Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar birsey sormak istiyorum 8 Aralık’ta iğne vuruldum ve dün test yaptım erken gebelik testi çıkmadı sizce negatif midir lütfen yardımcı olurmusunuz ve sol boşluğum cok agrıyor
Ya kozlar yardımcı olurmusunuz iğneden 12 ci günümde test yaptım negatif dogeumudur acaba sizce
çok sevindim hayırlı olsun bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum bugun 9.gunum sırtım cok agriyor ve ara ara karnimda bir agri oluyor ve vucut ısım cok arttiMerhaba arkadaşlar ben 7 aydır bebek istiyordum bi türlü olmadı birde ben çok takıntı yapmıştım, ve çok spor yapıyordum ilk olarak sporu kes dedi doktor bebeğin tutunmasını önlüyor olabilir dedi. sonra doktorum reglimin 5. günü klomen kulanmamı istedi 5 gün sabah akşam sonrasında çatlatma iğnesi vurdum kendime 2 adet ve bir sağ göbeğimden birde sol göbeğimden, daha sonra 36 saat sonra ilişkiye girmemi söyledi, ( bu durumu eşime hiç anlatmadım ) daha sonra gün aşırı ilişki istedi doktor ve ben cuma ilişkiye girdik, pazartesi günü sanki deprem oluyor gibi bi başdönmesi yaşadım, salı günü inanılmaz bir bel ağrısı başladı ve inanılmaz uyumaya başladım ve çarşamba günü dayanamayıp idrar ile test yaptım silik şelikde pozitif çıktı, perşembe günüde kan verdim değerim hep 2 çıkarken 38 çıktı, teknik olarak zaten 17 günlük gebe oluyorum acayip erken öğrendim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım .
Arkadaşlar merhaba bende kendi yaşadığım deneyimi anlatıp sizlere yardımcı olmak istedim.Bende polikistik over olduğunu söyledi doktor tabi çok üzüldüm hemen klomene başladık ilk ay olmadı daha sonra tekrar baslamami söyledi doktor başladım ve yumurtam güzel büyümüş doktorum riske atmayalim iki gün sonra catlatma iğnesi yapalım dedi ve yaptık.Bir senedir çocuk istedigimiz için bir sürü idrar testi yapip moral bozukluğu yaşadığımız için bu sefer hemen test yapmadım adetim 4 gün geçti ve dayanamayıp baktım ve çift çizgi inanamadim.Su an 6 haftalık hamileyim ilk denemede tuttu doktorum da ilk denemede tutmuş ne mutlu dedi.evet herkes kafaya takılmamasini söylüyor ama öyle olmuyor bende çok taktım eşime belli etmemeye çalışıyordum ve iğneden sonra babamın da rahatsızlık haberi derken herşey üst üste geldi kötu haberler ama çok şükür iyi haber de aynı anda geldi.Allahim herkese anne olmayı ve sağlıklı sıhhatli tüm annelerin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
Ben çok acele etmedim bakmak için çünkü her bakışımız da üzüldüğümüz için bir de o dönem babamın rahatsızlığından çok da acele etmedim ama tabi her an aklımda acaba mi sorusu oluyordusöyle benim de bel ağrım ,akintim ve gogsum sismisti ama ben adetim 4 gün geçtikten sonra baktım hatta Ramazan'ın ilk 4 günü oruç tuttum ve 4 gün eşim bak artık dedi ve babam ameliyata girmeden baktım anında çift çizgiyi gördüm ve tabi insan inanamiyor hemen kan testi yaptırdım.Ama size tavsiyem ilk zamanlar doktorlar korkutuyor yok dış gebelik yok boş gebelik diye çünkü benim kesem geç göründü hiç takilmayin Allah'ım nasip etti mi oluyor inşallah isteyen herkesin olur.Ne kadar güzel bi duygu tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim de ilk denemem 17 mayısta çatlatma iğnemi oldum bugün 10. günüm ama adetime daha 10 gün var o kadar zorki beklemek. 14. günü kan vermeyi düşünüyorum kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama sanki tuttu gibi geliyor
dün ve bugün adet olacakmışım gibi hareketlilik var ve sırtım aşırı ağrıyor. Arada da şeffaf akıntı geliyor. Biliyorum belirti için çok erken ama sizin ne zaman başladı ne gibi belrtiler gördünüz paylaşırsanız sevinirim
Ben çok acele etmedim bakmak için çünkü her bakışımız da üzüldüğümüz için bir de o dönem babamın rahatsızlığından çok da acele etmedim ama tabi her an aklımda acaba mi sorusu oluyordusöyle benim de bel ağrım ,akintim ve gogsum sismisti ama ben adetim 4 gün geçtikten sonra baktım hatta Ramazan'ın ilk 4 günü oruç tuttum ve 4 gün eşim bak artık dedi ve babam ameliyata girmeden baktım anında çift çizgiyi gördüm ve tabi insan inanamiyor hemen kan testi yaptırdım.Ama size tavsiyem ilk zamanlar doktorlar korkutuyor yok dış gebelik yok boş gebelik diye çünkü benim kesem geç göründü hiç takilmayin Allah'ım nasip etti mi oluyor inşallah isteyen herkesin olur.
Benim ilk denemede oldu doktorum da şaşırdı bende şaşırdım çünkü daha önce de yazdığım gibi babamın hastalığından baya üzüntülü bı dönem geçirdim ama Allah'ım babama müjde vermemi sağladı ameliyata girmeden torunu olacağını söylemek paha biçilemez.İnsallah en kısa zaman da Allah'ım size de nasip eder.Sunu da belirteyim iğne ilk de tuttu ama klomeni iki aydır kullaniyordum.Malesef adet oldum tekrar başladım bakalım bu ay inşallah olur. Ne kadar zor bişey beklemek ama ya
Sizin kaçıncı denemede oldu ?