• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Yasin kac askim. Bn ilkkez oldum. AMA HIC AGRIM YOK SADECE ADET OLUCAKMISIM GBİ ARADA AGRIM OLUYO SENDE NE GBI SEYLER OLDU
Canım seninki gibi oldum bende kasıklarım fazla ağrımadı ama uyandığım sabah adet olacağımı hissettim ve oldum canım hiç düşünme hiç kafana takma gerçekten beklemediğin bir anda oluyor

Canım seninki gibi oldum bende kasıklarım fazla ağrımadı ama uyandığım sabah adet olacağımı hissettim ve oldum canım hiç düşünme hiç kafana takma gerçekten beklemediğin bir anda oluyor
Bugun test yaptim onun cu gunumdu hayalet cizgivar degilim hamile zaten pk bi umidim yoktu.:KK14::kızgın::olamaz:

Canım belki vardır hemen umudunu kaybetme Ben de 25şinde adet olacaktım o gün test yaptım 5 dk sonra çok silik bir çizgi vardı ,hayalet çizgi mi diyorsunnn
Aslinda testi yapar yapmaz silik cizgi gorundu. Yarin yine yapim bakalim hayırlısı

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum. Dün test yaptım negatif çıktı bu sabah yaptım çok silik bir ikinci çizgiyi gördüm fakat ilk bir hafta on gün pozitif çıkmasının normal olduğunu okudum. Dün negatif çıkıp bugün pozitif çıkmasına anlam veremedim. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?

Bende yeni katildim araniza. Ikinciyi istiyorum. Ama olmuyor. Birincide mucize bir sekilde oldu. Tek bildigim sey kafayi rahat birakmak dir. o da bekledigin zaman olmuyor iste.
Yarin ogle igne olucam. Isin kotu tarafi 36 saatte tek deneme sansim var. Esim baska sehirde calisiyor allah isteyen herkese saglikli evlatlar versin

26 Şubat ve ardından 29 Nisan da regl oldum o kadar düzensiz ki regl zamanlarım yumurtlama zamanını hesaplayamıyorum. :KK43:
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama ne zaman çatladı ya da çatladı mı bilmiyorum. :KK43: böyle düzensiz regl olup Hamile kalan var mı?

merhaba herkese,
1 senedir çocuk ıstıyoruz ama olmadı. geçen ay doktora gittik eşimle. yumurtam vardı 17 mm. ilişki gunleri verdi ,gebelik olmazsa adetin ikinci günü gel demişti. maalesef gebelık olmadı. ikinci gün yani bugun gittim muayene etti, geçen ay yumurtam da çatlamış ama gebelık olmadı. klomen verdi. 5 gun sabah akşam kullanıcam. yani yumurta oluşuyor, çatlıyor da klomen bunun dışında nasıl bır etkı yapacak anlayamadım. şansımı arttırıyoruz yanı sımdı. kafam iyice çorba oldu :S

Kızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Kızlar yorumlarsanız sevinirim

Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?

Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?
Merhaba canim
Benimde igneyi olali 6.gunum yogun bir akinti yok. Benim de regl olacakmisim gibi kasik agrim var, 10-12gun var nerdeyse regli olmama, anlam veremedim cok erken basladi

Merhaba canim
Benimde igneyi olali 6.gunum yogun bir akinti yok. Benim de regl olacakmisim gibi kasik agrim var, 10-12gun var nerdeyse regli olmama, anlam veremedim cok erken basladi

Bunlar iğne etkisi de olabiliyormuş. Bende de olmadı kasık ağrısı.

Merhaba canim, test falan yaptin mi nedir durum. Insallah hamilesindir

kızlar selam.
bugun böbrek ağrısı şikayetim olduğu için doktora gittim. ultrasonla baktılar ve yumurtalıklarımda kist olduğunu söylediler. geçen ay böyle birşey yoktu. klomen den dolayı mı oldu acaba :( akıntım var , göbeğim ağrıyor, idrar yollarımı üşütmüşüm, böbrek ağrım var, kısaca çok moralim bozuk. klomen kullanıp kist oluşan oldu mu aranızda?

Merhaba canim
Benimde 6. Gunum canim bende de akinti vs yok bazen ara ara sol kasigima bir agri giriyor bir kac dk sonra gidiyor. Hic bir belirti olmamasi korkutuyor beni yine tutmadi herhalde diyorum

Benimde 6. Gunum canim bende de akinti vs yok bazen ara ara sol kasigima bir agri giriyor bir kac dk sonra gidiyor. Hic bir belirti olmamasi korkutuyor beni yine tutmadi herhalde diyorum
6 gün daha erken bence. benımde 9 gün oldu. 12.günde kan tahlil yaptır diyen çok ama pek umudum da yok. beklemek de zor vallahi :(

6 gün daha erken bence. benımde 9 gün oldu. 12.günde kan tahlil yaptır diyen çok ama pek umudum da yok. beklemek de zor vallahi :KK43:
Niyeyse benimde icimede pek umut verici hisler yok. Allah bilir tabi yarin doktoe kontrolum var rahim kalinlasmis mi ona bakacak. Bakalim Allah buyuktur arkadasim insallah guzel haberler aliriz

Back