- 22 Mart 2018
- 14
- 7
- 1
- 32
Canım 27 yaşındayımYasin kac askim. Bn ilkkez oldum. AMA HIC AGRIM YOK SADECE ADET OLUCAKMISIM GBİ ARADA AGRIM OLUYO SENDE NE GBI SEYLER OLDU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 27 yaşındayımYasin kac askim. Bn ilkkez oldum. AMA HIC AGRIM YOK SADECE ADET OLUCAKMISIM GBİ ARADA AGRIM OLUYO SENDE NE GBI SEYLER OLDU
Canım seninki gibi oldum bende kasıklarım fazla ağrımadı ama uyandığım sabah adet olacağımı hissettim ve oldum canım hiç düşünme hiç kafana takma gerçekten beklemediğin bir anda oluyorYasin kac askim. Bn ilkkez oldum. AMA HIC AGRIM YOK SADECE ADET OLUCAKMISIM GBİ ARADA AGRIM OLUYO SENDE NE GBI SEYLER OLDU
Bugun test yaptim onun cu gunumdu hayalet cizgivar degilim hamile zaten pk bi umidim yoktu.Canım seninki gibi oldum bende kasıklarım fazla ağrımadı ama uyandığım sabah adet olacağımı hissettim ve oldum canım hiç düşünme hiç kafana takma gerçekten beklemediğin bir anda oluyor
Canım belki vardır hemen umudunu kaybetme Ben de 25şinde adet olacaktım o gün test yaptım 5 dk sonra çok silik bir çizgi vardı ,hayalet çizgi mi diyorsunnnBugun test yaptim onun cu gunumdu hayalet cizgivar degilim hamile zaten pk bi umidim yoktu.
Aklım karışık benimde yarın kan testi vereceğimCanım belki vardır hemen umudunu kaybetme Ben de 25şinde adet olacaktım o gün test yaptım 5 dk sonra çok silik bir çizgi vardı ,hayalet çizgi mi diyorsunnn
Aslinda testi yapar yapmaz silik cizgi gorundu. Yarin yine yapim bakalim hayırlısıCanım belki vardır hemen umudunu kaybetme Ben de 25şinde adet olacaktım o gün test yaptım 5 dk sonra çok silik bir çizgi vardı ,hayalet çizgi mi diyorsunnn
Merhaba canimMerhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?
Merhaba canim
Benimde igneyi olali 6.gunum yogun bir akinti yok. Benim de regl olacakmisim gibi kasik agrim var, 10-12gun var nerdeyse regli olmama, anlam veremedim cok erken basladi
Hayirlisi bakalim bekleyecegiiz, emeklerimiz bosa cikmaz insallahBunlar iğne etkisi de olabiliyormuş. Bende de olmadı kasık ağrısı.
Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?
Benimde 6. Gunum canim bende de akinti vs yok bazen ara ara sol kasigima bir agri giriyor bir kac dk sonra gidiyor. Hic bir belirti olmamasi korkutuyor beni yine tutmadi herhalde diyorumMerhaba canim
Benimde igneyi olali 6.gunum yogun bir akinti yok. Benim de regl olacakmisim gibi kasik agrim var, 10-12gun var nerdeyse regli olmama, anlam veremedim cok erken basladi
6 gün daha erken bence. benımde 9 gün oldu. 12.günde kan tahlil yaptır diyen çok ama pek umudum da yok. beklemek de zor vallahiBenimde 6. Gunum canim bende de akinti vs yok bazen ara ara sol kasigima bir agri giriyor bir kac dk sonra gidiyor. Hic bir belirti olmamasi korkutuyor beni yine tutmadi herhalde diyorum
Niyeyse benimde icimede pek umut verici hisler yok. Allah bilir tabi yarin doktoe kontrolum var rahim kalinlasmis mi ona bakacak. Bakalim Allah buyuktur arkadasim insallah guzel haberler aliriz6 gün daha erken bence. benımde 9 gün oldu. 12.günde kan tahlil yaptır diyen çok ama pek umudum da yok. beklemek de zor vallahi