- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
27ye girdim bu ay canım bendeHayır canım tüp demedi klomen verdi 3. Aydan sonda aşılama dedi diğer bütün testlerim güzel çıkmıştı yaşım 28 canım 2.yılım olcak Evlilikte ekimde sen peki ?
Her zaman öyle dua ediyorum kuzumİnşAllah kuzum sen yarın test yap hayırlısını dile ve hemen haber ver bana mutlaka
Benim ağrım oldu ama alıntı olmadi çatlama gerçekleşmedi mi acabaKasık ağrısı ve yumurta akı kıvamında bi akıntım olmuştu
Çatlayıp çatlamadıgını ögrenmek için doktora gitmedin mi. Çatlatma iğnesini vurdurduktan sonraBenim ağrım oldu ama alıntı olmadi çatlama gerçekleşmedi mi acaba
Hmm anladım.Benim doktor çağırmıştı aslında çağırması gerekirdi yumurtalıklara bakmak için öğrenmiş olurdun çatlayıp çatlamadıklarını.adetine kaç gün kaldıYok iğneden sonra ilişki önerdi 14 gün sonra test yap sonucu bize bildir dedi
Sabahki test mi canım bu ? Üzülme ya lütfen6 gün öncesi test yaptım ve tertemiz bir negatif kızlar
Hemen hemen yakınız27ye girdim bu ay canım bende2 sene 3 ay olucak benimde evleneli
Normalde 13 gün var ama femera ve çatlatma iğnesiyle erken olabiliyormuş hayırlısı bakalım bu ay ilk deneme 3 ay deneyecegim sonra tüm tedavileri birakacagimHmm anladım.Benim doktor çağırmıştı aslında çağırması gerekirdi yumurtalıklara bakmak için öğrenmiş olurdun çatlayıp çatlamadıklarını.adetine kaç gün kaldı
Bu erken gebelik testi mi kaç gün oldu sana6 gün öncesi test yaptım ve tertemiz bir negatif kızlar
Sabahki test canımSabahki test mi canım bu ? Üzülme ya lütfen
Hakkında hayırlısı olsuj inşallahNormalde 13 gün var ama femera ve çatlatma iğnesiyle erken olabiliyormuş hayırlısı bakalım bu ay ilk deneme 3 ay deneyecegim sonra tüm tedavileri birakacagim
Evet canım 6 gün önceden gösteren testlerden markası predictor early. Bugün adet günüm bu sabah ilk idrarla yapmıştım.Bu erken gebelik testi mi kaç gün oldu sana
Regl oldun mu peki ben hala olmadım testlerde negatif yarın da doktora gidiyorum kafam bi milyon olduSabahki test canım♥Kabullenmekten başka çarem yok birdahaki aya kaldı umutlarım
Kan testi versen daha garanti olmaz miEvet canım 6 gün önceden gösteren testlerden markası predictor early. Bugün adet günüm bu sabah ilk idrarla yapmıştım.
Yok kuzum olmadım olacak gibi de değilim.senin kaç gün gecikti biraz daha bekleseydin. Adet olmazsam 1 hafta sonra gidicem ben doktoraRegl oldun mu peki ben hala olmadım testlerde negatif yarın da doktora gidiyorum kafam bi milyon oldu
Olur canım ama doktorum adetin 1 hafta geciktiğinde gel dedi öyle yaparım olmazsamKan testi versen daha garanti olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?