Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesinden sonra adet oldum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir senedir çocuk yapmakla uğraşıyorum her ay idrar testine bakıp ağlıyordum bu ay hiç almadım bu arada yanlış hesaplamışım 4ünde değil 11ekim de çat iğnesi oldum yani 18. Günüm bu gün diğer soruna gelirsek klomen kullanmadan önce baya okudum prospektüsünü adet geciktirmesi falan yapmıyor kesinlikle

Neyse ki içim rahatladı geckmm klomen den değil.. Aslında ben 1 defa tedawisiz hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum. 7 ay korunduk.. Şubat ayından beri korunmuyoruz bütün gittiğim Dr lar bekle dedi zamanı daha war düzenli ilişki önerdiler o kadar yeni bir Dr gelmiş özele gittim ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. Artık yarın da olmazsam perşembe direk kan vermeye giderim. Normalde adetlerim çok düzenidir. İlacın etkisi mi artık bilemedim 1 2 gün gecikme normaldir herhalde.

Canım hiç belirti yok mu sen de peki

Canım hiç belirti yok mu sen de peki

Yani adet belirtileri idrara çok çıkıyorum 3 4 gündür onu farkettim..bir kaç günde canım ekşi sürekli çekiyor. Normalde ben salataya bile limon sıkmayan insanım ekşi hiçbir şeyi sewmm yiyemem yani..bir de sürekli yemek yemek istiyorum sanki doymuyorum. Normalde adet olacağıma yakın iştahım kapanır.

Sende ne tür belirtiler oldu
Canım benim de aynı senin gibi iştahım arttı ama yendiğim hiç bir şey tad vermiyor. Sabah uyanınca açlıktan kazınıyormuş gibi bi ağrı bulantı oluyor yüzümü yıkıyıp buz dolabına koşuyordum daha belirgini fena göbeğim çıktı gazımda vardı herkes hamile sanıyordu beni hatta dokuz yaşındaki yeğenim bile dedi yani inşallah ikimiz de gebeyizdir Rabbim bize de nasip etsin

Belirtiler hemn hemn aynıymış Ay inşallah canım benim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin.

Benimde bi anda deli gibi istahim acildi ama adet onceside tatliya duskunlugum olur fakat bu sefer ekmeknagzina surmeyen ben ekmek fln yedim ztn acilis o acilis hamileymisim:) adet sancim vardi hala var gogus ucu bende hayatta olmaz adet doneminde fln regl tarihim gectikten sonra sizlama basladi. Reglden once gaz sancilari fenaydi sicak su torbasi en yakin arkadasim olmustu. Bulanti henuz baslamadi bende halsizligim var oda adet gecikmemle basladi.

Merhaba, gebeligin hayırlı olsun, ben de catlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm, benim de eşimde ileri haraket sorunu var,sizin kaçtı ileri haraket acaba ? Hic umudum yok benim ileri hareketten dolayı

Merhaba, gebeligin hayırlı olsun, ben de catlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm, benim de eşimde ileri haraket sorunu var,sizin kaçtı ileri haraket acaba ? Hic umudum yok benim ileri hareketten dolayı
Günaydınlar canım eşimin ileri hareketi %15ti hatta doktorum bu ay tutmasa eşime de ilaç önerdi burda parantez açarsam eşim çok fazla kahve içen biri ve stresli bir işi var attı sigara da içiyor benim de hiç umudum yoktu canım her belirtide abarttığımı düşündüm beta hcg 334 çıktı hala inanamıyorum. Rabbimin ol demesi yeter İnan iğneyi hangi gün oldunuz?

allah yardımcın olsun canım..sen idrar net çıkmışmıydı

Bizimde 10 du hareket. Bende de hafif pko var. Sende pko var mi? Igneyi vurulali tam 8 gün oldu.

Bizimde 10 du hareket. Bende de hafif pko var. Sende pko var mi? Igneyi vurulali tam 8 gün oldu.
Ben pcos hastasıyım. Bazı aylarda prolaktin yüksekliğinden dolayı ilaçla adet görüyordum kendine sıkıntı etme bak benim ilk hafta şişlik oldu gazımda çoktu. Sen de belirti var mı hiç

Ben pcos hastasıyım. Bazı aylarda prolaktin yüksekliğinden dolayı ilaçla adet görüyordum kendine sıkıntı etme bak benim ilk hafta şişlik oldu gazımda çoktu. Sen de belirti var mı hiç
Gaz var evet, bide bugün adet ağrıları başladı akintida çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…