Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz igneni ypmissin hayirlara vesile olur insallah. Bn henuz bilmiom igne ilkkez olucamKızlar bugün çatlatma iğnemin 3.günü benim sorum ovulasyon testlerim iğneden dolayı mı pik gösteriyor yoksa çatlamadı mı benim yumurtam ?acil cevap lütfen
evet cnm ignenin etkisidr o suan cikmasi icin cok erken ins guzel haberler verirsin biraz sabret bende klomen arti catlama ignesi 3.aydayim igneye yakinda vurulucam hayirlisi yine baska bahara kaldi demek istemiorm artik bu bahar olacaksa olsun Allah isteyenlere sabir ve guzel haberler vermeyi nasip etsn :)Kiz igneni ypmissin hayirlara vesile olur insallah. Bn henuz bilmiom igne ilkkez olucam
Anladım canım yanlız yumurta çatlaması bu için değildir değilmiş ovu testimin köyü çıkma sebebievet cnm ignenin etkisidr o suan cikmasi icin cok erken ins guzel haberler verirsin biraz sabret bende klomen arti catlama ignesi 3.aydayim igneye yakinda vurulucam hayirlisi yine baska bahara kaldi demek istemiorm artik bu bahar olacaksa olsun Allah isteyenlere sabir ve guzel haberler vermeyi nasip etsn :)
bugun baktinmi tekrarAnladım canım yanlız yumurta çatlaması bu için değildir değilmiş ovu testimin köyü çıkma sebebi
Evet canım akşam tekrar yaptım yine çift koyu çizgibugun baktinmi tekrar
cnm ne durumdasn gelismeler varmi?Evet canım akşam tekrar yaptım yine çift koyu çizgi
Aklım karma karışık yaa
benmde olgunlasmis 18 m bir yunurta vardi digerleri 9 ve 11 mm buyumemis 3gun oldu igne olali bnde bekliyip gorcz tutma ihtimalide var tabi 2 3tane olsaydi fena olmazdi bakalim ben 3gunu değerlendirdm bu 3.ay deneme bnm klomen arti catlatma ignesinde sen ilk kezmi basladin?Kizlar bugun catlatma ignemi oldum. Bi tane yumurtam vardi 22 milim bi tane tutarmi acaba
Evet canim olk ignem iki taneye de ragziydim bitane iyi gelismis dedi dktr bakalim artik.. iikinci gunjm bnmde sabh aksam durmuyorum illa olacak kasiklarm inanilmaz sekilde agriyor anlatamambenmde olgunlasmis 18 m bir yunurta vardi digerleri 9 ve 11 mm buyumemis 3gun oldu igne olali bnde bekliyip gorcz tutma ihtimalide var tabi 2 3tane olsaydi fena olmazdi bakalim ben 3gunu değerlendirdm bu 3.ay deneme bnm klomen arti catlatma ignesinde sen ilk kezmi basladin?
Canım bayadır giremiyordum ancak gördüm msj nı bu ay iki tane büyük bir kaç tane küçük yumurtam olmuştu iğneden 6 gün sonra gittim büyük olanlar çatlamış yalnız bir yumurtan daha var demişticnm ne durumdasn gelismeler varmi?
cnm bnmde gaz sancisi siskinlik hal gecmedi igne olali 4gun oldu 3gun degerlendrdm sadece cuma gunu progestron testi istedi doktor yumurtlama gercklesmismi degerlerine bakicm adetin 23.gunu dedi onu yptrcm bu ayda tutacagndan umutsuzmCanım bayadır giremiyordum ancak gördüm msj nı bu ay iki tane büyük bir kaç tane küçük yumurtam olmuştu iğneden 6 gün sonra gittim büyük olanlar çatlamış yalnız bir yumurtan daha var demişti
Adet olursan da olmazsan da adet günü gel dedi şimdi 23 nisanı bekliyorum aslında çok belirtim yok gögüs hassasiyeti
Yüzde sivilcelenme ve gaz sancısı dışında
Sen de durumlar nasıl tatlım?
Anladım canım inşallah hayırlı haberler alırız bu ay benim bu belirtiler dışında belirtim de olmayınca umutsuzum bu ay dacnm bnmde gaz sancisi siskinlik hal gecmedi igne olali 4gun oldu 3gun degerlendrdm sadece cuma gunu progestron testi istedi doktor yumurtlama gercklesmismi degerlerine bakicm adetin 23.gunu dedi onu yptrcm bu ayda tutacagndan umutsuzm
3 tane içen duymuştum ,doktorunu dinle bence canım belki onun sayesinde daha fazlası yumurtan gelişirKzlar aranizda gunde 4 klomen icen varmi. Dokyotum.bna dort ic iki aksam iki sabah diye cok korkunc bi tadi var jcgjvdjn yumurtam gelismio delircemmm
Askim klomenle sadece birtane yumurtam.oldu ama 22 milim.gayet iyiymis. Bes gun once iğnemde vuruldu sadece cok az agrim var bazilari cok agri cekiyormus. Bnde jiye yok3 tane içen duymuştum ,doktorunu dinle bence canım belki onun sayesinde daha fazlası yumurtan gelişir
Ben de vuruldum geçen ay ağrı bende de olmadı canım bilmiyorum ki .Askim klomenle sadece birtane yumurtam.oldu ama 22 milim.gayet iyiymis. Bes gun once iğnemde vuruldu sadece cok az agrim var bazilari cok agri cekiyormus. Bnde jiye yok
26 milimdi benim ki tutmadı canım akışına bıraktım ,isteyenlerin olur inşallahAskim klomenle sadece birtane yumurtam.oldu ama 22 milim.gayet iyiymis. Bes gun once iğnemde vuruldu sadece cok az agrim var bazilari cok agri cekiyormus. Bnde jiye yok
Yasin kac askim. Bn ilkkez oldum. AMA HIC AGRIM YOK SADECE ADET OLUCAKMISIM GBİ ARADA AGRIM OLUYO SENDE NE GBI SEYLER OLDU26 milimdi benim ki tutmadı canım akışına bıraktım ,isteyenlerin olur inşallah