- 22 Mart 2018
- 14
- 7
- 1
- 32
Hayırlısı canım. Üzülme rabbim inşallah en kısa sürede verirCanım ben kırmızıları gördüm yeni bat 23 nisan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım. Üzülme rabbim inşallah en kısa sürede verirCanım ben kırmızıları gördüm yeni bat 23 nisan
Yok canım bekliyorum daha relg tarihime var bir hafta geç oluyorum genelde ,1 Mayıs'ı geçer heralde kırmızı kartı yicez mi bi bakalım hayırlısı artık düşünmüyorum oluruna bıraktımİnşallah tatlım yok artık üzülmüyorum
Alıştım galiba hep negatif hep negatif düşükten sonra çok çabuk hamile kalırsın yorlardı benim 4 ay oldu hala tık yok
Neyse Rabbim doğacağı günü yazmıştır bizim elimizden gelen sadece beklemek .Sen de gelişme var mı canım?
İnşallah bu ay tuttururuz artık ya benim de bat 23 nisan her geçen ay biraz daha yitiriyorum umudumu bakalım şuan yumurtlama zamanıma az kaldı ovu testi sanırım haftasonu pik yapacak ondan sonra ben de çalışmalara start vericemYok canım bekliyorum daha relg tarihime var bir hafta geç oluyorum genelde ,1 Mayıs'ı geçer heralde kırmızı kartı yicez mi bi bakalım hayırlısı artık düşünmüyorum oluruna bıraktım
Canım tadını düşünmemeye çalış.benim bu ay ikinci klomenim ben 1 sabah bir akşam iki içtim ikisinde de hayırlısı senin yumurtalıklar geç uyarılıyordur onun için o şekilde vermiştirKzlar aranizda gunde 4 klomen icen varmi. Dokyotum.bna dort ic iki aksam iki sabah diye cok korkunc bi tadi var jcgjvdjn yumurtam gelismio delircemmm
fazlaymis cnm ya kacinci gunundesn klomenin gecen ayda kullanip etkisiz oldysa direk igne vermesi daha uygun olrdu bnmde 5gun yeterli gelmedi 7gune cikardi sonra 9gune cikardi bu ayda olmassa igne verir diye dusunuyorm buarada rapor cikartilabliormus yumurtlama ignesi icin doktorum olmassa cikartirz demistiKzlar aranizda gunde 4 klomen icen varmi. Dokyotum.bna dort ic iki aksam iki sabah diye cok korkunc bi tadi var jcgjvdjn yumurtam gelismio delircemmm
benmde 3.ayim klomene dun tekrar basladm bende 7ile 9 gun kullancm gecen ay doktor uzatmisti ama bnm yumurtalar ilaçla 15.gun tam kivama geliyor geneldw 15.gun igneyi vurduruyormCanım tadını düşünmemeye çalış.benim bu ay ikinci klomenim ben 1 sabah bir akşam iki içtim ikisinde de hayırlısı senin yumurtalıklar geç uyarılıyordur onun için o şekilde vermiştir
Canim ben ara vermistim 7 8 ay oldu bu gun 9.gunum asilama yapali ben zaten direk igneyle basladim ama cok agrilarim var tutmusmudur kifazlaymis cnm ya kacinci gunundesn klomenin gecen ayda kullanip etkisiz oldysa direk igne vermesi daha uygun olrdu bnmde 5gun yeterli gelmedi 7gune cikardi sonra 9gune cikardi bu ayda olmassa igne verir diye dusunuyorm buarada rapor cikartilabliormus yumurtlama ignesi icin doktorum olmassa cikartirz demisti
ins tutumustr cnm agrilar yumurtliklardanda kaynaklaniyor bak ilaca basladgm ilk gun agrim vardi yumurtaliklarda uyarildigi icin olabilir beklemekte fayda var braz daha sabret ins guzel haberler verirsin igneyle baslayali 7 8ay oldu mu yani senin hangi igne bu?Canim ben ara vermistim 7 8 ay oldu bu gun 9.gunum asilama yapali ben zaten direk igneyle basladim ama cok agrilarim var tutmusmudur ki
Canim ben 3 yildir tadavi goruyorum ve en son gecen yil mayista asilama olmustum ondan sonra ara verdim her seferinde yumurta buyutme ignesi vuruyordom ondan sonra catlatma ama ilk asilamm da dedegim gibi agrilarim yoktu bu 2.asilamm da cok agrilarim var bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi insallah bi safer tutmusturins tutumustr cnm agrilar yumurtliklardanda kaynaklaniyor bak ilaca basladgm ilk gun agrim vardi yumurtaliklarda uyarildigi icin olabilir beklemekte fayda var braz daha sabret ins guzel haberler verirsin igneyle baslayali 7 8ay oldu mu yani senin hangi igne bu?
insallah cnm ya inan ve endise kaygi yapma olacagi varsq olmstr ins bu agrilar hamilelige isarettir rahim filmi çekildinmi?Canim ben 3 yildir tadavi goruyorum ve en son gecen yil mayista asilama olmustum ondan sonra ara verdim her seferinde yumurta buyutme ignesi vuruyordom ondan sonra catlatma ama ilk asilamm da dedegim gibi agrilarim yoktu bu 2.asilamm da cok agrilarim var bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi insallah bi safer tutmustur
Amin canm ins evt ama gcn yil yapmistim hic bir sorun yoktuinsallah cnm ya inan ve endise kaygi yapma olacagi varsq olmstr ins bu agrilar hamilelige isarettir rahim filmi çekildinmi?
benmde önümüzdeki aya kaldi rahim filmi umarim.sorun cikmazda bu aykide bosa.gtmez hayirlsi olsun cnmAmin canm ins evt ama gcn yil yapmistim hic bir sorun yoktu
Amin canım aşılamami yapcan peki rahim filminden snrabenmde önümüzdeki aya kaldi rahim filmi umarim.sorun cikmazda bu aykide bosa.gtmez hayirlsi olsun cnm
Askim eminim doktorum bes defa tekrarladi nasil kullanacagimi bulanti yapio cok yüksek milimk gelio bna hersey cocuk icin. Iste aslinda asilama ypcakti. Yumurta olmadigi icin once bi klomen ypalim dedi bn yc aydr iciyorum bi tane bile yumurta olusmadi. Bu ay son ins hayrlisiyla kucahimz dolarfazlaymis cnm ya kacinci gunundesn klomenin gecen ayda kullanip etkisiz oldysa direk igne vermesi daha uygun olrdu bnmde 5gun yeterli gelmedi 7gune cikardi sonra 9gune cikardi bu ayda olmassa igne verir diye dusunuyorm buarada rapor cikartilabliormus yumurtlama ignesi icin doktorum olmassa cikartirz demisti
bu ay son zaten onumzdeki ay asilamaya gecicez. Klomen cok igtencCanım tadını düşünmemeye çalış.benim bu ay ikinci klomenim ben 1 sabah bir akşam iki içtim ikisinde de hayırlısı senin yumurtalıklar geç uyarılıyordur onun için o şekilde vermiştir
İnşallah tatlım aşılamaya gerek kalmadan bu ay ikimiz de ve brdaki herkeste hamiş haberlerimizi veririz sıraylabu ay son zaten onumzdeki ay asilamaya gecicez. Klomen cok igtenc