• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlatma iğnesi oldum 12 Haziran'da . Bugün 17. Gunumdu test yaptım çıkmadi hala adet olmadım 🥺 yumurtam istenen boyutta değildi iğne vurdugumda ondan mı acaba geç mi çatladı ki
Canım merhaba kaç mm di iğne vurulduğunda benimde bu ay bazı nedenlerden dolayı büyümesini beklemeye fırsatım yok eşim olmucak çünkü yinede çok büyümesede her ihtimale karşı gittiğimde iğne vurdurayım diyorum o yüzden merak ettim senin kaç mm di vurulduğunda ?

Canım merhaba kaç mm di iğne vurulduğunda benimde bu ay bazı nedenlerden dolayı büyümesini beklemeye fırsatım yok eşim olmucak çünkü yinede çok büyümesede her ihtimale karşı gittiğimde iğne vurdurayım diyorum o yüzden merak ettim senin kaç mm di vurulduğunda ?

Canım benim 11 mm di 4 gün sonrası vuruldum en çok 15 mm ya da daha azdi vurulduğum da malesef tutmadı 11 mm de kalmis olabilir çünkü benim yumurtam büyümüyor polikistik over olduğum için inşallah senin bebisin olur . 9 mm yumurta ile hamile kalan duydum Allah ol derse olurmuş sıkma canını

Canım benim 11 mm di 4 gün sonrası vuruldum en çok 15 mm ya da daha azdi vurulduğum da malesef tutmadı 11 mm de kalmis olabilir çünkü benim yumurtam büyümüyor polikistik over olduğum için inşallah senin bebisin olur . 9 mm yumurta ile hamile kalan duydum Allah ol derse olurmuş sıkma canını
Sağol canım benim umut oldun rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahh bugün kontrolüm var ilacım dün bitti bende pcoluyum bu ay ilk denemem klomenle umarım büyümüşlerdir yumurtalarım artık cumaya kadar ne kadar büyürlerse yapıcak bişeyim yok

Sağol canım benim umut oldun rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahh bugün kontrolüm var ilacım dün bitti bende pcoluyum bu ay ilk denemem klomenle umarım büyümüşlerdir yumurtalarım artık cumaya kadar ne kadar büyürlerse yapıcak bişeyim yok

İnşallah canım bana da haber ver

İnşallah canım bana da haber ver
Şimdi geldim doktordan canım bugün adetimin 11. Günüydü 13 mm olmuş yumurtam ama ancak pazartesi çatlar dedi eşim olmuyacağı için bu ay kaldı yani doktorda adetinde gel yine dedi ni bakalım kist falan oluşmuş mu o ay yine başlarsın klomene dedi bu ay tırt yani eşim olmayacak diye ama yumurtaların iyi büyümüş yine dedi çatlatma iğnesi vermem kendi çatlar onlar dedi

Şimdi geldim doktordan canım bugün adetimin 11. Günüydü 13 mm olmuş yumurtam ama ancak pazartesi çatlar dedi eşim olmuyacağı için bu ay kaldı yani doktorda adetinde gel yine dedi ni bakalım kist falan oluşmuş mu o ay yine başlarsın klomene dedi bu ay tırt yani eşim olmayacak diye ama yumurtaların iyi büyümüş yine dedi çatlatma iğnesi vermem kendi çatlar onlar dedi

Evet canım maşallah güzel bencede olsun hayırlısı yine büyür sıkma canını

😍aynı anda başlıyoruz doktor sana yine klomen mi verdi ben bu ay farklı bir doktora gittim şimdiye kadar klomen kullanıyordum bu sefer femara verdi ama eşim o kadar ezcane gezdi bulamadı femaranın aynı muadilinden buldu letu diye bir ilaç onu sordum mesajla doktora olur dedi yarın sabah başlıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah😍😍Bu ay tutar inşallah

Merhaba letuya başladınmı acaba. Bende 2 gün oldu başlayalı. Kasık ağrısı sende de oluyor mu acaba

Merhaba canım başladım bugün 4üncü günüm yarın bitiyor. 10unda da muayenem var. Yok bende yapmadı bi yan etki göstermedi

Anladım kullanmaya başladığım ilk gün başladı bende kasık ağrısı. Belki bende ozaman o yan etki oldu. Benimde salı günü randevum var. Hayırlısı olsun ikimiz içinde :)

Anladım kullanmaya başladığım ilk gün başladı bende kasık ağrısı. Belki bende ozaman o yan etki oldu. Benimde salı günü randevum var. Hayırlısı olsun ikimiz içinde :)
Benim 3. Günümde aşırı mide bulantısı olmuştu ilk kez kullanmıştım iki hafta önce olması lazım

Merhabalar kızlar🌸klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yazabilir mi belirtileriniz nelerdi ve iğneden kaç gün sonra belirtileriniz başladı. Benim bugün kasık ve karın ağrım var baya iğnemi geçtiğimiz salı vurdurmuştum. Doktorum çarşamba gecesi ilişki yazmıştı. Sonra da 12-14 haziran gün aşırı olarak ilişki yazmıştı bizde öyle değerlendiriyoruz. Hergün ilişki gebe kalma şansını daha çok arttırmaz mı düşünceleriniz neler benimle paylaşırsanız bilgilerinizi çok mutlu olurum🌸🌼
Benim doktorum iğneden 24 saat sonra 3 gün art arda önerdi. İğnenin 13. Günü ise idrar testinde çıkıyor. Zaten erken yapmaman gerek iğnenin etkisiylede testler pozitif görünebilirmiş. O yüzden iğnenin 13. Günü test yap

Back