Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zemhos

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
303
138
23
merhaba bayanlar 8 aylık evliyim ve korunmadık hiç bebek istiyoruz doktora gittik 2.5 cm çikolata kistim varmış hormon testi ve smear testi yapıldı sonuçlar normal çıktı folik combi kullanıyorum 1 aydırda doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 5 gün sabah akşam kullan bitince 5 gün ara ver ve gel çatlatma ignesi yapıcaz dedi daha önce klomen kullanan çatlatma ignesi yaptıran varmı olumsuz herhangi bi zararı olurmu acaba inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu şekilde hamile kalanlardan bilgi alabilirmiyim

Cnm öncelikle rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anneliği ... Ben nisan ikide yaptım çatlama iğnesini..

Cnm öncelikle rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anneliği ... Ben nisan ikide yaptım çatlama iğnesini..

Kuzum hic bilmiyorum bugün benim 15 günüm pazar günü yani 13 günde çok kötü adet sancısı gibi bi sancı ve pembe bi akintim oldu hastalandım sandim ama olmamışım umutlanmakta istemiyorum .. Bende 9 aylık evliyim

Amin canım peki nasıl şuan durumlar nezaman belli oluyor
Kuzum hic bilmiyorum bugün benim 15 günüm pazar günü yani 13 günde çok kötü adet sancısı gibi bi sancı ve pembe bi akintim oldu hastalandım sandim ama olmamışımumutlanmakta istemiyorum .. Bende 9 aylık evliyim

Yanlis bilmiyorsam kisti olana klomen verilmiyor. Yanlismi biliyorum kizlar ???

Kisti daha cok buyutmezmi? Doktorlar bu tur ilaclari kullanirken ozellikle ultrasonda bakmiyolarmi kistin varmi yokmu diye ?

bende pkoluydum. klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım cok şükür bi sıkıntısı olmamıştı benim için inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ♡

senin test yaptırma günün coktan geçmiş bence bekleyip kendine işkence yapma :) varsa hemen öğren yoksa 2.çalışmalar için kendini hazırla derim ♡

senin test yaptırma günün coktan geçmiş bence bekleyip kendine işkence yapma :) varsa hemen öğren yoksa 2.çalışmalar için kendini hazırla derim ♡
arkadaşlar biraz daha bekle dedi bi yandan korkuyorum bi yandanda çok umutluyum..napcagimi bilmiyorum

Yanlis bilmiyorsam kisti olana klomen verilmiyor. Yanlismi biliyorum kizlar ???

Kisti daha cok buyutmezmi? Doktorlar bu tur ilaclari kullanirken ozellikle ultrasonda bakmiyolarmi kistin varmi yokmu diye ?

Bakıyor tabiki alttan muayene yapıyor kistim oldugunu biliyordu bişey demedi bende ilk defa duydum sizden bunu

bende pkoluydum. klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım cok şükür bi sıkıntısı olmamıştı benim için inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ♡

İlkte olmuyor genelde diyolardı bide kısmet işte ne güzel inşallah darısı bizlere

Bakıyor tabiki alttan muayene yapıyor kistim oldugunu biliyordu bişey demedi bende ilk defa duydum sizden bunu

Bende 4-5 kere kullandim doktorum hep muayene istedi. Ben aradim hatta gelmesem olmazmi diye hayir olmaz kistin falan olabilir goze alamam demisti.. bi arastirsanizmi ?

Bende 18 nisanda catlatma iğnesi kullandım.. ne zaman test yapmam lazım? Ayrıca bende çok şiddetli ağrı olmadı . Pko var ama ciddi derece de değilmiş bide kilom çok değil normal yani eğer tutmazsa sonraki ay yine klomen ve iğne kullanmam doğru olur mu acaba ?

Normalde 3 ay deneniyor sizin ilkmi klomen ve igneniz olmazsa bidahaki aya yine yaptırır doktorunuz ama inş tutmuşturda gerek kalmaz adet olmazsanız yapın bence test bekleyin biraz daha bende igne için hafta içi gidicem gerekli olursa yaparız dedi hayırlı haberler alırız inşallah

Evet canım ilk defa kullandım.. inşallah hayırlı haberlerimizi duyarız birbirimizin çok zor bi surecteyiz..

Kızlar merhaba bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ekstra Meryem ana otu üzerimde taşıyorum Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinnn

Birde sizde klomenin yan etkileri falan oldumu canım ben ateş basıyor yanıyorum soguk ter boşalıyor igneden sonra agrın falan oldumu çatladıgını anladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…