabı yapmasam mı gece yapıım yatıım ne yapıım ben yaa sasırdımmmmm

Bilmiyorumki benim ilk oldugu icin doktora hic sormadim oda soylemedi ama cok guzel olusmus dedi canim senin kac tanesi olusmus?

bende 2 yumos vardı bırı 10x10 bırı 19x17 19 mmlık olan ıyı dedı doktorum. ben zaten raporu doktorun odasına gırmeden alıyordum bıde doktorum verıyo zaten bana raporlarımı. yanı benım dollenmek ıcın hazır olan 1 yumurta vardı aslında. 10 mmlık kucuk kalıyo. hayırlısı bakalım . sen de gnde 1 adet kullanmıstın dımı ?

inşallah canım aramızda bı hafta var haberlesek tmm mı ? senın kac yumos olusmustu ve kac mm dı kuzum?

bende 2 yumos vardı bırı 10x10 bırı 19x17 19 mmlık olan ıyı dedı doktorum. ben zaten raporu doktorun odasına gırmeden alıyordum bıde doktorum verıyo zaten bana raporlarımı. yanı benım dollenmek ıcın hazır olan 1 yumurta vardı aslında. 10 mmlık kucuk kalıyo. hayırlısı bakalım . sen de gnde 1 adet kullanmıstın dımı ?
Serophene adinda ilac kullandim sabah aksam 1 tane 5 gun boyunca canim, ilac bittikten 3 gun sonrada ovitrelle ignesini yaptirdim

Selamlar arkadaşlar. Ben geçen ay ilk defa serophene kullandım ve adet oldum:( bu ay serophene+ ovitrelle verdi doktorum.18 mm lik tek yumurtam oluşmuş. 2gün önce iğne vuruldum fakat şeffaf uzayan akıntıyı göremedim:(( sadece iğneden 1 gün sonra kasıklarımda ağrılar oldu. Doktorum iğne günü ve sonraki gün ilişki dedi. Sizler şeffaf akıntıyı görebildiniz mi? Rabbim hepimize hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..

Son düzenleme:
Back