Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesinden sonra adet oldum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dream1988 benim 19 ekimde 17 mm'idi. 21 Ekim'de 12:00 iğneyi vuruldum. Öncesinde ilişki olmadı İğneden 36 saat sonra ilişki dedi doktor. Salı gece 00.00 dedi. Ben 34. saat ilişkiye girdim. Ertesi gün de ilişkiye girdim. Sonra hep 1 gün arayla devam ettim. Acaba şansım düşük mü?

Benim kirmizilar geldi kuzum yine nasip degilmis

Senin ilişki nasıl olmuştu acaba
Bize doktor tum saatleri ve gunleri soyledi hepsine uyduk. Igneden 36saat sonra basladik once iki gun ust uste sonra bir hafta boyunca gun asiri
Bu arada ben de 2 tane yumurta catlamisti 2-3 tane daha catlamaya hazir vardi
Doktor cogul gebelik icin bile uyarmisti
Ama elde var sifir

Aslinda henuz kirmizi gelmedi peceteye sildigimde cok acik pembe leke geliyor
Gun icerisinde cogalir herhalde

Aslinda henuz kirmizi gelmedi peceteye sildigimde cok acik pembe leke geliyor
Gun icerisinde cogalir herhalde

Bence olurda regl olursan ki insallah olmazsn yerlesme kanamasidir. Igneden bir gun once iliskiniz olsun icerde sperm bulunsun canim

Hayir sansin dusuk degil ben senin kadar 1 gun arayla devam edemedim bile sadece su 36 saat olayina bence cok takilmayin cunku mesela ben iki sefer igne oldum ikisinde de 24 saat olmadan catladigini hissettim ve ertesi gun kontrollerinde catlamis oluyordu. Evt yumurtanin omrude ekstra 24 saat sayarsak 36 saatte hic bir zaman kacirmis olmuyorsun sadece iliskide bu kadar saat hesaplamayin bence. Igne oncesi iliskin olsun igneni ol o gun bos gec ertesi gun istedigin saatte tekrar iliski olsun. Iliski devam etsin mi dedigimde doktorum edebilir oda cilasi olur dedi:) bana sorarsan igne oncesi iliski igne gunh bos igne sonrasi gun iliski ve sonra bir gun bos bir gun daha iliski gerisi Allahtan artik

Canim cok yoruldum artik. Bu ay da yumurta takibi yaptirir miyim bilmiyorum.
Bu kadar cok yumurtaya hala gebelik olmuyorsa demek ki baska bir sorun var ve biz ne oldugunu bilmiyoruz maalesef

Kizlar doktor cagirdi kan testi yapti benim icin dua eder misiniz? Sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…