• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Merhaba aktif olanınız varmı bilmiyorum
Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim tek tüp alındı daha önceleri de 2 düsük oldu
Ovitrel çatlatma iğnesi oldum pazartesi gün aşırı ilişki verdi ve CRINONE jel kan sulandırıcı verdi tek tüpün olduğu yerde yumurtalık çok çok iyi genişlemiş demişti sonra iğne verdi arada agrılarım oluyor benim gibi olup hamile kalan varmı kızlar 🙄

Merhaba bende adetimin 5.gununden itimaberen klomen kullandim bugunde catlatma ignesi olsum bir yumurtam olmus bakalim nasip olcakmo hayirlisi olsun

Merhaba aktif olanınız varmı bilmiyorum
Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim tek tüp alındı daha önceleri de 2 düsük oldu
Ovitrel çatlatma iğnesi oldum pazartesi gün aşırı ilişki verdi ve CRINONE jel kan sulandırıcı verdi tek tüpün olduğu yerde yumurtalık çok çok iyi genişlemiş demişti sonra iğne verdi arada agrılarım oluyor benim gibi olup hamile kalan varmı kızlar 🙄
Catlatma ignesinden 36 saat sonra iliski desi doktorum saat cok önemli dedi bana da

Kızlar merhaba.Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü dün çok az kahverengi akıntım oldu.2 gündürde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılarım var dayanılamayacak kadar.Sizce de bu sefer de tutmuşmudur ? BAT 21 ocak

Kızlar merhaba.Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü dün çok az kahverengi akıntım oldu.2 gündürde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılarım var dayanılamayacak kadar.Sizce de bu sefer de tutmuşmudur ? BAT 21 ocak
Ins olmustur doktoruna soyledinmi hic akıntıyı test alsan cikabilir 3 gun var yakin adetin çünkü

Ins olmustur doktoruna soyledinmi hic akıntıyı test alsan cikabilir 3 gun var yakin adetin çünkü
İnşallah canım inşallah 3 yıldır istiyoruz.Ekimde kimyasal gebelik geçirdim.Dün idrar testi yaptım birşey çıkmadı.AKşam kan vermeyi düşünüyorum.Ama yine olumsuz olacak diye de umutlanmak da istemiyorum.

Kuzular doktor size jel verdi mi bana verdi 13 15 17 değerlendir sonra crınone vajinal jel ve coraspirin verdi

İnşallah canım inşallah 3 yıldır istiyoruz.Ekimde kimyasal gebelik geçirdim.Dün idrar testi yaptım birşey çıkmadı.AKşam kan vermeyi düşünüyorum.Ama yine olumsuz olacak diye de umutlanmak da istemiyorum.
Neyaptin verdin mi kan ben de agustos ayinda kimyasal gebelik gecirdim

Ben aşırı yemek yiyorum bugun 6 gün ayaklarım belim agrıyor ya
Kilo aldiriyomus diye okudum bu igne benimde kasık da agri cok ama akintim falan opmadi gaz yapiyi bide uyku hamilelik belirtileri yasatiyo ilac bir nevi ins bu ay tutururuzda bidahaki ay ayni sıkıntıları yaşamayız

Neyaptin verdin mi kan ben de agustos ayinda kimyasal gebelik gecirdim
Çok şükür kan testi pozitif çıktı. Ama 2 gün sonra tekrar test yapmam gerektiğini söyledi doktorum. Ve ayrıca progestan iğne vurulmaya başladım bakalım değer inşallah yükselir 🤲🏻

Çok şükür kan testi pozitif çıktı. Ama 2 gün sonra tekrar test yapmam gerektiğini söyledi doktorum. Ve ayrıca progestan iğne vurulmaya başladım bakalım değer inşallah yükselir 🤲🏻
Aaa cok sevindim gözün aydın sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ALLAH
Senin igne oldukdan sonraki belirtiler neydi benim ignenin ertesi günü kasık ağırım cok oldu bugün arada batma oluyo ve hic akintim yok

Senin igne oldukdan sonraki belirtiler neydi benim ignenin ertesi günü kasık ağırım cok oldu bugün arada batma oluyo ve hic akintim yok
Kuzular bana da yardım edin ya 😔
Arada bi agrı saplanıyor bide crınone jel kullanıyorum hafif akıntım var lütfen bana da yardımcı olun 😔😔😔

amin canım inşalah yarın tekrar test günüm.Ve bu süre de de progestan iğne vuruluyorum.Benim iğneden sonra aslında pekte bir belirtim olmadı.Taa ki 12. 13. güne kadar.Hafif kasık agrısı ve çok açık pembemsi bi iki leke oldu.

Back