• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Merhabalar araştırırken gördüm siteyi benim de 2 kez oldu tedavim klomen artı arkasına catlatma iğnesi ama ikisi de olumsuz yarın tekrar gideceğim sonra rahim filmi demişti bu ay da 4 gün geçti diye biraz umutlanmistim aslında yumurtlama takibini devlette yapıyor mu peki

Merhaba kızlar
Ben nisan 13 de çatlatma iğnemi vuruldum. 2.iğnemdi.adetime 1 hafta kala adet olacakmışım gibi agrılarım oluştu adet günüm geldi olucam olucam diye beklerken 3 gün geçti bende de yumurta çatlama sorunu var.4 aydır yumurta takibi tedavisndeydm. Ve 3 gün aksam test yaptım pozitif çıktı. Bende kendimi umutlandırmıyım dedım. Ama işte allah ol derse olur. İnş İsteyen herkez sağlıklı çoçuk sahibi olur umudunuzu yitirmeyin..Şuan 4 hafta 5 günlük hamileyin 2 yıl dır evliyim 24 yaşındayım. bu haftada doktora gideceğiz. :) Çok şükür allahima

Kizlar slm bi sorum olcak klomen kullandım biteli 4 gün oldu doktora gittim yumurtam olmamış olusurmu doktorum cuma yada pazartesi gel dedi lütfen bu cevap verin

Normalde biteli 4 gün oldu diyosun 13-14 mm olmuş olmasi lazim bence. Onu görememişse zaten oluşmamiştir heralde diye düşünüyorum
Bilmiyorum ki kısmet bi yerlerde okudum 14 günde olusanda varmış olurmu aceba diyorum rabbim bilir artik

Selam kızlar bende klomen kullandım şubatta ardından oviterelle vurdurdum ama olmadı.
Menogon+femara kullandım 6 yumurtam oluşmuştu ardından tekrar ettim bunlara ve 3 mayısta oviterelle vuruldum bugün 8.günüm..

Kızlar ne zaman belli oldu hamileliğiniz kaçıncı denemenizde.

11.gün öğrenen çok bende allahım izin verirse o gün test yapıcam

Selam kızlar bende klomen kullandım şubatta ardından oviterelle vurdurdum ama olmadı.
Menogon+femara kullandım 6 yumurtam oluşmuştu ardından tekrar ettim bunlara ve 3 mayısta oviterelle vuruldum bugün 8.günüm..

Kızlar ne zaman belli oldu hamileliğiniz kaçıncı denemenizde.

11.gün öğrenen çok bende allahım izin verirse o gün test yapıcam
Rabisscyln Rabisscyln canim bende 4 ay klomen ve ovitrelle ile hamile kalamadim bakalim igne istiycem 6 yumurtan vardi seni siki takipteydim ikizmi tek mi canim belli oldumu bide yumurtalar kac mm di catlama ignesi vuruldugunda ayrica neler yaptin o ay hamile kaldin canim yazarsan sevinirim belki bana bi vesile olursun

MERHABA ARKADAŞLAR

BEN DE IKINCIYI ÇOK İSTİYORDUM 3 SENE MUCADELE VERDIM.HORMON İLAÇLARI KLOMEN ASLIMA BIR KERE KLOMENLE YAPILDI TEK TÜPÜM VAR.SOL TÜP GECEN YIL ALINDI HİDROSANALPENK YUZUNDEN.ANNEM UMREYE GITTI FATMA ANA ELİ OTU VE SERT BI MEYVE GETIRDI ONLARI YAPTIM.ANNEM ORDA ELMA OKUMUS KABEYE YUZU DÖNÜK İBRAHİM SURESINI 7 DEFA ONU YEDIK EŞİMLE.BIRDE HURMA GETIRDI AKVE AHVE Mİ ADI TAM BİLMİORUM 7 TANENİN HERBIRINE MERYEM SURESINI OKUYARAK YEDIM.ÇOK ŞUKUR SUAN HAMİLEYİM. SİZLERE UMUT OLSUN DİYE YAZIYORUM.ÇOK DUA ETTİM ÇOK İSTEDIM.ASLA VAZGECMEYIN.TUP BEBEK DENICEKTIK ARTIK HATTA GITTIM KONUSTUM.HAZİRANDA BASLICAKDIK TSTLER 3 AYI BULUR DEDILER.ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR VAKTI ZAMANI GELMIS UMARIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALIRIM MELEĞİMİ.

Ben de kaç aydur klomen kullanıyorum. İki kez düşük yaşadım. Bu ay var mı acaba sizce? Hayalet çizgiyi bir ben mi görüyorum acaba, çok istiyorum diye

Eklentiler

• IMG_20170714_114035-01.jpeg
    IMG_20170714_114035-01.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba kızlar ben de bu ay klomen kullandım bugün iğnemi vuruldum
Korkuyorum inşallah tutar doktorum yarın ve ertesi gece ilişki önerdi ama ben hergün düşünüyorum
Bu yoldan geçen arkadaşlar birbirimize destek olalım :(

Klomen+iğne+jel kullanan var mı kızlar?? Ne durumdasınız??
Ben klomeni bitirdim iğnemi vuruldum jele başladım

iİNŞALLAH CANIM ÇOK ZOR OLDU 3 AYLIK OLMUSTU SEVİNİYORDUM AMA NAİP OLMADI TOPARLANMAM LAZIM BU DUURUMDA ÇOK ZORMUŞ.RABBİM NERDE İSTEYEN VARSA VERSİN SAĞLIKLA.ŞİMDİ KÜRTAJ OLDUM BEKLİCEM ZAMAN HERSEYIN İLACI.

Bayada olmusmus nasip işte Rabbim en ummadığın zamanda veriyor inanki bende kackere çatlatma ignesiyle denedim olmadı sonra ara verdim bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisi için baslicaktimki hamile kalmışım şimdi 7 aylık olduk Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşaallah

Bayada olmusmus nasip işte Rabbim en ummadığın zamanda veriyor inanki bende kackere çatlatma ignesiyle denedim olmadı sonra ara verdim bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisi için baslicaktimki hamile kalmışım şimdi 7 aylık olduk Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşaallah
EVET GEÇ DÜŞÜK DENİLDİ ZAMANA İHTİYACIM VAR.ÇOK SEVİNDİM SENIN ADINA DİKKAT ET MELEĞİNE

Back