- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 39
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Insallah tutmuştur sizin problem neydiYaa bu kadar karamsar olma nerden bilebilirsin herkeste belirti olmayabiliyor daha çok erken tutmuştur inşallah iyi düşün iyi olsunhastane bana uzak canım eşim de işte oluyor. Doktorum zaten gecikirse 1 hafta bekle öyle gel ki keseyi görelim demişti
Dünden beri göğüs ağrım ve arada kendini hatırlatan kasık ağrılarım var.Yok hicbir belittim yok arada sol kasik ağrım var sizin belirti varmi
Insallah tutmuştur benim iki ay önce olumsuz tüp bebek deneyimim var hayırlısı ne diyelim nasipte varsa gelir Çinden YemendenDünden beri göğüs ağrım ve arada kendini hatırlatan kasık ağrılarım var.
Rabbim sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin tez zamanda. Benimde biri ikiz olmak üzere iki kaybım var. Ve biliyorum ki biz ne kadar istersek isteyelim Rabbim uygun zamanda nasip edecek.Insallah tutmuştur benim iki ay önce olumsuz tüp bebek deneyimim var hayırlısı ne diyelim nasipte varsa gelir Çinden Yemenden
Aynen oyle Rabbim cümle isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin tez zamanda. Benimde biri ikiz olmak üzere iki kaybım var. Ve biliyorum ki biz ne kadar istersek isteyelim Rabbim uygun zamanda nasip edecek.
Benimde günüm yarın canım bu sabah da yaptım ilk idrarla ama çıkmadı nasip kısmet Perşembe günü doktora gideceğim kuzumBilemezsinyok canım yapmadım beklemedeyim çarşamba adet günüm çarşamba sabahı ilk idrarla yapıcam varsa çıkar artık yoksa da birdahaki aya inşallah sende öyle düşün canım üzülünce kendimize ediyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama elimize birşey geçmiycek böyle yaparak olabildiğince güçlü durmamız gerekiyor♥İnşallah en en yakın zamanda bizde anne olucaz bizde tadıcaz o güzel duyguyu rabbimin izniyle içini ferah tut♥Rabbim nasip edecek bize inanıyorum
İnşallah canım.Sebepsiz diyebilirim sadece benim yumurtalık rezervim normalinden biraz düşük çıktı o kadar eşimde hiçbir sıkıntı yok ama 2 seneyi geçti olmadı hiç hamilelik olmadı kimyasal bileInsallah tutmuştur sizin problem neydi
Hiç üzülme kuzum kendini birdahaki aya hazırlaBenimde günüm yarın canım bu sabah da yaptım ilk idrarla ama çıkmadı nasip kısmet Perşembe günü doktora gideceğim kuzum
Insallah Rabbim çok bekletmesinİnşallah canım.Sebepsiz diyebilirim sadece benim yumurtalık rezervim normalinden biraz düşük çıktı o kadar eşimde hiçbir sıkıntı yok ama 2 seneyi geçti olmadı hiç hamilelik olmadı kimyasal bile
Evet 3.ayım olcak sonra aşılama işte eğer oda tutmaz sa zaten araya bayram giriyor artık bayramdan sonra aşılama olur sanırım bebeğimHiç üzülme kuzum kendini birdahaki aya hazırla♥Rabbim vereceği zamanı bilir içini ferah tut. Klomen için mi gidiceksin perşembe günü. Bende adet olucam heralde olucakmışım gibi bi ağrı başladı hayırlısı üzülmiycem bende olursam♥
Benmde eşimde sıkıntı yok ama yumurtlama olmuyor bnde amh 0.5 çıkmıştıİnşallah canım.Sebepsiz diyebilirim sadece benim yumurtalık rezervim normalinden biraz düşük çıktı o kadar eşimde hiçbir sıkıntı yok ama 2 seneyi geçti olmadı hiç hamilelik olmadı kimyasal bile
Evet. Geçen ay yaşamadım o durumu. Ama bu ay oldu o akıntı.Hanımlar birşey soracaktim bu çatlatmaiğnesi sonrasında sizin yumurtanın catladigina dair belirti oldumu akıntı gibi
Aminn Allah razı olsunInsallah Rabbim çok bekletmesin
Aynen bende öyle bitanem bu ay da 3üncü klomen bayramdan sonra da aşılamaEvet 3.ayım olcak sonra aşılama işte eğer oda tutmaz sa zaten araya bayram giriyor artık bayramdan sonra aşılama olur sanırım bebeğim
Kasık ağrısı ve yumurta akı kıvamında bi akıntım olmuştuHanımlar birşey soracaktim bu çatlatmaiğnesi sonrasında sizin yumurtanın catladigina dair belirti oldumu akıntı gibi
Olsun kuzum 0,1 le bile hamile kalan var. Doktorun tüp bebek önermedi mi gebeliği kolaylaştırmak için. Benim doktor da kendiliğinden de olur ama biz hızlandıralım demişti kaç yaşındasın bu arada canımBenmde eşimde sıkıntı yok ama yumurtlama olmuyor bnde amh 0.5 çıkmıştı
Hayır canım tüp demedi klomen verdi 3. Aydan sonda aşılama dedi diğer bütün testlerim güzel çıkmıştı yaşım 28 canım 2.yılım olcak Evlilikte ekimde sen peki ?Olsun kuzum 0,1 le bile hamile kalan var. Doktorun tüp bebek önermedi mi gebeliği kolaylaştırmak için. Benim doktor da kendiliğinden de olur ama biz hızlandıralım demişti kaç yaşındasın bu arada canım
İnşAllah kuzum sen yarın test yap hayırlısını dile ve hemen haber ver bana mutlakaAynen bende öyle bitanem bu ay da 3üncü klomen bayramdan sonra da aşılamainşallah gerek kalmadan hamiş kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?