klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Amin insallah canim haber verirsin
Canim bugun doktora gittim sabah.
Rahimde kalinlasma var 1 hafta sonra test yap dedi. Regle 1 hafta var. Sol kasigimda ara ara hafif agri disinda pek belirti yok bakalim. Sonucu gorecegiz 1 hafta sonra buyuk ihtimal adet olurum zaten

Canim bugun doktora gittim sabah.
Rahimde kalinlasma var 1 hafta sonra test yap dedi. Regle 1 hafta var. Sol kasigimda ara ara hafif agri disinda pek belirti yok bakalim. Sonucu gorecegiz 1 hafta sonra buyuk ihtimal adet olurum zaten
Allah buyuk canim insallah hamilesindir. gebelik testi aldim ben de yapsam mi yapmasam mi tereddutteyim. igneyi vuruldugum gunu de sayarsak bugun 11. gun oluyor

Allah buyuk canim insallah hamilesindir. gebelik testi aldim ben de yapsam mi yapmasam mi tereddutteyim. igneyi vuruldugum gunu de sayarsak bugun 11. gun oluyor
Benim bugun 10. Gunumdu sabah yaptim negatif cikti. Ignenin etkisi gecmis.
Daha da yapmam. Gecerse ancak yaparim. Bence yapma canim bosver 14. Gun filan yap. Ben yaptim da ne oldu

Merhaba canim, test falan yaptin mi nedir durum. Insallah hamilesindir

Merhaba test yapmadım ama kasık ağrım var bugün Regl oluyorum galiba. Aynen öyle bir ağrı. Bugün iğnenin 18. Günü hamile olsam bu zamana kadar belirtisi hissederdim diye düşünüyorum bu sefer de tutmadı galiba.

Benim bugun 10. Gunumdu sabah yaptim negatif cikti. Ignenin etkisi gecmis.
Daha da yapmam. Gecerse ancak yaparim. Bence yapma canim bosver 14. Gun filan yap. Ben yaptim da ne oldu
Dayanamadim yaptim negatif ignenin etkisi gecmis en azindan bunu gormus buldum. Regl olcakmisim gibi kasik agrim da basladi zaten. Bu ay da olmadi

Belli de olmaZ canim gunun gecikti mi

Dayanamadim yaptim negatif ignenin etkisi gecmis en azindan bunu gormus buldum. Regl olcakmisim gibi kasik agrim da basladi zaten. Bu ay da olmadi
Valla Allah gunah yazmasin ama biktim usandim artik negatif gormekten. Niye olmuyor anlamiyorum. Etrafima takmiyormus gibi gorunmekten nefret ediyorum. Kesin karar verdim daha catlatma ignesiymis ivir zivir ugrasmayacagim ocakta tup bebege gececegim. Doktorumuz asilama yapariz bir ay daha igneyle devam edelim dedi bu ayda igneyle devam etsin sonra bir ay ara verecegim ocakta tup bebek yillik iznim ocakta acilacak yoksa hemen gelecek ay baslardim.
Yeter ya ne bitmez imtihanmis

Canim senin icinde uzuluyorum elden birsey gelse keske rabbim yardimcin olsun C ccansum

Canim cok haklisin beklemek de yipratiyor insani , moralini bozma Allah dogru zamani bilir elbet olacak hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alicaz bebislerimizi

Benim hiç günlerim belli olmuyor PKO VAR bu sefer iğneden dolayı erken oldum bugün reglll -
Bittikten sonra soğan kürüne başlıcamm
Ben de ilk defa igne oldugum icin bilemiyorum da ayni tarihte mi olurum yoksa igneden dolayi erken mi olurum. Kasiklarim agrimaya basladi zaten bekliyorum oyle

Merhaba herkese
Kendimi cok mu dinliyorum bilmiyorum ama garip hissediyorum. Regl olcakmisim gibi karnim agriyo ama herzamankinden de farkli bir agri gibi, gobek cevrem agriyo, legen kemigim agriyo heryerim agriyo kisaca.gogus agrimda basladi. Bunlar belirti olabilir mi ?
Igneyi 9 ekimde yaptirmistim 23-24 gibi regl olmam gerekiyor sanirim, normal periyodumda 26 ekim
Uf delirmek uzereyim

Günaydın. Ben de bugün sabah çatlatma iğnemi vuruldum. Sizin olumlu sonuçlandı mı, merak ettim.

Günaydın. Ben de bugün sabah çatlatma iğnemi vuruldum. Sizin olumlu sonuçlandı mı, merak ettim.
maalesef . ilk klomen ve çatlatma iğnemdi ama olmadı. sonrasında eşim ve ben gerekli bütün tahlilleri yaptırdık, sonucları henuz doktora gosteremedık. bekliyoruz bakalım :)
umarım senin olumlu sonuclanır

selam canım, nasılsın
varmı guzel haberler inşallah

selam canım, nasılsın
varmı guzel haberler inşallah
Merhaba arkadasim iyiyim sen nasilsin?
Asilamam malesef tutmadi. Adet oldum hatta bugun bitti. Nasip kismet. Asilamaya pek inancim yoktu desem yeridir. Ocakta izne ayrilip tup bebege baslayacagim o arada 1 aylik bos adet donemim var belki bir mucize olur hamile kalabilirsem ne ala.

Canim, hayirlisi hakkimizda. Ben de senin gibi direk tup bebege mi baslasam diyorum. Beklemek stres hepsi etken oluyor boyle klomen asilama vs derken stres yapmamak dusunmemek imkansiz

Kızlar selam,
Cuma gunu doktora gittim tum tahlillerimi goturdum. Hormonun birtanesinin degerini begenmedi. Ayrica kist oldugunu soyledi ama ameliyatlik birsey olmadigini soyledi. Progestan verdi sabah 1 aksam 2 olmak uzere 10 gun kullanicam. Ben hamile degilim, adet duzensizligim de yok, neden bu ilaci verdi anlamadim simdi. Adet olunca tekrar gidicem kistin durumuna bakilacak. Iyice kafam karisti. Daha once bu ilaci kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…