- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.952
- 598
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Aynen öyleSöyledi de ben tez canlıyım ya olmazsa diye iki gün dayanamadım artık nasip sonuçta spermler 72 saate kadar canlı kalıyor diyorlar nasipte varsa yaşayacağız
Olabilir canımKızlar çatlatma iğnesi oldum 12 Haziran'da . Bugün 17. Gunumdu test yaptım çıkmadi hala adet olmadımyumurtam istenen boyutta değildi iğne vurdugumda ondan mı acaba geç mi çatladı ki
Insallah kuzu❤ ben daha oncede kullandim ama daha sonra kist oldu ameliyat oldum simdi tekrar basladim bakalim hayirlisi
Amin canim hepimiz icin❤❤klomen kist yapabiliyor evet bende ondan korkuyorum ama olmadı çok şükür♥hayırlısı olsun senin için
Amin hepimiz inşallah canımMerhaba canım♥Hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerle gel
İnşallah canımSlm kızlar. Ben de bugün doktora gittim 20 ve 21mm iki yumurta oluşmuş yarın çatlatma iğnesi olacağım bakalım inşallah Bu ay olur. 3. Klomen denemem bu ay. Rahim filmi de çekildim bu ay.
19 haziran son adet tarihimdi. 5.gün film çekildim ve klomene başladım. Sabah 1 ve akşam 1 tane kullandım. Bugün gittiğimde bu büyüklükleri söyledi doktor.İnşallah canımKaç günde oluştu o kadar mm canım
Anladım canım benide klomen bitiminin hemen ertesi günü kontrole çağırdıda o yüzden sordum hemen o kadar büyümez çünkü kontrol amaçlı çağırmıştır19 haziran son adet tarihimdi. 5.gün film çekildim ve klomene başladım. Sabah 1 ve akşam 1 tane kullandım. Bugün gittiğimde bu büyüklükleri söyledi doktor.
Selam canım inşallah tutar benim de bu ay 2yumurtam oluşmuştu 2inci klomen denememdi tutmadı. Bugün ilacıma başladım, yarın tekrar doktora gidicemSlm kızlar. Ben de bugün doktora gittim 20 ve 21mm iki yumurta oluşmuş yarın çatlatma iğnesi olacağım bakalım inşallah Bu ay olur. 3. Klomen denemem bu ay. Rahim filmi de çekildim bu ay.
İnşallah bu ay olurSelam canım inşallah tutar benim de bu ay 2yumurtam oluşmuştu 2inci klomen denememdi tutmadı. Bugün ilacıma başladım, yarın tekrar doktora gidicem
İnşallah canım inşallah bol bol dua edelimİnşallah bu ay olur
15.gunKizlarr bende catlatma ignesi oldum kacinci gun cikar acaba ? Kana ne zaman bakalim?
13.gun diye cok umutlandim15.gun
Bende bugün oldum ignemi hayırlısı olsun insallah rabbim daha fazla aratmaz13.gun diye cok umutlandimasiri heyecanliyim da
Insallah bebis vardır canimBen 13 . Gün kan testi yaptırdım negatif . Yarın 19.gun kan vericem tekrar adet olmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?