Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesinden sonra adet oldum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanı iğneden itibaren hep vardı dimi çok idrara çıkma. Benim de var hic geçmiyor acaba üşüttüm mu diyorum . Bide göbeğimin cevresi ve rahme doğru olan yerlerde ağrı var bugün . Ben de 45 dakika falan yattim. 3 kere çalışma oldu. Insallah pskolojik degildir bu belirtiler :) idrarin psikolojik olmadığı kesinde :))
Ay inşallah gülüm ben de çok sık idrarar çıkınca acaba diyip sustum bide çok akıntım oldu döllenmede hatta adet olduğumu falan sandım bir kaç kez o kadar yoğundu ve göbeğim şişti hala da şiş nedenini bilmiyorum ben zayıf biriyim ama göbeğim fırladı gazdan sanıyordum ama değilmiş🤣🤣 senin test günün ne zaman

Ay inşallah gülüm ben de çok sık idrarar çıkınca acaba diyip sustum bide çok akıntım oldu döllenmede hatta adet olduğumu falan sandım bir kaç kez o kadar yoğundu ve göbeğim şişti hala da şiş nedenini bilmiyorum ben zayıf biriyim ama göbeğim fırladı gazdan sanıyordum ama değilmiş🤣🤣 senin test günün ne zaman
Benim de göbeğim şiş işte. Bugün arkadaşım sordu niye göbeğin çıktı diye,gaz galiba. Dayanabilirsem 7 kasım test günüm

Benim de göbeğim şiş işte. Bugün arkadaşım sordu niye göbeğin çıktı diye,gaz galiba. Dayanabilirsem 7 kasım test günüm
Ayy aynı ben sanki kabızlık varmış gibi değil mi sancı peki var mı bide ben de döllenme dönemindedir afedersin üstten gaz çıkatma var geğirme istedi midem de sürekli kazınma sanki geğirsem rahatlayacam

Benim 19mm olmuştu. Maşallah yumurtan çok güzel olmuş bence sevinmelisin yumurta okuyor en azından biliyorsunuz peki eşin spermigram verdi mi ya da kahve çay tüketimi fazlalığı var mı
Evet eşimin değerleri de çok iyi şükür sebepsiz benimki asıl sen çok sanslisin ilk klomenle olmuş ne güzel

Ayy aynı ben sanki kabızlık varmış gibi değil mi sancı peki var mı bide ben de döllenme dönemindedir afedersin üstten gaz çıkatma var geğirme istedi midem de sürekli kazınma sanki geğirsem rahatlayacam
Geğirme yok,ama sanci var evet. Mide kazinmam önceden de olurdu benim. Pkodan

Back