• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim anlatmışım zaten tekrar anlatmışım😄bu ay 2inci klomen denememdi ilk ay çatlatma iğnesi vurulmamıştım bu ay vuruldum yine olmazsa 3üncü klomeni deniycem ve yine olmazsa aşılamaya gecicem inşallah.
Klomen de 6 ay kullanılıyormuş sanırım o yüzden galiba inşallah gerek kalmaz da gelir hemen bekletmeden

Klomen de 6 ay kullanılıyormuş sanırım o yüzden galiba inşallah gerek kalmaz da gelir hemen bekletmeden
İnşallah canım insan çok yoruluyor hastaneye gidip gelmekten sonra bir de tüm emeklerin boşa çıkınca üzülüyosun. Evet ama birkere daha deniycem sonra bırakıcam eşim daha fazla vakit kaybetmeyelim klomenle başka tedavi yöntemine geçelim dedi öyle yapıcaz artık🌼

Evet daha fazla vakit kaybetme klomenle kuzum.normalde 6ıncı defaya kadar deneniyor klomen ama bende bundan sonra 1 ay daha deniycem baktım yine olmadı bir sonraki ay aşılamaya geçeceğim ama benim doktor yapmıyormuş aşılama başka doktor bulmam lazım kendime o da var. Eşim de benle aynı fikirde 3üncü klomeni de dene sonra yine tutmazsa aşılamaya geçelim dedi öyle yapıcaz inşallah♥Tabiki destek olalım onun için buradayız kuzum
Aynen canım aynen öyle ben az önce yaptım dayanamadım ama çıkmadı birde yarın sabah yaparım kısmet değilmiş demkki 🙁🤲

Sanmıyorum canm sen yaptnmı test
Bilemezsin🌸 yok canım yapmadım beklemedeyim çarşamba adet günüm çarşamba sabahı ilk idrarla yapıcam varsa çıkar artık yoksa da birdahaki aya inşallah sende öyle düşün canım üzülünce kendimize ediyoruz kendimizi yıpratıyoruz ama elimize birşey geçmiycek böyle yaparak olabildiğince güçlü durmamız gerekiyor♥️İnşallah en en yakın zamanda bizde anne olucaz bizde tadıcaz o güzel duyguyu rabbimin izniyle içini ferah tut♥️Rabbim nasip edecek bize inanıyorum

Merhabalar kızlar🌸klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yazabilir mi belirtileriniz nelerdi ve iğneden kaç gün sonra belirtileriniz başladı. Benim bugün kasık ve karın ağrım var baya iğnemi geçtiğimiz salı vurdurmuştum. Doktorum çarşamba gecesi ilişki yazmıştı. Sonra da 12-14 haziran gün aşırı olarak ilişki yazmıştı bizde öyle değerlendiriyoruz. Hergün ilişki gebe kalma şansını daha çok arttırmaz mı düşünceleriniz neler benimle paylaşırsanız bilgilerinizi çok mutlu olurum🌸🌼
Merhaba şimdi gördüm mesajınızı bende 10 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum sizin durumunuzu merak ettim test yaptınz mı acaba belirtileriniz oldumu

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı bende 10 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum sizin durumunuzu merak ettim test yaptınz mı acaba belirtileriniz oldumu
Merhabalar 9 haziranda vurulmuştum bende çatlatma iğnemi belirti olarak bel ağrım ve ara sıra kasık ağrılarım var göğüslerde hiç belirti yok.henüz test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarla yapıcam beklemedeyim.sizin belirtileriniz varmı test yaptınız mı?🌸

Merhabalar 9 haziranda vurulmuştum bende çatlatma iğnemi belirti olarak bel ağrım ve ara sıra kasık ağrılarım var göğüslerde hiç belirti yok.henüz test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ilk idrarla yapıcam beklemedeyim.sizin belirtileriniz varmı test yaptınız mı?🌸
Bende iğneden 9 gün sonra yapmıştm negatifti yarın yada Perşembe benimde adet günüm şuan bi belirtim yok maalesef hafif bi midem bulanıyor sanki ama adetten öncede böyle oluyordu zaten

Bende iğneden 9 gün sonra yapmıştm negatifti yarın yada Perşembe benimde adet günüm şuan bi belirtim yok maalesef hafif bi midem bulanıyor sanki ama adetten öncede böyle oluyordu zaten
Erken yapmışsın canım 1-2 gün daha bekle öyle yap geç döllenme olabiliyor inşallah öyledir. Bende de hiç belirtim yok olacak gibi değilim inşallah olmayız🤲🏻

Testi iğneden 14 gün sonra demişti bana doktor.Ben femera kullandım bugün iğnenin 6.gunu bekleyeceğim hatta eğer adet olmazsam test yapmadan daha fazla bekleyeceğim çünkü test yapmak daha zor geliyor

Testi iğneden 14 gün sonra demişti bana doktor.Ben femera kullandım bugün iğnenin 6.gunu bekleyeceğim hatta eğer adet olmazsam test yapmadan daha fazla bekleyeceğim çünkü test yapmak daha zor geliyor
Sizinle aynı gün iğne yaptırmışız. Bende femera ve çatlatma iğnesi kullandım. Herhangi bir belirtin var mı acaba?

Bugün benim 14üncü günüm yarın sabah yapayım diyorum ama😔yoksa da hertürlü üzülücez test negatif çıksa da adet olsak da.en azından test negatif çıksa daha fazla umutlanmadan beklentiye girmem.sana daha bayağı varmış

Sizinle aynı gün iğne yaptırmışız. Bende femera ve çatlatma iğnesi kullandım. Herhangi bir belirtin var mı acaba?
Benim yumurta sol tarafta büyümüştü dune kadar sol kaşırım ağrıdi bugün iyiyim herhangi bir belirtum de yok bu ay ilk ve sanirim tutmadi

Bugün benim 14üncü günüm yarın sabah yapayım diyorum ama😔yoksa da hertürlü üzülücez test negatif çıksa da adet olsak da.en azından test negatif çıksa daha fazla umutlanmadan beklentiye girmem.sana daha bayağı varmış
Idrar testinde belki cikmaz kan ver istersen benim kan vermeye bile cesaretim yok

Idrar testinde belki cikmaz kan ver istersen benim kan vermeye bile cesaretim yok
Yaa bu kadar karamsar olma nerden bilebilirsin herkeste belirti olmayabiliyor daha çok erken tutmuştur inşallah iyi düşün iyi olsun🌸hastane bana uzak canım eşim de işte oluyor. Doktorum zaten gecikirse 1 hafta bekle öyle gel ki keseyi görelim demişti

Back