Amam korkma takmada kendini strese sokma milet ne dertlerle ugrasiyo herseyin hayirlisiBende bu akşam alırım denetim olmadı korkuyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amam korkma takmada kendini strese sokma milet ne dertlerle ugrasiyo herseyin hayirlisiBende bu akşam alırım denetim olmadı korkuyorum ama
Bemimde adet sancim var ya ay bu ignede ayri bela ha zavalli hormonlarim8n dengesini bozfu kıyamam onlara canlarımAmam korkma takmada kendini strese sokma milet ne dertlerle ugrasiyo herseyin hayirlisi
Ben yoruldum heralde karnımın altı sancımaya başladı biraz dinlenmeye koyuldum yürümem değişti sankiBemimde adet sancim var ya ay bu ignede ayri bela ha zavalli hormonlarim8n dengesini bozfu kıyamam onlara canlarım
Dinlenmeye calis ayakda cok durma su iç bol bolBen yoruldum heralde karnımın altı sancımaya başladı biraz dinlenmeye koyuldum yürümem değişti sanki
Elimden geldiginc e işte cnmDinlenmeye calis ayakda cok durma su iç bol bol
Akşam kan verebilirim sana mutlaka haber vericem cnmDinlenmeye calis ayakda cok durma su iç bol bol
Hadi bakalim heyecanlandim ben bile arada bakiyorum zaten hep senden bi haber var mi diyeAkşam kan verebilirim sana mutlaka haber vericem cnm
Sagol Cnm teşekkür ederimHadi bakalim heyecanlandim ben bile arada bakiyorum zaten hep senden bi haber var mi diye
Kan verdinmi acilden mi vercen acilde yapiyolar ben ilac kulanicam ona gore almami soyledi doktpr demistim yapmislardi testiSagol Cnm teşekkür ederim
Verdim Cnm 10 gibi belli olur dua et nolurKan verdinmi acilden mi vercen acilde yapiyolar ben ilac kulanicam ona gore almami soyledi doktpr demistim yapmislardi testi
Hadi Bakalim hayirlisi ile ALLAH mucagina saglikla alacagin cocugun haberini versin inş sanaVerdim Cnm 10 gibi belli olur dua et nolur
Suan avaz avaz haykırıp dualar etmek istiyorum ezan okunuyor Allah ımmmmmm bos çevirme nolursun affet hatalarımızın karşılığı olmasın evlat acısı olduysa afolaHadi Bakalim hayirlisi ile ALLAH mucagina saglikla alacagin cocugun haberini versin inş sana
Amin ins cektigin sıkıntıların ecrini versin RABBİM bende ediyorum dua ins 9 ay boyunca hamileliklerimizi konusuruz karsilikli kimsenin hevesi kursaginda kalmasın sen duani et RAHMAN hayırlısı neyse verirSuan avaz avaz haykırıp dualar etmek istiyorum ezan okunuyor Allah ımmmmmm bos çevirme nolursun affet hatalarımızın karşılığı olmasın evlat acısı olduysa afola
Sonucu aldım Cnm doktor 2 gün sonra gel tekrar bakıcaz dedi yükselme görünüyor dedi acaba yükselir miAmin ins cektigin sıkıntıların ecrini versin RABBİM bende ediyorum dua ins 9 ay boyunca hamileliklerimizi konusuruz karsilikli kimsenin hevesi kursaginda kalmasın sen duani et RAHMAN hayırlısı neyse verir
Ben bu sitede boyle sonuc gormustum kiz hamileyim hissediyorum diyodu ve sonucyseninki gibiydi ve dedigide oldu yukseldi bence yukselecek ins hadi valla heyecanlanmSonucu aldım Cnm doktor 2 gün sonra gel tekrar bakıcaz dedi yükselme görünüyor dedi acaba yükselir mi
İnsallahhhhhhh Cnm insallahBen bu sitede boyle sonuc gormustum kiz hamileyim hissediyorum diyodu ve sonucyseninki gibiydi ve dedigide oldu yukseldi bence yukselecek ins hadi valla heyecanlanm
Senin 10. Gündü demi e dusuk opmasi cok normal bence yükselir kendi doktorunami gittinİnsallahhhhhhh Cnm insallah
Evet canım tam 10 günSenin 10. Gündü demi e dusuk opmasi cok normal bence yükselir kendi doktorunami gittin
Aynen zaten 72 saatte 2kat artiyomus degerler sabretcen 2guncuk amn olsunda sabreersin bol dua etEvet canım tam 10 gün
Gecen pazartesi 13 ünde yaptırdık iğne acile gittim 2 gün sonra tekrar verin kan dedi zaten idrar testi de alır yaparım 2. Gün aksam da kana baktırırım dimi
Hülya inst varmı ?Aynen zaten 72 saatte 2kat artiyomus degerler sabretcen 2guncuk amn olsunda sabreersin bol dua et