Cnm öncelikle rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anneliği ... Ben nisan ikide yaptım çatlama iğnesini..merhaba bayanlar 8 aylık evliyim ve korunmadık hiç bebek istiyoruz doktora gittik 2.5 cm çikolata kistim varmış hormon testi ve smear testi yapıldı sonuçlar normal çıktı folik combi kullanıyorum 1 aydırda doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 5 gün sabah akşam kullan bitince 5 gün ara ver ve gel çatlatma ignesi yapıcaz dedi daha önce klomen kullanan çatlatma ignesi yaptıran varmı olumsuz herhangi bi zararı olurmu acaba inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu şekilde hamile kalanlardan bilgi alabilirmiyim
Cnm öncelikle rabbim tüm istiyenlere nasip etsin anneliği ... Ben nisan ikide yaptım çatlama iğnesini..
Kuzum hic bilmiyorum bugün benim 15 günüm pazar günü yani 13 günde çok kötü adet sancısı gibi bi sancı ve pembe bi akintim oldu hastalandım sandim ama olmamışımumutlanmakta istemiyorum .. Bende 9 aylık evliyimAmin canım peki nasıl şuan durumlar nezaman belli oluyor
merhaba bayanlar 8 aylık evliyim ve korunmadık hiç bebek istiyoruz doktora gittik 2.5 cm çikolata kistim varmış hormon testi ve smear testi yapıldı sonuçlar normal çıktı folik combi kullanıyorum 1 aydırda doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 5 gün sabah akşam kullan bitince 5 gün ara ver ve gel çatlatma ignesi yapıcaz dedi daha önce klomen kullanan çatlatma ignesi yaptıran varmı olumsuz herhangi bi zararı olurmu acaba inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu şekilde hamile kalanlardan bilgi alabilirmiyim
bende pkoluydum. klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım cok şükür bi sıkıntısı olmamıştı benim için inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ♡merhaba bayanlar 8 aylık evliyim ve korunmadık hiç bebek istiyoruz doktora gittik 2.5 cm çikolata kistim varmış hormon testi ve smear testi yapıldı sonuçlar normal çıktı folik combi kullanıyorum 1 aydırda doktorum yumurta takibi yapalım dedi klomen verdi 5 gün sabah akşam kullan bitince 5 gün ara ver ve gel çatlatma ignesi yapıcaz dedi daha önce klomen kullanan çatlatma ignesi yaptıran varmı olumsuz herhangi bi zararı olurmu acaba inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu şekilde hamile kalanlardan bilgi alabilirmiyim
senin test yaptırma günün coktan geçmiş bence bekleyip kendine işkence yapma :) varsa hemen öğren yoksa 2.çalışmalar için kendini hazırla derim ♡Kuzum hic bilmiyorum bugün benim 15 günüm pazar günü yani 13 günde çok kötü adet sancısı gibi bi sancı ve pembe bi akintim oldu hastalandım sandim ama olmamışımumutlanmakta istemiyorum .. Bende 9 aylık evliyim
arkadaşlar biraz daha bekle dedi bi yandan korkuyorum bi yandanda çok umutluyum..napcagimi bilmiyorumsenin test yaptırma günün coktan geçmiş bence bekleyip kendine işkence yapma :) varsa hemen öğren yoksa 2.çalışmalar için kendini hazırla derim ♡
Yanlis bilmiyorsam kisti olana klomen verilmiyor. Yanlismi biliyorum kizlar ???
Kisti daha cok buyutmezmi? Doktorlar bu tur ilaclari kullanirken ozellikle ultrasonda bakmiyolarmi kistin varmi yokmu diye ?
bende pkoluydum. klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım cok şükür bi sıkıntısı olmamıştı benim için inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz ♡
Bakıyor tabiki alttan muayene yapıyor kistim oldugunu biliyordu bişey demedi bende ilk defa duydum sizden bunu
Bende 18 nisanda catlatma iğnesi kullandım.. ne zaman test yapmam lazım? Ayrıca bende çok şiddetli ağrı olmadı . Pko var ama ciddi derece de değilmiş bide kilom çok değil normal yani eğer tutmazsa sonraki ay yine klomen ve iğne kullanmam doğru olur mu acaba ?
Evet canım ilk defa kullandım.. inşallah hayırlı haberlerimizi duyarız birbirimizin çok zor bi surecteyiz..Normalde 3 ay deneniyor sizin ilkmi klomen ve igneniz olmazsa bidahaki aya yine yaptırır doktorunuz ama inş tutmuşturda gerek kalmaz adet olmazsanız yapın bence test bekleyin biraz daha bende igne için hafta içi gidicem gerekli olursa yaparız dedi hayırlı haberler alırız inşallah
Evet canım ilk defa kullandım.. inşallah hayırlı haberlerimizi duyarız birbirimizin çok zor bi surecteyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?