Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesinden sonra adet oldum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudunu kaybetme gülüm bak belirtilerin de var iyiye yor Meryem süresini oku. Kısmetinde varsa inan hiç bir şey engel değil ben bu ay ev temizliğiyle misafirle uğraştım ki artı çalışanım olmaz dediğim anda beni buldu umarım seni de bulur

Ne güzel yazmışsın, evet meryem süresini okuyayım. 1,5 sene oldu umut kalmıyor artık işte.

Bu ay ilk defa klomen artı ovitrelle kullandım ama bugün adet oldum ne yapmam gerek moralim bozuk bu ay yine denesem mi yoksa bı kaç ay çocuk işine ara verip kendi haline mi biraksam
Bnde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, adetlerim düzensiz ama benim iğneden sonra 13.günüm daha test yapmadım hiç belirtim de yok ama.

Bende 10 Ekim'de vuruldum ama adet oldum malesef İğneden sonra doktor bakmismiydi size hangi günler ilişki olmustu
Umarım bir dahakine tutar canım. Küsmeyin de varsa önünde engel olmaz yüreğini ferah tut. Yumurtan gelişmiş miydi? Ben 11ekimde iğne vurdum doktor önümüzdeki üç günü değerlendirin dedi ama sadece pazar gününü değerlendirebildik misafir vardı evde doktora hiç gitmedim iyi değerlendiremedik diye ümidim kırılmıştı açıkçası

Evet 20 mm bir tane yumurtam olmustu

Canım hala var sık idrara çıkma o hiç geçmedi evet pazar günü tek ilişki oldu ama beş saat yastık bırakarak yattım üstüne
Yanı iğneden itibaren hep vardı dimi çok idrara çıkma. Benim de var hic geçmiyor acaba üşüttüm mu diyorum . Bide göbeğimin cevresi ve rahme doğru olan yerlerde ağrı var bugün . Ben de 45 dakika falan yattim. 3 kere çalışma oldu. Insallah pskolojik degildir bu belirtiler :) idrarin psikolojik olmadığı kesinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…