- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Ama öyle de olsa bildiğim kadarıyla pozitif cıkıyo. Notmalde bundan onceki aylrda 0.3-0.7 filan cıkıyodu bunda 1.87 cıktı o bile kâr. Bakalım bir daha adet günüm gelene kadar yaptırmıcam
Sanki ilactan kalan hcg hormonu filandır1.87 çıkması ilginç iğneden kalan hcg mi gebelik başlangıcı mi belli değil hakkında hayırlısı canım umarım vardır..
Ben çok duyuyorum bıraktığım zaman oldu bende şey diyorum bu ay tutmazda birdahaki ay kendime mola mı versemAynen bir dahaki aylarda da baktırmıcam zaten artık sıkıldım gercekten
Kafama da takmıyorum ama bu yazışmalarım bile kafaya takmaksa onu da bilmiyorumBen çok duyuyorum bıraktığım zaman oldu bende şey diyorum bu ay tutmazda birdahaki ay kendime mola mı versem
Kafama da takmıyorum ama bu yazışmalarım bile kafaya takmaksa onu da bilmiyorum
Malesef kafamıza takıyoruz şu sayfada dolanmamız bile kafamıza taktığımızın belirtisiKafama da takmıyorum ama bu yazışmalarım bile kafaya takmaksa onu da bilmiyorum
Evet inşallah bu sonGebeliğe hazırlık forumunda takılan herkes bence kafasına takıyor.. Çünkü adet gecikmesini beklemeden testler yapıyoruz, gün gün belirti arıyoruz, herşeyi hamileliğe yoruyoruz vs vs. Kafasına takmayanlar bat'ları geçene kadar sabredebilenler...
Aynen aynen de benim kasıklarımda kasılmalar ara ara yoğun bir şekilde giriyo. Acaba doktora gitsem mi iMalesef kafamıza takıyoruz şu sayfada dolanmamız bile kafamıza taktığımızın belirtisi
Adete ne kadar varAynen aynen de benim kasıklarımda kasılmalar ara ara yoğun bir şekilde giriyo. Acaba doktora gitsem mi i
Adetime 4gün varAdete ne kadar var
Bekle 4 gün geçsin evde bi test yap öyle gitAdetime 4gün var
Benim femea hakkında bilgim yok ama adetin geldiği günü ilk kez sayacaksın çünkü tarlusalla sökülünce öyle aman aman bi kanama aolmuyoMerhabalar ben yeni uye oldum
1.5 yillik evliyim. Nisan ayinda bir kurtaj gecirdim. Ve adetlerim duzenliydi 3.4aydir duzensizlesti en son 5aralikda tarlusal ile adet olsum ve bu ayda tarlusal kullandim dun biteli 5.gundu peceteye kan sildim 1.2kez simdide coook damla gelio pede bulasmiyo ben femeraya 5.gun baslicam doktor yazdi ama hala sokulmedi dünü 1.gun mu saymam lazim kan geldigi icin yoksa sokulumcemi aksatmak istemiyom ilaci ilkkez kullaniyorum. FEMERA hakkinda tecrubelerinizi ve soruma cevap verebilirmisiniz
hiç test yapmadan gitsem?Bekle 4 gün geçsin evde bi test yap öyle git
Sonuc neTest yaptım kızlarerken olduğunu bildiğim halde..
Sonuc ne
Sonuc ne
İğne olalı kaç gün olduBilemedim iğne etkisi de olabilircuma telrarlayacağım
İğne olalı kaç gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?