- 1 Şubat 2020
- 1.632
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bugün günüm dü henüz olmadım ağrım başladı ufaktan canımYok kuzum olmadım olacak gibi de değilim.senin kaç gün gecikti biraz daha bekleseydin. Adet olmazsam 1 hafta sonra gidicem ben doktora
Anladım canım hiç belirtim yok benim ya niye böyle olduBugün günüm dü henüz olmadım ağrım başladı ufaktan canım
Bilmiyorum ki canımAnladım canım hiç belirtim yok benim ya niye böyle oldu
Canm sesin çıkmadı ?Yok kuzum olmadım olacak gibi de değilim.senin kaç gün gecikti biraz daha bekleseydin. Adet olmazsam 1 hafta sonra gidicem ben doktora
Oldum ne yazık ki canım yarın ilacıma başliycamCanm sesin çıkmadı ?
Oldum ne yazık ki canım yarın ilacıma başliycam♥Unutmuşum topiğe yazmayı
Hadi ya bende yarın başlıyorum klomene 3.ayım günde 3 tane içicemOldum ne yazık ki canım yarın ilacıma başliycam♥Unutmuşum topiğe yazmayı
Doktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki saati ilişki günleri veriyor sana söylemedi mi canım. Doktorlar gün aşırı öneriyor bi dolu bi boş şekildeSelam kızlar bende katılayım aranıza bu ay ikinci klomen kullanışım ilkinde iğne vurulmadı tek yumurtam oluşmuştu tutmadı bu ay 3 yumurtam oluşmuş perşembe günü iğne vuruldum o gün ve dün değerlendirdik bugün ara vermelimiyim ben değerlendirsem daha iyi olur diye düşündüm ama bilemiyorum ne yapacağımı kararsızım
Hadi ya bende yarın başlıyorum klomene 3.ayım günde 3 tane içicem
Aynen canım klomen verdi bende bayramdan sonra başka doktora gideceğim 3.ayı da tamamlıyım dedim bakalım o doktor ne diyecek inşAllah tutarda gerek kalmaz nasipse hayırlısı ise olsunaynı anda başlıyoruz doktor sana yine klomen mi verdi ben bu ay farklı bir doktora gittim şimdiye kadar klomen kullanıyordum bu sefer femara verdi ama eşim o kadar ezcane gezdi bulamadı femaranın aynı muadilinden buldu letu diye bir ilaç onu sordum mesajla doktora olur dedi yarın sabah başlıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Bu ay tutar inşallah
İnşallah canımAynen canım klomen verdi bende bayramdan sonra başka doktora gideceğim 3.ayı da tamamlıyım dedim bakalım o doktor ne diyecek inşAllah tutarda gerek kalmaz nasipse hayırlısı ise olsunBundan sonraki ay tatile gideceğim eşimin memleketine bayramdan snraya kalıcak hem kafam dinlemiş olur gelince tekrar doktor hastane durmak yok yola devam
Söyledi de ben tez canlıyım ya olmazsa diye iki gün dayanamadım artık nasip sonuçta spermler 72 saate kadar canlı kalıyor diyorlar nasipte varsa yaşayacağızDoktor çatlatma iğnesinden sonra ilişki saati ilişki günleri veriyor sana söylemedi mi canım. Doktorlar gün aşırı öneriyor bi dolu bi boş şekilde
Kizlaar merhaba. Bende bu ay klomen kullandim ama yumurtalarım buyumedi maalesef☹☹
Aynen kuzumİnşallah canımNe güzel kafanı dağıtırsın tatilde çok düşünmezsin. İnsan hastaneye gitmekten yoruluyor gerçekten hem sıcak hem maske çok bunaltıyor ama napalım uğraşıyoruz işte♥Durmak yok olana kadar devam
Kizlaar merhaba. Bende bu ay klomen kullandim ama yumurtalarım buyumedi maalesef☹☹
[/QUOTE
Merhaba2inci denemede olur inşallah
Merhaba canımMerhaba kızlar bende bu ay ilk defa klomene başladım bugün 4.günü olucak perşembe kontrolüm var bakalım gelişmeleri burdan yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?