• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Hadi Bakalim hayirlisi ile ALLAH mucagina saglikla alacagin cocugun haberini versin inş sana
Suan avaz avaz haykırıp dualar etmek istiyorum ezan okunuyor Allah ımmmmmm bos çevirme nolursun affet hatalarımızın karşılığı olmasın evlat acısı olduysa afola 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Suan avaz avaz haykırıp dualar etmek istiyorum ezan okunuyor Allah ımmmmmm bos çevirme nolursun affet hatalarımızın karşılığı olmasın evlat acısı olduysa afola 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Amin ins cektigin sıkıntıların ecrini versin RABBİM bende ediyorum dua ins 9 ay boyunca hamileliklerimizi konusuruz karsilikli kimsenin hevesi kursaginda kalmasın sen duani et RAHMAN hayırlısı neyse verir

Amin ins cektigin sıkıntıların ecrini versin RABBİM bende ediyorum dua ins 9 ay boyunca hamileliklerimizi konusuruz karsilikli kimsenin hevesi kursaginda kalmasın sen duani et RAHMAN hayırlısı neyse verir
Sonucu aldım Cnm doktor 2 gün sonra gel tekrar bakıcaz dedi yükselme görünüyor dedi acaba yükselir mi 🙄

Eklentiler

• E46A9F19-6960-40EE-9811-0A7B9AFA2600.jpeg
    E46A9F19-6960-40EE-9811-0A7B9AFA2600.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 139
Senin 10. Gündü demi e dusuk opmasi cok normal bence yükselir kendi doktorunami gittin
Evet canım tam 10 gün
Gecen pazartesi 13 ünde yaptırdık iğne acile gittim 2 gün sonra tekrar verin kan dedi zaten idrar testi de alır yaparım 2. Gün aksam da kana baktırırım dimi 😍🤲🏼

Evet canım tam 10 gün
Gecen pazartesi 13 ünde yaptırdık iğne acile gittim 2 gün sonra tekrar verin kan dedi zaten idrar testi de alır yaparım 2. Gün aksam da kana baktırırım dimi 😍🤲🏼
Aynen zaten 72 saatte 2kat artiyomus degerler sabretcen 2guncuk amn olsunda sabreersin bol dua et

Back