- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
-
Bu ay ilk defa klomen artı ovitrelle kullandım ama bugün adet oldum ne yapmam gerek moralim bozuk bu ay yine denesem mi yoksa bı kaç ay çocuk işine ara verip kendi haline mi biraksam
Evet seni diğer topiklerden hatırladım hayırlı olsun ikinci ayda günde kaç kere kullandinSakin ara verme bende oyle oldum bugn ogrendim ki 2. Denememde hamileyim. Ki umudum sifirdi
Aaa canim hamile misin ne cok sevindimSakin ara verme bende oyle oldum bugn ogrendim ki 2. Denememde hamileyim. Ki umudum sifirdi
Tamam bugün adetimin ilk günüydü yarın mi gidiyim kaçıncı günde gidiyimBncede ara verme okudugum kadariyla doktorlarda ayni seyi soluo ilaclarin etkisi yararli oluomus bi dahaki asilamaya fln dewam etinsallah olur tutar kuzum bnde bkliom 8 gunumdeyim
2 veya 3 gunu git bna öle demislerde bu asilamada ilk zatenTamam bugün adetimin ilk günüydü yarın mi gidiyim kaçıncı günde gidiyim
Tamam inşallah hepimizin bebisleri olur2 veya 3 gunu git bna öle demislerde bu asilamada ilk zaten
Insallah kiz insallah hepimizin saglikli hayirli evlatlari olurTamam inşallah hepimizin bebisleri olur
Klomeni mi canim gunde 1 di benim igneden onceki gun ve igneden sonraki gun iliski olduEvet seni diğer topiklerden hatırladım hayırlı olsun ikinci ayda günde kaç kere kullandin
Aaa canim hamile misin ne cok sevindim☺
Insallah canim darisi isteyen herkese olsun. Ben Henuz bisey yapmadim iki gun geciktim ama progestana devam ediyorum. UmarimCanimm benim darisi basina sen ne yaptin durum ne
Insallah canim darisi isteyen herkese olsun. Ben Henuz bisey yapmadim iki gun geciktim ama progestana devam ediyorum. Umarim
Ilac geciktirmiyordur
36 saat sonraya uymadiniz mi başka ilişki olmadı miKlomeni mi canim gunde 1 di benim igneden onceki gun ve igneden sonraki gun iliski oldu
Idrar Testini persembe gunu yapmistim negatifti bi daha yapmadim cesaretim yok. Ignemin 18. Gunundeyim. Test sonuclari beni cok etkiliyor korkuyorjm yapmayaKuzu test yaptin mi? Bide bence idrar testi ile ugrasma kan ver istersen catlatma ignenin kacinci gunundesin?
36 saat sonraya uymadiniz mi başka ilişki olmadı mi
Idrar Testini persembe gunu yapmistim negatifti bi daha yapmadim cesaretim yok. Ignemin 18. Gunundeyim. Test sonuclari beni cok etkiliyor korkuyorjm yapmaya
Özel doktor mıydı bana iğneden sonra catlamismi diye bakilmamistiYok cnm doktor bana 36 saat demedi ztn.
Ben bu ay iki kere yumurtladim biri catlatma ignesini beklemeden kendisi catlayasi gelmis:)
7 ekimde iliski oldu
8 ekimde igne oldum
9 ekimde iliski oldu
10 ekim doktor kontrolu yumurta catladigi teyid edildi
Malesef 10-11 bos gecti o yuzden umudum yoktu
12 ve 13 tekrar iliskiler oldu.
Bize doktor hic 36 saat falan hesaplamadi. Oncesinde iliski oldugu icin igne gununh bos gecin demisti. Hep bir gun arayla oneriyor.
Preseed jelde denedim bu iki gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?